IRC-Galleria

oli hieman rankka päivä ja viime yö. nukuin viime yönä kunnolla korkeintaan kaks tuntia, ja jos rita vähänki inahti heräsin katsomaan mikä sil on. sellasta unen ja valvetilan välistä hommaa. kahvia meni, ja loppujen lopuks koira alkoi työntämään pentuja vasta joskus viiden aikaan. mun oli pakko lähteä koululle kahdeksaksi, ja sit sain abi-gaalaan puhelun et "nyt on kaks pentua syntyny, joista toinen syntyi kuolleena ja toinen on muuten vain veltto." siinä sen enempää miettimättä lähin juoksemaa ritan luo.
paikanpäällä huomasin, että ensimmäisenä syntynyt pentu oli todellakin kuollut. mutta toinen se "veltto" pentu osottautui pienen pyyhkeen sisällä hieromisen jälkeen todella reippaaksi pieneksi pojaksi. sain pikkupojan imemään hieman maitoakin, juuri ne tärkeät muutamat voimatipat. sitten alkoikin puskea kolmas pentu maailmaan, se tulikin suhteellisen helposti. kun sain pennuilta napanuorat solmittua lähdin kipittämään koululle. sielä kerkesin ollakin ruhtinaalliset puolituntia, kun puhelin taas soi ja piti lähteä emää ja pentuja katsomaan.

jälleen yksi pentu oli syntynyt, ja koiranomistaja olikin leikannut napanuoran liian lyhyeksi eikä saanut sitä yksin solmituksi. pentu siis menetti jonkin verran verta, jälleen pelastava enkeli netta kirmasi paikalle ja pelasti tilanteen :D tilanne oli siis se, että eläviä pentuja oli kolme, yksi poika ja kaksi tyttöä. tilanteen rauhoituttua lähdin jälleen koululle, sieltä päästyäni kävin vielä hakemassa tavarani ja iloisena yllätyksenä pentulaatikkoon oli ilmestynyt vielä yksi suloinen tyttö pentu. oli kyllä varmasti rankin koiran synnytys missä olen ikinä apuna ollut. ja asiaa ei paljoakaan auttanut se, että minun piti juosta kymiksen ja vuokkopolun väliä. mutta nyt voin kuitenkin huokaista helpotuksesta, kaikki pennut on syntyny ja naukkailevat kaikki innolla maitoa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.