IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

no_toast

no_toast

I'll turn your baby into lemonade

SegmentointiaPerjantai 30.11.2007 01:21

Juu, tänään jotenkin käsitin, että niitä todella NÖRTIN näköisiä tyyppejä on olemassa. Ja jostain syystä ne on kaikki yhden nimeltämainitsemattoman kurssin assareita. Mut kaikki kunnia ihmisille, joilla on tommonen hard-core nörde asenne. Pakko kunnioittaa sitä antaumusta että antaa tukan rasvoittua iloisesti päivästä toiseen. Optikolta on toki hommattava ne kunnon pullonpohjat ihan imagon vuoksi. Farkut mieluiten navan korkeudelle optimoituina. Kaikki kelpaa mikä kelpasi niille 80-luvun guruille, jotka loivat pohjan tälle massanörde-lookille. Ihmisistä on kiva kuulua ulkonäöltään ryhmiin. Suurin osa teekkareista on ihan normaalisti pukeutuvia ihmisiä. Jotain mitä kaipaan on aito eksentrisyys.

Piirtelin tähän vielä huvikseen ton yhden luennoitsijan ulkomuistista. Todella jännä heppu, pahoittelen jos pilkin tänään luennolla :D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.