IRC-Galleria

36Torstai 22.03.2007 17:00

KOULUSSA PALOI!!! :o Ankkalammen viereisessä metsässä hilluu kuulemma itsensäpaljastaja.

35Torstai 22.03.2007 16:59

Me päästään Ankkarockiin soittamaan jos joittenkin asenne hiukan muuttuu. Mut kyl me sinne päästään se on varmaa. :DD
Sopivasti alkaa 4.8 rippileiri ja samana päivänä aon ankan eka päivä. :/ Sen kaa joutuu vähä säätää.

34Tiistai 20.03.2007 23:17

Tänää oli sitte Ankanpoikarock. Kaks ekaa esitystä meni hyvin koko ryhmältä. Mutta sitten illalla ku oli viel vanhemmille esitys tai joillekki nii se meni täysin pieleen. Aluks muu ryhmä meinas mennä sanoo Annelille ettei voi esiintyy ku joitain tyyppei puuttu ( esim. minä ) mut ne ei sit ehtiny ku loput saapui paikalle. Sitte mentii sinne lavalle ja aloitettiin soittaminen nii tietenki mokasin heti siin alussa. Mutsi kyl sano ettei sitä huomannu. Sitten oli iha epävireiseltä kuullostava ääni niis koskettimis mitä soitin. Kitara ei kuulemma kuulunu ja sitten Nupult jotenki katkes ääni jossain välis tai jtn. Sit siel oli kuulema ollu jtn Ankkarock tyyppei kattomassa ja tietenki toi sit meni iha vitun huonosti.

33Sunnuntai 18.03.2007 16:49

Jee, tänää oltii aijoissa paikalla siel kirkol. :DD

32Lauantai 17.03.2007 22:16

Myöhästyttii tänää Jonnan kaa kirkosta. piti olla tasan 10 paikal ja oltii joskus varttii yli. :DDD

31Lauantai 17.03.2007 22:16

Eilen käytii Jonnan kaa valtsus ja sielt löyty peruna lattialta. :o Totesin Jonnalle et peruna, mut se ei kuullu mitään. Potkasin sitä peruna ja Jonna meinas sitte astuu sen päälle. Jonna innostu tietenki ja alko kuljettaa perunaa ku palloa. Lopulta päädyttiin siihen tilanteeseen et me syöteltii sitä perunaa. Pari syöttöö oltii ehitty tehä kunnes sieltä tuli vartija. Jonna vaa alko sitte juosta kikattaen pois sen näkökentästä. Mä en tieteenkää tajunnu et siihen tuli vartija ku se ei ees näyttäny vartijalta joten mä vaa käännyin ja kävelin hihittäen hitaasti pois. Se vartija oli huutanu jotain tyyliin että jos ei osaa käyttäytyy nii voi lähtee pois ja Jonna vaa jatko pakoon menemistä. Vimeinki Jonna ja mä taas löydettii toisemme ja sit me alettii ihmettelee et miten päästää sen vartijan huomaamatta pois. Pähkäiltii siin jonki aikaa kunnes se vartija lähti taka huoneeseen ja sitte me suunnillee syöksyttii ulos sieltä. Ostoksia ei tehty. Ei menty sinne kauppaan sit enää joten me lähettii kävelee koiviksen ässään. Siin matkal Jonna sitten selitteli jotai että vartija tais vähä ihmeytellä ku siit vierii vaa peruna mutta ketään ei näkyny. Ässäs Jonna alko repii jotai ihme päällystettää ja sitte se irtos melkee kokonaa. Liuettii äkkii paikalta ja tehtii ne ostokset.

30Torstai 08.02.2007 21:10

Poltin tiistaina mun hihan. :S Tai niiku se sytty palaa mut ei sen kummempaa. Ei jääny ees jälkee. ;(

29Torstai 14.12.2006 18:06

Jee jee! Tänään vihdoin ja viimein neljätoista. Ja sitte viel koulus jotkut random pikkujoulut jonne pääsee soittaa kaikkii kivoi kappaleita. Nyyh. Pääsisin laulaa jos ääni ei ois just tänää tällänen plöö.

28Maanantai 11.12.2006 22:28

Muistin kaikkii kivoi juttui mitä ois joskus vuonna nakki laittaa tänne. En ees oikee tiikjä miks. Jtn mun ja Lindan enkun tunnin aiheeseen liittyviä keskustelu pätkii. Esim niiku:
Linda: Näky kenguru koala.
Mä: Mä näin ku kenguru kuoli?!
L: Eiku näky kenguru koala!
M: Näky kenguru huora?! Mitä vittuu? :DD
Sit tänää leikittii taas fiksui.
Mä: Santeri, joko mun silmis viiraa tai toi on vaaleenpunanen.
*Santeri kattoo työtään ja on hiljaa*
Mä sanon sit Lindalle: Ei se oo fiksu.
L: Ei ni.
M: Joo ei se oo fiksu.

Jtn iha ihmeellistä. Ei ihmekkä et numerot on niiku jtn 5-7 ja kolme ysii.. :DD Ei mee mulkaa koulu hyvin.. :>>


Lol.

27Maanantai 04.12.2006 21:49

Ens torstain tulee kuluneeks kaks viikkoo siitä ku sain Nupun maiharist naamaan.
Lol. Se huuli turpos aika kivasti. Lol. Siin on vielki sellane kova patti. Lol. Meinasin saada tikin siihe. Lol. Raudat lähti veks sen takii. Jee.