IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Ja kotonaMaanantai 29.09.2008 23:55

Noniin, 170km nojapyöräilyä kahdessa päivässä takana. Mahtava reissu, loistavia persoonia muina kuskeina ja huoltajina! Pyysivät vielä yhdeksi päiväksi mukaan, mutta en oikeen enää pystynyt irtautumaan... niin paljon kuin olisi tehnyt mieli.

Kiitokset, Mikalle, Makrolle, Jusulle ja Ranelle näistä kahdesta päivästä!

Ja käykää tekemässä niitä energiansäästö-lupauksia osoitteessa www.energianeuvoja.fi

Tien päällä...Sunnuntai 28.09.2008 01:13

Menin sitten voittamaan Radio Novan KATSOJAkilpailun, ja pääsin sitä kautta Vihreä sormenjälki-ympäristökampanjan mukaan pyöräilemään. Matka olisi Tervolasta Ouluun, n. 160 km parissa päivässä. Leppoisaa ajelua olisi siis tarjolla...
Käykäähän osoitteessa www.energianeuvoja.fi antamassa oma lupauksenne, niin mullakin pääsee matka jatkumaan. :)
Kivat pari päivää varmaankin tulossa, tuli kyllä niin sopivaan saumaan!

Kauhajoki ja niin edelleen..Tiistai 23.09.2008 15:53

Eiköhän joku saatanan paviaani ole taas mennyt ampumaan opiskelukavereitaan, tällä kertaa Kauhajoella.
Vinkkiviitonen kaikille massamurhia suunnitteleville: Jos on pakko yrittää tappaa kaikki ihmiset, aloita itsestäsi. Muut häviävät siinä samalla.

Miljoona kävijää täynnä!Perjantai 12.09.2008 17:57

Hemmetti, kävijälaskurissa meni miljoonan kävijän raja rikki tänään yhden jälkeen! Pitääköhän alkaa häpeemään galleriaan laitettua materiaalia?

Päivän kuvana, osa IIIPerjantai 12.09.2008 11:57

Jaahas, kolmas kerta päivän kuvana. :)

Kiitoksia vain äänestäneille ja kommentoineille.:)
Lähen tänään ryyp...eikun viikonloppureissulle klo 15, joten en varmaankaan kerkeä kaikille vastailemaan ennen sunnuntaita (niin hyvä tekosyy kuin se onkin töistä luistelemiselle).

Ilonasta tuppaa aina tulemaan kysymyksiä, joten kasailin taannoin niihin vastauskoosteen päiväkirjaan. Löytyy 29.11.2007 merkinnästä.

Onneksi on perjantaiPerjantai 05.09.2008 16:14

Hitsit, mää en oo nähny ilonaa kuuteen tuntiin, ja on jo iso ikävä. Kattelin tässä vanhempia kuvia hänestä ja mietin pikkukaveria touhuamassa iloisena tänä aamuna... Ilona on ollut viime aikoina jotenkin erityisen ihanana, naureskellut, päästellyt pusuääniä ja tullut halailemaan. Melkeen tässä toivoo, että jäisi toviksi työttömäksi, että pääsisi pikkuisen kanssa koti-iseilemään.
(Eilen käytiin muuten vesiliukumäessä ilonan kanssa ensimmäistä kertaa ikinä!)

Parasta ehkä myös:Perjantai 29.08.2008 11:41

Minua tönittiin eilen kovasti naamaan. Masun läpi. <3

Parasta tässä viikossa!Perjantai 29.08.2008 01:08

Tänään päästiin kattomaan pientä tyttöä: n. 390g, 20cm. Asuu erään rakkaan massussa.
Tippahan se linssiin tuli, taas.

LenkilläTorstai 21.08.2008 02:28

Pisti vituttamaan niin pahasti, että piti ihan käydä juoksemassa. Teki hyvää, kympin lenkki pitkästä aikaa. Ihan jopa tuli pikku endorfiinitupsauksiakin.

Ja sitten käytännön vinkki: jos laitatte lenkkisaunan jälkeen icepoweria reisiinne, niin laittakaa hyvät ihmiset jonkinlaiset lyhyet kalsarit jalkaan. Ihan vain kontaktien välttämiseksi.

Viime aikojen kuulumisiaKeskiviikko 20.08.2008 15:21

Töissä vituttaa kovasti. Tosi vaikeaa puskea hommia eteenpäin, kun tietää saavansa piakkoin kenkää. Heikostihan nuo hommat sen takia etenevätkin. Kukaties vielä jonain kauniina päivänä teen semmoisia töitä, joihin aamulla mennessä hymyilyttää. Toivottavasti ainakin.

Ja sitten tärkeämpiin asioihin:

Ilona on alkanut kävellä ilman tukea! Pari viikkoa on töpötelty oikein varovasti ja rauhallisesti pitkin kotia. :) Kertaakaan ei ole kaveri vielä kaatunut pahasti, päätti näköjään ottaa aloittamisen varman päälle. :)

Lisäksi Ilona on alkanut kulkemaan päivähoidossa. Hieman meinaa huudon kanssa mennä aamulla, kun äiti lähtee, mutta huuto loppuu kuulemma nopsaan. Leikkiseuraakin on, kaksivuotias tyttö kaverina.

Masuasukki touhuaa myös kovasti. Eilen saattoi olla ihan pieni hipaisu tunnettavissa masun läpi, ihan varmuudella ei voi kuitenkaan sanoa. Eiköhän se kuitenkin pian ala tuntua. Ens viikolla olis utraäänikin, saattaapa sukupuolikin näkyä.;)

Eli elämässä menee varsin hyvin. Työhän on kuitenkin vain nälän tunteen aikaan saamia pakkoliikkeitä....