IRC-Galleria

It's fridayPerjantai 08.02.2013 21:41

Jes! tää kouluviikko meni tosi hyvin ja oon tyytyväine; sain ison historian projektin (englanniks) kirjotettuu ja palautettuu ajoissa, matikan koe meni hyvin, löysin yhen enkun kirjan joka oli ollu kateis 3 viikkoo ja sain sen palautettuu, ja iso ruotsin sanakoe 10- ja enkun koe 9- :) hyvä fiilis, ja kerraki tuntu silt et oon oikeesti ansainnu perjantain :) ainoo minus et sain äikän arvostelukirjotelmasta 6, koska en ollu kuulemma arvostellu sitä koko dokumenttia kokonaisuutena, vaan arvostellu vaa niitä asioita jota siin dokumentis oli ollu? .____. ihme opettaja miun mielest.
Juu mutta tänään oon nyt monarilla ja ollaa pelailtu nortin kaa bilistä ja muutekii ilta on menny iha hyvin, ainoo neg. asia et on outoo olla koko viikonloppu ilman rikuu ku se lähti viikonlopuks nitan ja juuson kaa nitan isosiskolle lauralle mikkelii ja tulee sielt vast sunnuntai-iltan takasi... outoo juosta yksin bussii xd NIII, ja mennää illal Ellun kaa kattoo se Hannu ja Kerttu: Noitajahti joka tulee tänää tääl ensi-iltaa :) vähä ehkä hirvittää ku ne ylimeikatut kammotukset tulee sellai säpsähtäen siihe näytölle (elokuva 3D). no mut jatkan nyt datailua että kirjottelen varmaa sitte ku on taas jotain infottavaa. hyvää vklp kaikille ! :)
AAA vähä se leffa oli hyvä! just semmone mist mie tykkään, noitia ja "taikaa" aseita ja pauketta yms, toimintaa yleensä =) Leffan jälkee sit käveltii ellun kaa prismalle päi ja jäätii kespron alle katoksee ja iitu ja liinu tuli sit käymää siinnä :) liinu lähti joskus 11 jlk kotii ja jäätii siihe sit puhumaa oikeestaa kaikest mahollisest, lähinnä päihteistä jne. sit menin 12 aikaa bussii ja olin joskus puol 1 kotona ja kävin vaa nukkumaa :) nice day !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.