IRC-Galleria

Kukaan ei edes vastaa puhelimeen ku tartteis juttu seuraa.. :( vittu!
Miehetkin on taas IDAREITA!! KAIKKI!

Kiitoooos...Tiistai 23.06.2009 16:21

Kiiitos pojat ja eija eilisestä.. oli kivaa.. :) vaikka pojat "vähän" tappeli ja pissikset auko päätä.. :)
Kiitos eriz ku helpotit halipulaa vaik vieläkin halituttaa.. heh.. :D toivottavasti käsi ei oo kipee... :)
tänään on taas sellanen päivä et tertteis käyttöohjeet, et ymmärtäis EDES PUOLET!!

Miks lasten pitää kakata??Tiistai 12.05.2009 15:44

Anton selvästikkin kakkas tahallaan koska oikein naureskeli ja hekotteli ääneen kun jouduin vaihtaa sen vaippaa.. :D Siitä on varmaan hauskaa kun käärin käteni kosteuspyyhkeisiin ja tukin nenäni paidalla.. :D No mut ei tää vaippojen vaihto enää niin hirveet oo ku alussa, alan jo tottua. Mut kyl oon silti ilonen et ei oo viel omii lapsia vaikka nää niin ihania onkin.. ü

tyhjä olo.. :(Perjantai 17.04.2009 01:44

Pää on ihan räjähdys pisteessä! :(Torstai 16.04.2009 16:57

Rupee hermo mennä kun tää tauti ei nyt tahdo lähteä pois.. eilen oli jo parempi päivä mut nyt tuntuu ettei lääkkeet auta yhtään.. :( Pitäis vielä jaksaa tehdä kakku ja voileipiä hautajaisiin, mut ei jaksais.. tertteis ehkä muutaman batteryn ja piristävää seuraa.. :D Ajatuksetkin on ihan muualla ku mietin vaan erään ihmisen puheita ja sitä mikä on totta ja mikä ei.. miehistä ei ota mitään selkoa.. :( joo-o.. kohta on loma, jotain positiivistä.. sitä ennen pitää myydä rainerin persettä sen verran et pääsen turkkiin rentoutumaan.. :)

elämä ei koskaan mene putkee.. :(Keskiviikko 04.03.2009 22:49

Tänään on ollu taas niin paska päivä.. heti aamusta sain kuulla kuinka olen lehmä jne...
Muutenkin vaan tapellu erään ihmisen kanssa koska se on ainut kuka on oikeassa ja aina kaiken pitää mennä sen pillin mukaan. lisäks sain pettyä erääseen toiseen ihmiseen, tai en olis ikinä uskonu millanen kaks naamanen paska sekin vaan on.. no päivän kruunas äidin puhelu joka kertoi kummitätini kuolleen tänään. No jonkun mielestä haen vaan silläkin sääliä kun pyysin hakemaan kotiin että olisin voinut surra rauhassa, mutta jonkun dokaus ja haukanpito meni taas mun surun edelle, eihän mulla mitään väliä kunhan hänellä on hauskaa.. mun mielestä todella raukkamaista ja lapsellista käytöstä, koska on oikeestikkin todella paska olo ja haluisin vaan käpertyä peiton alle ja itkeä kaiken paskan ulos.. onneks on sentään muutama kunnon ystävä kelle puhua ka kenen seurassa voi olla koska se keneltä eniten toivois ymmärrystä ja keneltä eniten toivois nyt seuraa on täys paska ja nyt on mitta lopullisesti täys..

ai niin..Lauantai 21.02.2009 18:31

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

jipiiii...Torstai 12.02.2009 16:45

arvatkaa kuka on katsomassa Madonnaa eturivissä??????

MINÄ!!!