IRC-Galleria

neiti--

neiti--

hoitaa omaa eläintarhaa.
Pelastakaa mut jo näiltä "kun luet tämän viestin.." -viesteiltä. Joo, otan mäkin osaa eilen Jokelan verilöylyssä kuolleille, mutta tarviiko sillä helvetti tukkia koko gallerian päiväkirjat, näin kauniisti sanottuna.

Jotenkin mua omalla sairaalla tavallani kiehtoo tuo eilinen tapaus. En puolustele henkilöä millään tapaa, mikään ei kuitenkaan oikeuta tappamaan ketään. Mutta Auvisen tekstejä lukiessani ymmärsin häntä paremmin. En halua saada aikaan minkäänlaista väittelyä, ja huomioikaa että tämä on vain minun mielipiteeni, mutta Auvisen miettimissä ja käsittelemissä asioissa oli tavallaan järkeä.

Onhan tämä monien mielestä kummallista ihannoida Hitleriä ja Stalinia, mutta mielestäni jokainen saa olla kiinnostunut mistä haluaa, ilman että kenelläkään herää epäilyksiä. Mielestäni naurettavaa pelleilyä väittää televisio-ohjelmien, leffojen tai pelien aiheuttavan ihmisessä tälläisiä tunnetiloja, jotka pistävät tekemään asioita ilman pidempää harkintaa.

Uskon Auvisen suunniteleen tätä jo pitkään, voin kuvitella miltä tuntuu olla "erilainen", hyvä koulussa, pukeutua siististi jo ala-asteelta lähtien. Mutta mitä sillä on väliä? Tämän olisi voinut tehä kuka tahansa, ikään, sukupuoleen, paikkakuntaan katsomatta.

Toisaalta, Auvisen ihanne yhteiskuntaa ei todellisuudessa voi koskaan tulla olemaan, se valtava tasa-arvo, jota vastaan hän "taisteli" ei enää nykymaailmassa tulisi toimimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.