IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

kokemuksiaKeskiviikko 15.11.2006 03:10

Joo, futis lauantaina oli aikas hauskaa, polvenkorkusista 60+ asti oli yleisö ja kaikki yhteen ääneen hoilas kaanustuslauluja ja taputuksia... vielä ku ois saanu sanoista selvää ni ois ollu aikas jees... 2-2 tasapeliin päättyi se ottelu (Blades vs. Bolton). Kotimatkalla sato kaatamalla ja oltiin niin uitettuja ku päästiin kotiin etten muista koska viimeks. Lenkkarit taitaa yhä olla vähän kosteet, ja pelistä jo 3 päivää!

La-iltana rohkeasti kuitenkin pop tarts-bailuihin. Taas kasari-ysäri-hittikimara, mutta ei iltaa ilman yllätyksiä. Puolen yön aikaan musa vaan katkes ja tuli hiljaisuus kunnes kaikki rupes huutelemaan ja ihmettelemään että "what's going on". Sit tuli security paikalle, ja opasti meiät ulos, ja sillon vasta tajuttiin et jaa, palohälytys....

Ja niin, siis kyseessä oli TIETTY väärä hälytys (Niitä on täällä ihan jatkuvasti... huvinsa kullakin), joten ei kukaan ees jaksanu panikoida. 10 min seistiin ulkona ja sit päästiin takas sisään jatkaa bailuja. Heh. Kokemus sekin.

Su ja ma meni himassa jumittaessa, tiistaina käytiin saksalaisten Estherin ja Elisabethin kanssa "beer tasting"-illassa. Ja siis se oli ihan oikeesti niinku Wine tasting, ainoo vain että oli kyseessä 10 eri olutlajia... not bad :)

Nyt pitäs sitten lukasta viel huomiseks yks 15 sivunen kansantaru, sit ois niinku tuutilullaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.