IRC-Galleria

hahaa..Perjantai 28.09.2007 01:52

KYYLÄ!!!

ai niin..Keskiviikko 26.09.2007 06:26

En tiedä kyylääkö kakkakuula vielä mutta oikeesti HANKI ELÄMÄ!!


hyvää yötä minulle!

JEEE!!Keskiviikko 26.09.2007 06:24

Tänään Aleen!! Ja Terhi ja Juho te tuutte kanssa, PAKKO!! Jos ette meinaa tulla, niin tullaan hakee..!! Kiitti täst illast, hauskaa oli.. hahahah tiedätte kyllä.. ü

Hei Terhi!Keskiviikko 19.09.2007 01:11

mitäköhän tähän nyt kirjoittaisin.. :)
Tykkääääään susta tosi paljon..ü hmmm nyt jotain uutta.. en keksi.. tänään meni tosi hyvin erään kanssa ja oli kivaa... hih.. no joo ehkä näet ehkä et!!

Ei voi muuta kuin nauraa!Tiistai 11.09.2007 12:31

Tän erään ihmisen kannattais kyllä oikeesti hankkia elämä itelleen. tai no ehkä se tällä paskan jauhamisella koittaa sitä just tehdä. SÄÄLITTÄVÄÄ!!
tiedoksi nyt tälle ihmiselle että,
RAINER EIKÄ TERHI OLE PETTÄNYT MUN LUOTTAMUSTA, EI MISSÄÄN VAIHEESSA(tai ainakaan mä en ole tietonen ü) LUOTAN MOLEMPIIN 100% TOISIN KUIN SINUUN VITUN PASKAKUULA!
JA VAIKKA EN NYT ENÄÄ OLEKKAAN MYLLYKUKOSSA TÖISSÄ(luojan kiitos),NIIN TERHI JA RAINER ON SILTI MUN HYVIÄ YSTÄVIÄ ETKÄ SINÄ VOI SIIHEN VAIKUTTAA! Ja kun nyt kerta olet kyylännyt mitä muiden ihmisten kanssa täällä olen keskustellut niin päähäsi ei ole muka missään vaiheessa juolahtanut että jos puhun VALEHTELEVASTA KUSIPÄÄSTÄ JOKA AJATTELEE VAIN ITSEÄÄN niin olen puhunut SUSTA, ENKÄ RAINERISTA TAI TERHISTÄ. VITUN JUNTTI!! NOLOO.......... Ehkä vielä joskus ymmärrät mikä sulle on parasta ja hakeudut hoitoon!! joo mut eipä muuta..

JÄRKYTTÄVÄÄ!Torstai 06.09.2007 01:51

On järkyttävää huomata miten ihmiset oikeesti on kaks naamasia! Suurin osa ajattelee vaan itseään ja rahaa! Se on jotenkin todella loukkaavaa. Ihmiset tekee mitä vaan oman uransa eteen, keinoja kaihtamatta, miten jotkut kehtaa valehdella sellaisia asioita mitä on nyt valehdeltu! Ja kun katsoo vielä suoraan silmiin ja kysyy asiaa uudelleen niin kehdataan valehdella ihan päin näköä!! No mut elämä on ja kuten eräs ihminen on mulle moneen otteenseen sanonu niin paha saa aina palkkansa.. en vaan tiedä kauan siihen menee..

Kyynel..Tiistai 04.09.2007 00:21

Tänään on ollu yks mun paskimmista päivistä mun elämässä(tähän mennessä).
Oon yrittäny parhaani töissä, aina. Ja tehny ihan liikaa uhrauksia mun elämässä kukon takia!
No mutta koska olen tänään kuullut kuinka paska työntekijä olen ja kiusaan vain muita ja teen vaan hallaa yritykselle niin on parasta lähteä. Ja miks mä tän nöyryytyksen ja alentamisen jälkeen enää edes tahtoisin jäädä!? Ainut syy mikä tulee mieleen, on te ihanat työkaverit ketkä ootte ollu mun tukena,kun oon saanut tätä aianista paskaa vaan niskaan enkä koskaan kiitosta kuullu! Mutta tänkin päivän tapahtumista voin syyttää vain kahta ihmistä ja kaikki tietää ketä!! En ymmärrä mikä tarve ihmisillä on sotkea toisten elämää ihan tahallaan ja puhua tollasta paskaa mitä on puhuttu?!?!? tälläsinä päivinä olis niin ihanaa kun olis joku kuka halais ja olis tukena ja vaan sua varten ja ymmärtäis miltä just musta tuntuu.. mut eipä oo, mutta kiitos niille jotka jaksaa aina kuunnella. Kiitos Terhi ja kaikki muut jotka tietää mistä kiitän! Huomenna on uus päivä ja uuden työpaikan ettiminen alkaa! En ois uskonu et tää menee näin mutta niille kyylille jotka tän lukee ihan vain siks että voi soittaa ja juoruta niin tässä teille! HAISTAKAA VITTU JA HANKKIKAA ELÄMÄ!!!!! Kiitos kuluneesta kahdesta vuodesta pidetään yhteyttä. Heii Heii ja hesehymy perään! :D

Yhyyy..! :(Tiistai 28.08.2007 01:22

Valitettavasti jouduin palaamaan takaisin kylmään suomeen eilen Turkista. Kivaa oli ja olisin viihtyny pidempään, mut sen kaikki jo tieskin.. nyyh.. enää pari päivää lomaa ja sitten alkaa taas vuoden uurastus että pääsee taas lomailee.. ei jaksais..

Ai niin, Rainer, sulla on vielä 10 päivää aikaa suorittaa tehtäväs päätökseen niin maksan sit sen nykin matkan... hahahahahah..

Ihanaa olla lomalla!!!Perjantai 10.08.2007 14:31

Ihanaa huomenna lähtö Turkkiin ja takashan en tietenkään siis ole tulossa, joten Terhi tuu sit moikkaa mua sinne ja ota Anton mukaan.

Toivottavasti sunnuntaista eteenpäen sataa vettä ja on kylmä, sori vaan.. ü

Joo mutta Heiiiii Heiii... ehkä näemme, ehkä emme... ü

V***TTAA!!Maanantai 23.07.2007 03:28

Palaa taas niin kiinni.. tänäänkään en oo kuullu kun valheita ihmisten suista. Eikö ne oikeesti ymmärrä kuinka ne puhuu ittensä pussiin.. Ilmeisesti EI! On muutenkin pahamieli kun on kuunellut varmaan pahimmat loukkaukset sitten ikinä ja sitten vielä tollasta paskaa...! En voi ymmärtää..

Työpaikkakin on ruvennu ärsyttämään, mikään ei mene niin kuin on sovittu, tai siltä ainakin tuntuu. enpä taida palata enää lomalta takaisin jos nyt millekkään lomalle koskaan edes pääsen!!