IRC-Galleria

noee

noee

on vellu the raksaguy

jes jes hyvä kissa :DSunnuntai 24.09.2006 11:24

joo meillä vähä järkevä kissa, se nyt tiedettiin että se syö kengännauhoja ja ehkä jotain villapaitoja, mutta nyt se oli syöny jumalattomia reikiä tollaseen fleecepeittoon. :D hyvä penni. :D

laalilta pöllin :)Lauantai 23.09.2006 18:26


Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä.) mutta muistatko sinä? Olepas kiva ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme.

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

Joooor prother is mai ounli hooouupMaanantai 18.09.2006 00:36

JuoksutustaSunnuntai 17.09.2006 21:06

Olin Kauhavalla tänään. Juoksutin Kriimiä. Se sai aluksi taas jonku hyppykohtauksen (:D) ja sitten se juoksi hulluna(Sillon niin saaaateristi virtaa että). Sitten kun pyysin sitä pysähtymään niin se pysähty ja sitten jatkettiinkin aivan rauhas. ;P Vaihoin suuntaa pari kertaa ja se käveli ja ravas ja laukkas hienosti. ;> Sitten kävelin sen kaas vähän siinä pellolla ja hypättiin kerran sellasen pikkuojan yli. ;P Tein vähän maastakäsinharjotuksia sen kanssa ja sitten harjasin sen ja vein tarhaan.

tylssäääää ,<Lauantai 16.09.2006 18:17

tylsää jälleen kerran on ,< pitääsi lähtiä tästä vaasaan pian kunhan vaan nuo urpot nyt olis valmiita ,< voivoijalämminleipä ,<

jeah.Lauantai 16.09.2006 01:58

Alla on Dr. Phil testi (Dr. Phil itse sai testistä 55 pistettä, ja kun hän teki tämän Oprahille hän sai tästä 38 pistettä). On olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan, jotta saisivat selville tämän testin tuloksen.

Tämä testi on erittäin mielenkiintoinen ja sen tekeminen kestää vain pari minuuttia. Muista kuitenkin tätä tehdessäsi, ettei tarkoitus ole kerätä eniten pisteitä (pienempi määrä pisteitä ei tarkoita huonompaa arvostelua). Vastaa kysymyksiin totuudenmukaisesti, sillä tämä testi on vain sinua itseäsi varten.

Kun lähetät viestin eteenpäin, jos haluat, voit kirjoittaa otsikkoon oman pistetuloksesi, näin ystäväsikin saa tietää sinun pisteesi.

Ota paperia ja kynä esiin, testissä on vain 10 kysymystä! Merkkaa
kysymyksen numero ja kirjain, jonka vastausvaihtoehdon valitsit.
Esim. 1-a. Lopuksi lasket pisteet alinna olevasta taulukosta.

valmiina?

aloita.

1. Koska olet parhaimmillasi?
a) aamulla
b) iltapäivällä ja aikaisin illalla
c) myöhään illalla

2. Tavallisesti kävelet
a) melko nopeasti, pitkin askelin
b) melko nopeasti, lyhyin askelin
c) ei niin nopeasti, pää pystyssä
d) vähemmän nopeasti, katse maahan luotuna
e) hyvin hitaasti

3. Kun puhut ihmisille
a) seisot kädet puuskassa
b) pidät kädet yhdessä
c) pidät yhden tai molemmat kätesi lantiolla
d) kosket ihmistä, jolle olet puhumassa
e) kosket leukaasi, korvaasi tai hiuksiasi

4. Rentoutuneena, istut
a) polvet ja jalat yhdessä
b) jalat ristissä
c) jalat venytettyinä eteenpäin tai suorina
d) käpertyneenä jalkojesi päälle

5. Kun jokin todella huvittaa sinua, reagoit
a) isolla äänekkäällä naurulla
b) hillitymmällä naurulla
c) hiljaisella naurahduksella
d) hymyllä

6. Mennessäsi juhliin tai sosiaaliseen tilanteeseen
a) teet näyttävän sisääntulon, jotta kaikki huomaisivat sinut
b) teet hiljaisen sisääntulon, ja katselet ympärillesi, jotta tunnistaisit tuttuja kasvoja
c) teet todella hiljaisen sisään tulon, jotta pysyisit mahdollisimman huomaamattomana

7. Työskennellessäsi intensiivisesti joku keskeyttää sinut
a) olet tyytyväinen tauosta
b) olet ärtynyt keskeytyksestä
c) olet vaihtelevasti edellisiä vaihtoehtoja

8. Mistä seuraavista väreistä pidät eniten?
a) punainen tai oranssi
b) musta
c) keltainen tai vaaleansininen
d) vihreä
e) tumman sininen tai liila
f) valkoinen
g) ruskea tai harmaa

9. Viimeiset hetket ennen nukahtamistasi illalla
a) olet selälläsi, vartalo suorassa
b) mahallasi, vartalo suorassa
c) kyljelläsi, vartalo taipuneena
d) käsi pään alla
e) pää peiton alla

10. Näet usein unta
a) putoamisesta
b) taistelemisesta
c) jonkin tai jonkun etsimisestä
d) lentämisestä tai kellumisesta
e) yleensä nukut vailla unia
f) unesi ovat aina miellyttäviä

PISTEET:

1.(a) 2 (b) 4 (c) 6
2.(a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1
3.(a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6
4.(a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1
5.(a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2
6.(a) 6 (b) 4 (c) 2
7.(a) 6 (b) 2 (c) 4
8.(a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e) 3 (f) 2 (g) 1
9.(a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1
10.(a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f) 1


YLI 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut turhamaisena, itsekeskeisenä ja äärimmäisen dominoivana. Toiset saattavat ihailla sinua ja toivoa olevansa hieman enemmän sinunlaisesi, mutta eivät aina luota sinuun. He saattavat myös epäröidä syvemmän suhteen luomista sinuun.

* 51 - 60 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut jännittävänä, impulsiivisena ihmisenä; synnynnäisenä johtajana, joka kykenee tekemään nopeita päätöksiä, joskaan ne eivät aina välttämättä ole niitä oikeita ratkaisuja. He näkevät sinut rohkeana ja seikkailunhaluisena, sellaisena, joka yrittää kaikkea kerran, ja joka ottaa riskejä ja haasteita vastaan. Muut nauttivat seurastasi luomasi jännityksen ja säteilyn vuoksi.

(((41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä, charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä, mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja piristämään muita ihmisiä.))) <-mun tulos. :D

31 - 40 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut järkevänä, varovaisena ja käytännönläheisenä. He näkevät sinut fiksuna ja lahjakkaana, mutta myös vaatimattomana. Ei henkilönä, joka tekee ystäviä nopeasti helposti, mutta joka on erittäin lojaali ystävilleen ja joka odottaa ystäviltään myös samaa. Ne, jotka oppivat tuntemaan sinut hyvin ymmärtävät, että vaatii paljon karistaa luottamuksesi ystäviin, mutta jos näin käy, vaatii myös paljon, jotta luottamus palautuu.

21 - 30 PISTETTÄ: Ystäväsi näkevät sinut varovaisena, hitaana, äärimmäisen tarkkana ja tiukkana suunnittelijana. He yllättyisivät paljon jos tekisit joskus jotain impulsiivista, tai pitkään ja tarkoin harkittuasi toimisitkin vastoin tutkimustesi tulosta.

ALLE 21 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut ujona, hermoilijana, joka tarvitsee toisia pitämään itsestäsi huolta ja tekemään päätökset puolestasi. Jotkut ihmiset pitävät sinua tylsänä. Vain ne jotka tuntevat sinut hyvin, tietävät ettet ole sitä.

en haasta ketään

woePerjantai 15.09.2006 17:04

Tänään oli viimenen päivä ala-asteella. Olin taas melkeempa eskareitten kaas koko päivän, paitsi pidin yhen tunnin 3-4 lk kymppisormea. Ja yks tunti leikittiin eskarien ja 1-2 lk kaas pihalla. Vikalla tunnilla leikin eskarien kanssa piilosta. Sitten kun päästin ne kotiin niin Aleksi raasu sano vaan että meidän tulee sua ikävä. Ja Karri selitti jotakin että "Tää oli sun vika päivä täälä. Sitten on mun vika päivä sinä päivänä kun mä kuolen. " :D

hurrrjjaaa rattastusta ;PTorstai 14.09.2006 23:14

Laitettiin hevoset tallis käytävällä valmiiksi. Sitten lähettiin tutustumaan meijän upeisiin maastoihin. ;> Mentiin ensin mettätietä ja sitten tultiin pellolle. Pompittiin sieltä yhen pikkuojan yli ja tultiin vaaaaltaaavalle pellolle. Ja sitten oli pakko päästellä kun oli niin houkutteleva pelto. ;) No, Criimi teki sellaasen ihanan ihmepomppusarjan siinä ja sitten lähettiin painelemaan Tiinan ja Pätkiksen perään ja sitten se teki valtavan pukin ja kauheaa kiitoravia pää yläällä vaan. :D Sitten pysähdyttiin ja käännyttiin äkkiä kun huomattiin siinä pellon vieres joku talo(oltiin toisten pellolla ;P) ja Criimi teki taas samanlaasen pomppusarjan(hermosin sille taas :D) ja kun se huomas että pätkis oli jo kaukana niin lähettiin kiitolaukkaa niitten perään. :D Sitten kun etittiin sellaasta Rikun ja Tiinan mettätietä niin kierreltiin vähä siinä pellolla mut ei löydetty sitä. Pompittiin taas sen ojan yli ja mentiin kotia päin. Ravailtiin siinä viel Rikun ja Tiinan pihan ohi (kun siitä kiertää sellaanen tie) ja nyt Criimi meni aivan rauhas kun oli ensin saanu päästellä vähän höyryjä. ;> Sitten käveltiin siitä kotiin ja Riku otti meistä pari kuvaa kun käskettiin sen ottaa ja sitten väänneltiin niitten kaas viellä siinä pihas jotain ja olin yllättyny kun Criimi osas. :P Sitten harjailtiin ne siinä käytävällä ja annettiin porkkanaa ja vietiin laitumelle Omppupompun luo.

Hyvä kopukka<3

Hm ja pitääs liikutella Criimiä paljon nyt kun jotkut Tiinan mummokaverit tuloo rattastamaa noilla horseilla ja ne ei oo muutamaan vuoteen kuulemma ratsastanu niin kiva niitten nyt mennä tollaasella kuumakallella jolla on ehkä vähä vaikia jonku oudon ratsastaa joka ei tunne sitä kunnolla. ;) No mutta siinäpä tulevat, iteppä haluavat. ;)

Että tälläästä. :P

Näin tänään.. (:D)Torstai 14.09.2006 18:30

Joo elikkäs menin taas yheksäksi ala-asteelle. Olin klo 9-12 eskareiden kaas vaan. Sitten klo 12-14 pidin 1-2 luokille kuvista ja ne teki siellä jotain koruja pihlajanmarjoista. Eskarit oli sillä aikaa päinensä siinä viereisessä luokassa ja eiköhän ne ollu lotrannu siinä lavuaarilla niin että oli koko valtakunta aivan märkä.. o.O Ja sitten taas kun niille sano että siivokkaa niin pääsette sitten kotiin niin eiköhän ne juokse ovelle ja ovat heti lähös.. :D Niitä saa kaas kokoajan olla komentamas.. ;P
Pääsin kahelta taasen kotiin ja istahdin tähän koneelle ja nyt sitten lähen tästä piakkoin Kauhavalle vähä ratsastamaa. ;) Saa nähä kuinka hullu Kriimi vaan on ku on monta viikkoa siitä ku on viimeksi ratsastettu ku se on "vähän" lomaillu.. o___O

Oraakkeli tietää!!1Torstai 14.09.2006 11:45

Kirjoita seitsemän kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA (http://lintukoto.net/viihde/oraakkeli/) kuka on...? Lopuksi kysy oraakkelilta mitä mieltä se on sinusta ? Haasta 3 kaveriasi.

Kuka on ........?

Sini=Viimeisin hoitosi.
Pauliina=Se, ketä rakastat juuri nyt.
Lassi=Elias.
Noora=Nainen jolla on Valtaa.
Lauri=Miehekäs italiaano.
Aaro=Eräs sinulle läheinen ihminen.
Satu=Vierustoverisi


- - -

mitä mieltä olet minusta?
Oot muuten välilllä vähä ärsyttävä, oonko koskaan sanonu?

- - -

Haastan:
Snini
_BlinD_
Invalid