IRC-Galleria

nita^

nita^

kipu kuolee huutamalla

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 22:32

nyt prkle jokaisen pitää kehua mua! tein ensimmäistä kertaa kemian läksyt kunnolla ja luin jopa läksyalueen kahteen kertaan. tosin nyt on silmät taas niin tillin tallin kuin vaan voi olla. kolmen viiikon joululoma tulee kyll niiiiiiiin tarpeeseen kuin vaan olla ja voi.

en lomalla tee siis niinkun en niin yhtään mitään .olen vaan. no okei. ehkä mä joudun seksikkäällä olemuksellani viehättämään ympärillä olevaa kansaa, mut ei sen pitäis niin rasittavaa olla. nojoo. alkaa taas jutut menemään överiks. oikeestihan mä olen ottanut noi kuvat jostain lehdestä ja täällä kirjoittaa lasten iloksi sellainen vanha harmaantunut "epätuore" mummeli :D *naurua*

Meille tuli yks päivä venäjältä nainen luennoimaan ja se kertoi sit venäläisistä miehistä faktoja: seurustelun ensimmäiset kuukaudet ne ovat niiiiiiin romanttisia kuin voivaan olla mut naimisiin menon jälkeen niistä tulee "epätuoreen" näköisiä:D
siks oli niin hauska käyttää sitä tossa.

ja aamuinen herätys oli ihanaa. rakas ihminen silittää päätä ja olo on taivaallinen. tosin ulkona oli aika kökkö ilma mut silti. ei sillä väliä. olotila oli sillä hetkellä tärkein.
nyt on tosiaan niin raukee olo kun vaan voi olla. taidan tästä mennä jääkaapin kautta tuohon sohvalle ja viettää oikein leppoisan loppuillan.
taas on yhteen meno kouluun niin saa nukkuakin. vois vilkaista ton tarja turusen ensimmäisen esiintymisen nightwishin jälkeen ja sit alkaa nelosen leffa 21.30. siinähän loppu ilta menee. myöhemmin vois sit kykkiä suihkuun ja unille.

this is my life
jotain uutta .. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.