IRC-Galleria

nita^

nita^

kipu kuolee huutamalla
Hemmetin hemmetti. Vanhemmat riidelly, päivä muutenkin ihan pilalla. MIksi ei aikuiset ihmiset osaa selvittää asioitaan vaan leikkiivät kakaroita.hhmh.
suututtaa. Äiti ei voinut ilmoitella itsestään vaan lähti vaan aamulla. Kuulemma. En pysty auttamaan täältä käsin. Haluaisin nyt olla perheeni luona lohduttamassa. Paska fiilis.

´"..vaikka sulkisi silmät ,kuva säilyy eikä mee minnekään..."

onneks musiikki auttaa vähän. koko ajan vaan pyörii mielessä miten asiat on tuolla 500km:n päässä. Eniten ahdistaa omien rakkaitten huono olo. mulle sanotaan että älä sinä harmittele siellä. miten voin olla kuin ei mitään. Ensimmäisiä kertoja kuulen iskän itkevän puhelimessa. tai yleensäkin itkevän. miten voisin olla harmittelematta. päivä on menny ihan hukkaan. ei mitään järkevää. Ulkona on harmaata ja synkkää.
en tiedä mitä tekis. pitäis lukee tenttiin ja olla olevinaan että osaiskin jotain. ei vaan muuta pyöri mielessä ku miten vanhemmilla menee. paskaa oloo pitää saada purkaa ja tää on nyt yks tapa ku ei oikein oo ketään kelle puhua. tännekin vaan kirjoitan, tuskin ketään kiinnostaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.