IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

Kevättä mennäänTiistai 17.04.2007 16:49

On tiistai. Oli ihan huippuviikonloppu. Millan kanssa tosiaan mentiin viikkarin lautalla Tallinnaan. Oli hieman levotonta juttua meillä... Mut merellä oli aivan ihanaa... ei millään jaksais oottaa et kuukauden päästä pääsee pysyvämmin aalloille :)

Menomatkalla juteltiin joittenkin Virolaisten REKKAKUSKIEN kanssa... ne yritti kovasti selvittää missä ollaan yötä, mut jotenkin ei yhtään just sillon muistettu paikan nimee... sit kuunneltiin karaokee... jei.

Tallinnas käytiin syömässä tortilloi ja iiihanat jädeannokset jossa oli mansikka- suklaa- ja vaniljajätskipallot, kermavaahtoo, daimpaloja, vaahtokarkkei ja kinuskikastiketta... ei voi valittaa!

Sit ostin tosi vinkeet kengät ja sit mentiin bussilla kaupan kautta hotellille ja saunaan ja uimaan ja sit aloteltiin ja laittauduttiin hotellilla ja sit Kristi ja sen kaveri Heivi tuli noutamaan meitä hotellilta ja suunnattiin bailaamaan Parlamenttiin :D

Parlamentti oli paikallisen nuorison suosiossa ja siel soitti virolainen Neon2/Don Huonot-bändi, jonka sanoista ei saanu mitään selvää vaikka ihan suomea muistuttikin. hehe.
Aamuneljältä grillin kautta päästiin takas hotellille ja nukuttiin kymppiin.

Sit aamupalaa ja käveltiin auringonpaisteessa merenrantaa pitkin keskustaan ja käytiin syömässä irkkumestassa ja sit suunnattiin taas laivalle ja palattiin kotiin. Oli ihanaaaaaa. Kuten teletapit sanois: Uudestaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.