IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

Himsickness...Sunnuntai 01.10.2006 00:47

...is a special form of homesickness, and it's killing me.

Swimming and other stuff...Perjantai 29.09.2006 23:07

Käytiin sitten uimahallissa. Ihan jees uimatilat ja pukkarit ja muuta, mut ihan ihmeellistä, kun suihkut on yksittäisiä koppeja, joitten oven saa lukkoon, ja siis oletusarvona oli että jos ja kun aiot käydä suihkussa ilman uimapukua, ni pitää se ovi pitää lukossa. Siveellistä, heh.

Saunakin oli... pieni kuin mikä. Mut siellä oli ihan oikee sähkökiuas! Ehkä jopa 6 kiveä siinä kiukaalla, lämpöä joku 60-70 astetta, ja perimmäisessä nurkassa sellanen pikkukippo jossa vettä ja löyly"kauha" johon mahtu ehlä ruokalusikallinen vettä kerrallaan... ja britithän ei löylyä heittäny... mut sit kun ne lähti pois ni vähän testailtiin kyl kiukaan tehokkuutta Sallan kans.

Ai niin, ja tietty siis saunassa uimapuvussa!!! Ja altaan pituus 33,5m!? Mikä pituus se on???

No joo, muuten täällä elämä ennallaan. Viikonloppua vietellään sateisissa mutta lämpimissä merkeissä.

Internetin juhlaa!!Keskiviikko 27.09.2006 19:55

Eipä mennyt kuin 8 päivää niin tuli korjaajapojat laittamaan meikäläisen netin kuntoon... nyt onkin ihan hullua sitten kirjottaa ku ääkköset ja öökkösetkin löytyy :D

Luennot on alkanu, täällä on luennoitsijat niin ihanan luontevia puhujia/esiintyjiä että kauhulla jo ootan paluuta Helsingin luentosaleihin.

More later. Nyt messenger-->

D.I.Y. opiskelua...Maanantai 25.09.2006 17:56

Joo, eli siis eihan taalla mikaan toimi... onneks me suomalaiset ollaan suht tehokasta porukkaa ja otetaan hommat omiin kasiin...

Siis kun meille ei tosiaan mitaan infoa oo enkunlaitokselta tullu. Kun kysyttiin et mita pitas teha et kursseille paastaan ni joku sit kertoi et pitaa kayda siihen ja tahan aikaan tapaamassa yhta proffaa joka laittaa meiat sit kursseille. No, nainhan me tehtiin...

sit yritettiin selvittaa et koskas naita kursseja nyt sitten on... netissa loyty vaan luentoaikataulut ja maininta etta kursseilla on myos seminaari kerran viikos, mut seminaariaikatauluja ei sit ollukaan...

Tanaan mentiin sit kysymaan enkunlaitoksen infosta et selviaako ne seminaariajat ekal luennolla vai miten... meille kerrottiin et netissa ois kuulemma ilmottauduttava niihin seminaareihin... hmm...

nyt on sitten yritetty (ja ehka ilmeisesti jopa onnistuttu) yhen kurssin seminaareihin ilmottautua... toisen kurssin nettisivut ei aukea koska tan tietokoneen turvallisuusprotokollat ei sita avaa ja kolmas kurssi puuttuu koko kurssillistasta... hieman mystista.

Englanti kuittaa...
ja naapurilta varastettiin laptop ja rahat raollaan olevasta ikkunasta kun tytsa kavi vessassa... ainakin varkaat on ammattilaisia jos ei mikaan muu toimi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.09.2006 18:25

sateista, oravat leikkii takapihalla, erittain sunnuntaifiilis. Katotaan varmaan kohta kamppisten kanssa joku leffa ja jumitetaan kotona. Kiva kun saa kaverin nettia lainata, kun oman saaminen edelleen jumittaa... niinku saaminen noin muutenkin, at the moment ;)

brittilassa...Perjantai 22.09.2006 18:50

joo, nyt sataa. On englantikeli :)
Enaa ei ILMEISESTI tartte mitaan jonottaa... johan sita on muutamassa jonossa talla viikolla seisottu... laskin etta kymmenkunta eri jonotuspaikkaa on ollu... mm vuokranmaksu, opiskelijakortin haku, opintojen rekisterointi, asuntopalvelut, avaimet...

joo, viikonlopuks ei mitaan ohjelmaa viela tiedossa, mutta oli noita muitakin ihmisia ilman suunnitelmia, et eikohan lyoda viisaat paamme yhteen ja keksita jotakin.

Opintojen puolesta nayttaa toistaseks silta, et on pitkat viikonloput ja luentoja tasan ti, ke ja to, mut osa opetustiedoista kyl puuttuu viel, et katellaan nyt miten kay.

SheffieldTiistai 19.09.2006 18:36

Nyt on asetuttu aloilleen. Kamppa on pieni, vessa ihan kammo (lue: koppi, jossa vessanpontto, EI MITAAN muuta!) , mut ymparisto kotoisaa ja keittiossa ihanan paljon tilaa.
nettiyhteys omaan huoneeseen on viela toistaseks poikki koska totesin tanaan etta koko puhelininja on poikki... how nice...
Seuraavaksi paikallisen enkunlaitoksen miitinkiin jossa toivottavasti selviaa, mita taalla voi, ja kannatta, tana syksyna opiskella.
Nii, kampan jaan yhen tanskalaisen, kahen saksalaisen ja yhen kreikkalaisen tytsan kanssa. Toistaiseksi on ollu varsin ongelmatonta. Jeps. Terkkuja ja haleja kaikille.

kuulumisia...Torstai 14.09.2006 22:38

Mazan kysymykseen vastattakoon, etta apartment on siis toistaiseksi hostelli Manchesterissa, varsinaiseen asuntolaan paasen majottautumaan lauantaina kunhan vaihdan sijaintia Sheffieldin suuntaan. Eli toistaiseksi hyvin tallanen turistimeininki.

Shoppailua on tanaan jatkettu kun loyty sellanen vaateparatiisi... hih.

Ja sit on tekstailtu vahan hempeita viesteja, jotka aiheuttaa vahan koti-ikavaa, mutta ehka tama tasta.

Manchesterin malliin...Keskiviikko 13.09.2006 20:40

ei oo koneessa a-kirjaimessa pisteita... mut eipa haittaa.
Siis joo, kahvilaan ku menee ni ovessa on ilmotettuna vaan et kahvila aukee joka paiva seiskalta... sulkemisaikaa ei ole?!

Kun meet minne vaan kassalle, niin kassahenkilokunta sanoo aina "luv" lauseen loppuun... "Welcome luv?" "anything else luv?" "Have a nice day luv."

Ja ihan ventovieraat tulee juttelemaan... multa on tanaan mm kysytty missa ma kayn kampaajalla... sit toinen tytsa pyys viereensa junassa ja juoruttiin 20 minuuttia. Se oli just muuttamassa omilleen ja kyseli multa hyvia neuvoja :) Hassua. Ja ihan kivaa. Eika viel oo kauheesti tullu ketaan ikava... kauheesti ;)

VaihtomielelläTiistai 12.09.2006 23:57

Vähitellen viimesellä tää alkaa jopa innostaa tää vaihtoon lähtö... ei sinänsä kyl huomen itku tulee ku puhelin soi aamulla... mut siihen osaan varautua.

Joten eipä muuta kuin mukavaa syksyä kaikille... I'm off to England (in the morning...).