IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 23:04

mau, väsyttää.

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 00:02

jos joku vielä haluis sanoo miusta jtn positiivista niin tänään ois viel täs 2 h aikaa? : D

kiitos jo
*markus
*miika
*kaisa
*en ees muista ketkä kaikki sano tänään mukavia :<AIKUISTEN OIKEESTI kiitos reetalle joka piristeli <3

serkkusein <3Keskiviikko 26.03.2008 23:59

kaisa sanoo:
sit otat miut ens vuonna kyytiin ku asun kaupungissa.
kaisa sanoo:
noetkä ota
kaisa sanoo:
en uskaltas
kaisa sanoo:
ajat suvantosillalta alas

kaisa sanoo:
jos silta aukeis ni sie vaan painasit kaasuu ja yrittäsit kuitenki tehä jonku ekstriim tempun
kaisa sanoo:
hurjastelija kuitenki :D


^ no tiesin jo aikasemmi et kaasujalkani on mukava, mutta että näin?

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 23:36

kiitos miika ku oot aina noin positiivinen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 00:29

voi te kaksinaamaiset! vaihtasitte ees välillä naamaanne>:l toinen naamanne saattaisi olla KAUNIIMPI tai KOMEAMPI! >:l :)

ps. eroiskohan sitä koulusta. :S

ihmisten kannattaa varooo kuhan mie oon autol liikentees. : >>
KAVERIT: Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT: Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.

KAVERIT: Eivät kutsu vanhempiasi nimellä tai muutenkaan puhu heille
TOSIYSTÄVÄT: Kutsuvat vanhempiasi etunimillä

KAVERIT: Auttavat sinut ulos vankilasta ja kertovat että mitä teit oli väärin
TOSIYSTÄVÄT: Istuvat vieressäsi ja sanovat "Hitsi...Homma kusi...Mut hitto se oli hauskaa!"

KAVERIT: Eivät ole koskaan nähneet sinun itkevän
TOSIYSTÄVÄT: Itkevät kanssasi

KAVERIT: Lainaavat tavaroitasi pariksi päiväksi ja palauttavat sitten.
TOSIYSTÄVÄT: Pitävät tavaroitasi niin kauan että unohtavat niiden olevan sinun.

KAVERIT: Tietävät muutamia asioita sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Voisivat kirjoittaa kirjan sinun elämäsi yksityiskohdista

KAVERIT: Jättävät sinut yksin jos muutkin tekevät niin
TOSIYSTÄVÄT: Haistattavat paskat muille eivätkä koskaan jätä sinua

KAVERIT: Koputtavat oveesi
TOSIYSTÄVÄT: Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle

KAVERIT: Ovat hetkellisiä
TOSIYSTÄVÄT: Kestävät läpi koko elämän

KAVERIT: Vievät drinkkinsi pois kun luulevat sinun ottaneen tarpeeksi
TOSIYSTÄVÄT: Katsovat sinun vaappuvan puolelta toiselle ja sanovat "Beibi juo loputkin siitä ei
heitetä mitään hukkaan"

KAVERIT: Puhuvat pahaa ihmisestä joka puhuu pahaa sinusta
TOSIYSTÄVÄT: Laittavat pahanpuhujille jauhot suuhun

KAVERIT: Kertovat vaatteiden sopivan sinulle
TOSIYSTÄVÄT: Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen


ootko kaveri vai tosiystävä?<3
Oletko jäänyt herkän ja huolehtivan Rapunaisen pihteihin? Oletpa tietenkin, sillä Raputyttöä ei isketä niinkuin muiden eläinradan merkkien edustajia. Tarkalla ja lumoavalla katseellaan hän punnitsee mikä sinä olet miehiäsi. Jos näytät ja tunnut kaikinpuolin luotettavalta ja ennenkaikkea turvalliselta kumppanilta, iskee hän saksensa sydämeesi päättäväisesti, mutta niin ihanan hellästi ja rakastavasti, että voit vain myhäillä tyytyväisenä. Sävel tulee kyllä vaihtumaan ennen pitkää mollivoittoiseksi, sillä Rapunaista oikukkaampaa kumppania ei naisten joukosta löydy. Oikuille on olemassa oikeutuksensa ja voidaksesi nauttia Rapunaisesi pohjattomasta lämmöstä ja huolenpidosta sinun on syytä perehtyä ymmärtämään syntyjä syviä.

Raputyttö syntyy perheeseen, jossa äiti huolehtii kaikesta toteuttaen pääsääntöisesti kahta tekniikkaa. Hän on joko hallitseva suuri äiti, joka sulkee kaiken huolehtivaan syliinsä tai avuton, oikutteleva pikkutyttö. Koska Raputyön isä on tavalla tai toisella poissa kuvioista hänen ollessaan pieni, etsii hän rinnalleen voimakasta ja hallitsevaa miestä. Äitinsä esimerkkiä seuraten Rapunainen kasvattaa määrätietoisesti omaa voimaansa ja tulee lopulta kaatamaan valta-asetelman toisin päin. Jos hän on valinnut oikein, jos sinä olet todella niin voimakas kuin hän alitajunnassaan odottaa, tapahtuu näennäinen vallanvaihto kivuttomasti, koska kysymys lopulta on vain siitä, että hän uskaltaa ottaa vastuun itsestään. Suojelkoon suuri Manitu askeleitasi ellet ymmärrä hellittää otettsi kun Rapunainen tuntee olevansa kyylin vahva omaan elämään. Rapu on laadultaan johtava merkki ja siihen kuuluu, varsinkin Rapunaisella, tarve hankkia arvostettu ja vastuunalainen asema, jossa on etenemismahdollisuuksia. Älä siis asetu tässsä tilanteessa poikkiteloin, ellet halua uskomatonta intuitiotaan sinua vastaan käyttävää oikullista, kylmää, pisteliästaä ja lapsellisen tyhmästi käyttäytyvää naista vaimoksesi.

Hänellä on suuret mahdollisuudet päästä elämässä todella pitkälle, kunhan hän saa käyttä luonnonlahjana saamaansa inuitiota hyväkseen. Nyt on sinun aika astua näyttämölle ja tukea häntä, kun juuri äsken niin hyvältä tuntunut asia ei enää lainkaan kiinnosta häntä. Jos sinä alat tällaisessa tilanteessa oikutella ja kiukutella, olet tuomittu häviämään, sillä jos ne ovat Rapunaisesta kiinni, uskomattomalla intuitiollaan hän on lopulta kuitenkin oikeassa. Ellet anna hänen muuttaa suunnitelmiaan ja mielialojaan omaan tahtiinsa hän ei opi käyttämään enneltanäkijän luonnollista lahjaansa ja tulee lopun elämäänsä olemaan sinulle katkera. Siinä tilanteessa en totisesti haluaisi olla sinun housuissasi, on se sen verran kalseaa katseltavaa.

Anna Rapunaisellesi oikeaan aikaan tilaa vastata omasta elämästään ja takaat itsellesi lämpimän ja huolehtivan perheenäidin lisäksi hyvän elintason. Toivon, että onnistut ravunpyynnissä niin vaativaa kuin se alitajunnan syvissä vesissä onkin.
Näin Ravusta sanotaan alan kirjallisuudessa:

Rapu on herkkä ihminen. Rapu on luonut itselleen kovan kuoren, jonka alla on herkkä ja erittäin tunteellinen ydin. Rapu on herkkyydessään jatkuvalla puolustuskannalla. Aina välillä hän kuitenkin laskee suojauksensa. Silloin Ravusta tulee viehättävä, hellä ja aistillinen. Ravuilla on tapana kantaa menneisyyttä mukanaan. Erityisesti lapsuusaika on Ravuille tärkeä muisto. Menneisyydessään elämisestä huolimatta, Rapu katsoo myös tulevaisuuteen.

Ongelmia syntyy, kun Rapu yrittää luovia tämän hetken, menneisyyden ja tulevaisuuden ristipaineessa. Ravut ovat usein erittäin taiteellisia. He kaipaavat myös jatkuvaa huomiota ja tunnetta siitä että heistä pidetään. Tämän vuoksi Rapujen on usein helpompi työskennellä pienemmissä yhtiöissä. Rapu voi olla todella arka ja etäinen. Tämä luonteenpiirre aiheuttaa sen, ettei heillä välttämättä ole paljon läheisiä ystäviä. Ravut ovat kuitenkin erittäin pidettyjä, koska he ovat myös rauhallisia ja luotettavia. Ravun kanssa voi saavuttaa ikuista rakkautta.

Ja sitten totuus…
Näin Ravun kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:

Rapunainen voi olla pahimmillaan oikutteleva kiukkupussi. Hän on erityisen tarkka kodistaan ja taloudestaan. Rapunaiselle rahojen laskeminen on elinehto. Rapunaisen ja Rapumiehen on vaikea lopettaa ihmissuhteita. Tämä johtuu heidän omistushalustaan, joka Ravun kohdalla tarkoittaa todellakin kokonaan omistamista. Rapunainen saattaa tulkita kumppaninsa tunnetiloja lähes pelottavalla intensiteetillä ja tarkkuudella. Rapunainen kärsii myös syyllisyyden tunteista. Varsinkin lasten ja uran välillä luoviminen saattaa olla Rapunaiselle kova paikka. Hän kun ei silloin tunne riittävänsä mihinkään. Rapunaiset ovat melko ahdistuneita henkilöitä, mutta he kykenevät peittämään sitä kiitettävästi. Rapunainen saattaa esittää kovaa, mutta hän on pohjimmiltaan hyvin epävarma tunteissaan. Rapunainen saa hetkittäisiä avoimuuden puuskia, joita myöhemmin katuu. Rapunaiset ovat herkkyydessään hyviä äitejä. Heillä on taipumusta myös läheisriippuvaisuuteen. Rapunainen osaa tarvittaessa olla myös jonkintasoinen peluri. Rapunaiselle viini ja takkatuli on lyömätön yhdistelmä.

Rapu sängyssä:

Rapua kuvaillaa erittäin lämpimäksi rakastajaksi. Hän on kaikessa tunteellisuudessaan hyvin huomioonottava. Ravuilla saattaa kestää kauan ennenkuin he ovat valmiita sänkypuuhiin, mutta kun lämpö on päällä, se onkin sitten menoa. Rapu on rakastajana mielikuvituksellinen. Ravun kanssa puuhatessa ei ole yllätys, jos kerta toisensa jälkeen hihasta löytyy uusia temppuja. Rapu on kuitenkin kausiluontoinen rakastaja. On aikoja kun hän haluaa useasti, ja sitten aikoja kun häntä eivät nämä puuhat voisi vähempää kiinnostaa. Rapuja on sanottu myös kovan pornon kaappiharrastajiksi.

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 01:25

Hän tulee vastaan ei-mitään ilmein.
Tulee ei mistään ja päätyy ei mihinkään.
Tietäen on jossain yksinäiset, jotka nuoruuden leikeistä
luopuen paljon saivat vain yksinään kantaen, palapeliä
virheistä liitelleen.

[Ei aihetta]Perjantai 21.03.2008 23:49

We're not the same, and yeah, yeah, yeah
I'm a lot to handle, if you don't know, if you don't know trouble,
I'm a hell of a scandal, me, I'm a scene, I'm a
drama queen, I'm the best damn thing that your
eyes have ever seen!