IRC-Galleria

Mikä onkaan tämä outo olotila?Lauantai 22.07.2006 18:04

Ei vapinaa, ei tuskaista tärinää. Ei heikkoa oloa, ei janoa. Ei rasvaisen ruoan himoa? Tähänhän voisi melkein tottua! Niin. En tosiaan ollut missään eilen. Ja kyse oli aivan tietoisesta valinnasta, johon näin jälkikäteen olen nyt hyvinkin tyytyväinen.

Kuluneesta viikosta ei ole mitään radikaalia kerrottavaa. Lähinnä duunia ja treeniä. Tuli kyllä piipahdettua Luxissa keskiviikkona. Ko. ravitsemusliikkeen terassinäkymään ei kyllästy koskaan. Varsinkaan jos on hyvää seuraa ja lasillinen kuivaa valkkaria. Eilen kävin parturissa (Arabian "Starabia". Kiitos Violetta) ja olen hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen; melko perinteisellä linjalla a la homokeesi, mutta hiukan normaalia lyhyemmillä sivuilla. Illalla eksyin vielä ruiskuruskettumaan Mansnerille. Uskomattoman turhaa ja kallista, mutta silti niin mukavaa. :D Väri muistuttaa vähintään kahden viikon etelänmatkalla saatavaa. Saa nähdä mitä sitä kyselijöille illalla keksii...

Tänä iltana olisi siis tarkoitus ottaa takaisin se mistä eilen jäi paitsi. Siispä Heidin kaverille alkuillasta synttäreitä juhlistamaan ja sieltä sitten ytimeen ilmeisesti U´wish -bileisiin. Kyseessä on siis pippalot joissa soitetaan pelkästään toivekappaleita. Mahtaa olla musiikkia laidasta laitaan.

Mietin jos kävisin Kampissa vielä. Saa nähdä.

Palaillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.