IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Big brotherLauantai 29.09.2007 01:55

Ilmaisia ohjelmavinkkejä tulevien big brothelien varalle:

1) Laittakaa taloon pelkästään pornotähtiä
2) Taloon voisi myös laittaa maanisia ihmisiä. Ilman lääkitystä, tietty.
3) Laittakaa taloon pelkästään pissiksiä. Sitten voikin sulkea kamerat ja hukata avaimen..

Isyyden ilojaMaanantai 17.09.2007 23:41

Ilonalla on muutama ihana tapa:
1) Hän on aivan mahdottoman onnellinen, kun näkee naamani. Jos tulee töistä, pikkuinen on hyvän tovin yhtä hymyä ja kujerrusta. Samoin myös aamulla herättyään ja nähtyään tutun naaman sekä myös silloin, kun käy esim. postilaatikolla ja tulee sieltä takaisin. Hieman tulee sellainen olo, että toinen tykkää. :)
2) Hän pitää kädestä kiinni nukkumaan mennessään. Siinä kun toista silittelee pinnasängyssä, niin kaksi pikku kättä tarttuu omiin sormiin kiinni ja puristavat tiukasti. Myös pikku itku helpottaa, kun saa pitää kädestä. Arvatkaas vain, tuntuuko sellainen hyvältä? Hyvin hyvin pienet ja lämpimät sormet tarttuvat pikkurilliin kiinni ja painavat omaa poskeaan vasten. Liikutushan siinä tulee isillekin.
3) Hän osaa olla iloinen kovin pienistäkin asioista. Esim. pieruäänien päästely masua vasten on eräs parhaista asioista maailmassa. Yrittäkääpä itse nauraa aitoa naurua sellaisesta syystä pidempi tovi. Onnistuuko?

Ilonan mittoja!Lauantai 15.09.2007 01:02

Ilonalla oli tänään taas neuvola. Painoa oli tullut puolisen kiloa lisää ja pituuttakin melkein kolme senttiä. Lukuina siis 6190g ja 63,2 cm. Iso tyttö siis jo, 4000g tullut alimmasta lukemasta ja pituutta 18 senttiä. :)
Painon kehitys kuten isillä, mutta milloinkahan iskä oppisi kasvamaan vielä pituutta tuolla lailla?

Illalla 4- jälkipyykkiäTorstai 13.09.2007 15:24

Kotiini tullessa Katri oli tehnyt minulle Kebap-pitsaa ja vohveleita. Antoi ison halauksen, istutti minut pöydän ääreen ja toi pullon olutta. Erinomainen esimerkki siitä, kuinka paljon paremmin minulla on asiat kotona kuin töissä. Kyllä mää tuota tyttöä rakastan ihan hirveän paljon.

Illalla 4Torstai 13.09.2007 01:30

Tuli soitettua se lopullinen puhelu. Perseelleenhän se meni, voi perseiden tuplaperse ja sen sisältö.
No, nyt ainakin tietää mitä ensi kuussa tekee. Lärvit pitäis vetää.

AikuisuusMaanantai 10.09.2007 02:31

Aikuisuudessa on muutama ikävä puoli: Taloudellinen vastuu ja vastuu lähimmäisistään. Ja myös se, ettei saa enää kiivetä puihin ilman, että sinua pidetään jotenkin hulluna. Joko pitää olla kännissä vappuhaalareissa tai sitten pitää olle jokin hyvä syy toimintaansa.
Josta päästäänkin tämän päivän huippuhetkeen: Totesin, että pihalla kasvavissa pihlajoissa on aivan liikaa kuolleita oksia! Siispä sain kiipeillä puissa tekemässä karsintaa. Vielä sitä näköjään pääsee sujuvasti puuta pitkin kiipeämään ja osaa tunnistaa itsensä kantavat oksat. Pari kertaa tenavana tarvitsi tulla päälleen turpeeseen, ja oppi on edelleen perillä!

Illalla 3Lauantai 01.09.2007 02:40

Mielenkiintoinen päivä. Puhelu tulossa piakkoin, saa nähdä hymyilyttääkö vielä sen jälkeen. Katri kantoi päivän päätteeksi oluen sohvalle, on se ihana. Tuli tarpeeseen.

Ensi kesäksi kuntoon-kampanja 3Perjantai 31.08.2007 11:34

Aamupaino 90 kg; -3kg. \:D/

4d - se paskalle haiseva ulottuvuusKeskiviikko 29.08.2007 01:34

Noniin! Jo aiemmin syvästi ihailemani 4d-dokkarien laatusarja vain jatkuu! Tänään vuorossa vanhemmat, jotka pieksävät kakaroitaan! Släp släp, tämä tuntuu minusta pahemmalle kuin tuosta itkevästä lapsesta, vaikka minua nyt naurattaakin, heh heh.
Voihan vittu. Eikö saatana voitaisi tehdä jonkinlaista esikoetta, ennen kuin tälle pallolle saisi lupaa siittää mukuloita? Ehkä homma on ollut jo ajat sitten reisillä, jos kakaraa pitää lyödä että asia menee perille. Menisivät perkeleen paviaanit peilin eteen ja vetäisivät itseään oikein huolella lapiolla naamaan, menisi kerrankin lyönti oikeaan osoitteeseen.

InfoboxitTiistai 28.08.2007 02:28

Mää se en ymmärrä yhtään, miksikkä ihmisillä on infolaatikoita, joissa lukee viimeisimmät soitetut biisit koneella. Että tänään soittolistalla ovat olleet Kentin Vapen och Armor, Offspringin Smash, Kosheenin Resist, Mr. Handsin Horse Sex ja Nirvanan Nevermind. Hitto, jollakin kerralla sekaan vielä lipeää freudilaisesti jokin viihde-elokuva, jonka katsoit musiikin kuuntelun ohessa sillä samalla soittosoftalla. Johan on noloa. Itse asiasssa kyttään aina tuollaisia listoja, josko jollakulla lipeäisi jokin väärä tiedosto sekaan. Pienet ovat iloni.