IRC-Galleria

only in americaTiistai 28.10.2008 01:02

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200810278498037_ul.shtml

vittu että jenkit on tyhmiä... kuka vie lapsen asemessuille... ja kuka vittu antaa lapsen ampua Uzilla... what the fuck!!!???!!!??!?!?!?

VittuTorstai 09.10.2008 23:42

vittu nyt minä juon kaljaa! imekää siitä

VITTUUUUU!!!!!Torstai 07.08.2008 03:02

Nyt jos polttaisin ni polttaisin koko askin samantien...

Uudelleen asennus Vistan kanssa meni ihan putkeen... ilmeisesti formatoi väärän kova levyn vaikka en missään vaiheessa asennuksen aikana antanu mitään määräystä koskien sitä kovalevyä...

Sinne meni vittu kaikki mp3set, leffat, tv-sarjat jne jne... nämä kaikki nyt saa uudelleen hommattuu mutta samalta kovalevyltä hävis kaikki kuvat.... :( vittuvittuvittuvittu!!!!!!!!!!!!

FUCK MICROSOFT AND FUCK BILL GATES....

Kumma juttuMaanantai 23.06.2008 10:04

On se kumma juttu kun on hirveä tarve saada stetsoni ja päästä poraa öljyy.....????

Nooh, ehkä se pari päivää Dallasin tunnaria repeatillä keskellä korpee on jotenkin syypää tähän olotilaan... perkeleen joensuulaiset :D

PS: Kännissä herääminen riippumatosta on luksusta :D

1yearPerjantai 02.05.2008 13:08

tai siis 1vuosi ja 1päivä... :D eli eilen tuli 1vuosi täyteen ilman savun savua... Tosin Vieläkin pystyy maistamaan röökin ja tuntee sen fiiliksen... katellaan jos ens vappuna vielä sama fiilis

10kk \o/Lauantai 01.03.2008 14:18

ilman tupakkaa...

Eräs ympyrä on sulkeutunutSunnuntai 24.02.2008 14:02

10v siihen meni... kun näin 22pistepirkon uudestaan livenä... on se hienoa huomata että jotku asiat tässä maailmassa ei vaan muutu. Helwetin hieno keikka vaikka olo olikin hieman ulkopuolinen. :D

Muutenki eilis ilta oli hauska kaikin puolin kunnes vastaan tuli ehkä suurin kusipää ikinä... pummi röökii ja kun ei ole ni rupes aukoo päätä. kovasti uhkasi vetää turpaan ja pyöri siinä nyrkit pystyssä metrin päässä... Itse tein sitten sellasen asian mitä en ole kertaakaan helsinkin yössä tehny (kiitos Sarin ja Teijan) Kävelin pois tappelusta.... :O No, ne ketkä on nähnyt ku tämä ruho napsahtaa ni tietää että se oli ehkä oikea ratkaisu... Vieläkin vaan veri käy kuumana tollasen kusipään takia.

JOS SINÄ VITUN LIPPATUKKANEN MULKKU SATUT NÄKEMÄÄN TÄMÄN!!!! ENS KERRALLA MINULLA EI EHKÄ OLEKAAN KAHTA MORAALISTA SELKÄRANKAA MUKANA... SILLON SE SINUN URPON NÄKÖNEN NAAMASI TEKEE TUTTAVUUTTA ASFALTIN KANSSA JOSTA SE SITTEN KOKO SINUN RUIPELUN RUUMISI KANSSA TEKEE LÄHENPÄÄ TUTTAVUUTTA NÄYTEIKKUNAN KANSSA... LET THIS BE THE FIRSTH DAY OF YOUR NEW LIFE.... LAST NIGHT YOU WHERE THE LUCKY ONE!!!!! FUCKINGCOCKSUCKINGFAGGOT!!!

BlådKeskiviikko 13.02.2008 03:41

Eilen aamulla heräsin siihen että suussa oli veren maku... Ja kun nousin ylös ni nenä vuosi verta... Ei siinä mitään erikoista mutta tämä vaan ei meinannu loppua.... Aikani siinä paperi tuppoa nenässä pidettyäni tulin siihen johtotulokseen että mun on pitäny nähdä unta Chuck Norriksesta ja siinä unessa Mr Norris on vetäny mua turpaan.... Ei ole muuta vaihto ehtoa... Joten... Even in your dreams. Chuck Norris can hurt you!

UskalsinpasSunnuntai 10.02.2008 19:00

1. Kuka olet?
2. Pidätkö minusta?
3. Milloin tapasimme ekan kerran ja missä?
4. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
5. Oletko yhä samaa mieltä?
6. Jos saisit antaa minulle jotain, mitä antaisit?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla
8. Uskallatko laittaa tämän päiväkirjaasi ja katsoa mitä mieltä minä olen sinusta?

They came from outer spaceLauantai 19.01.2008 13:35

Bugs..... FUCKING BUGS!!!
Näitä iljetävien eliöiden tiedustelijoita olen toimittanu tuonpuoleiseen jo muutaman... Lähipäivinä niitä on ollu hieman enemmän. Ilmeisesti niiden tukikohta, mitä en ole vielä paikallistanut, rupeaa olemaan täynnä ja ne kuumeisesti etsii vapaata aluetta minne perustaa siirtokunta. Not on my watch they wont! I'll fucking nuke them all... Kemiaalien sodankäynti on jo alotettu oletettuihin kohteisiin missä mahdollinen tukikohta voisi sijaita.

DEATH TO THE BUGS!!!