IRC-Galleria

neksu

neksu

Jussi Häyhäe

Lunatique haastoi!Perjantai 03.02.2006 22:27

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Oppituntien aikana minulla on ainakin yksi paperi tuhertamiseen ja yksi paperi muistiinpanoja varten. Vihkoni sivut ovat täynnä epämääräisiä runoja, mietelauseita ja päättömyyksiä. Tuhertelen täyttä skeidaa ja en osaa piirtää.

2. Luen usein mainoskylttejä ja kauppojen nimiä ja ajattelen mielessäni miten ne sanotaan väärinpäin. Tämä tapa muodostui kun pyöräilin Halikossa sijaitsevan teollisuusalueen läpi ja päätin keksiä viihdettä itselleni -> tavasta en kai pääse eroon.

3. Olen ehkä maailman häseltävin ihminen. Aina häsellän jotain, joko sitten silloin kun puhun tai silloin kun teen. Aina on joku häsellys päällä.

4. Olen neuroottinen kokoustekniikan suhteen. Mikäli huomaan virheen haluan huomauttaa siitä ja en kestä mikäli ihmiset ottavat puheenvuoroja viittaamatta. Se on merkki siitä, ettei piitata muista! Tietenkin muut pitävät sitä vain pikkutarkkana, mutta minulle se on tärkeää.

5. Käyttäessäni julkisia kulkuvälineitä, tuijotan suoraan eteenpäin täysin eleettömänä. Mikäli mahdollista luen lehteä, välttelen katsekontaktia viimeiseen asti.

HAASTAN:

Jadhu
Mirkq
Aiska
Rytmipojat
Onia


edit: 20.32

03.02.06 20:30 <rytmipojat> ha, tossahan on jotain normaaleja tapoja, missä aasinsillat ja itsensä jatkuva esittely.
03.02.06 20:32 <rytmipojat> "moi mä oon jussi."
03.02.06 20:32 <rytmipojat> anonyymit itsensä paljastajat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.