IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

milla-lallalaa...Torstai 30.11.2006 01:13

On kohta täällä. Milla siis. hihiiihihihihi. 6kk näkemättä... tunnistetaankohan enää toisiamme ollenkaan :D

juoruilua tiedossa :)

jos vähän halipulaa saatas parannettua...

Pusupulaa kärsitään viel 2,5 viikkoo ;)

tyttöjen juttuja...Maanantai 27.11.2006 21:51

Kristi kävi kylässä. Oli hirmu mukavaa :) Tanssimassa ja shoppaamassa (alusvaateosastot on vaarallisia!!!) ja kiinalaisessa ravintolassa käytiin ja juoruttiin paaaaaljon.

Nyt kaks päivää taas omissa oloissa ja sitten tuleepi Milla, ja tyttöjen jutut saa jatkoa :D

Kevättä ilmassa?Torstai 23.11.2006 15:52

Kovasti väittävät että kevät on sitä amorin aikaa, mutta meillä on sitten varmaan vuodenajat sekaisin... En valita <3

I think...Maanantai 20.11.2006 17:25

I'm going crazy.

ConsääärtLauantai 18.11.2006 04:25

Oltiin perjantai-iltaa viettämässä sitten Sheffield Hallam fm Arenalla, jossa ameriikan laululintu Christina Aguilera veti konsertin. Oli vielä Euroopankiertueen avauskonsertti.

Kyllä täytyy sanoa että siinä on aika shownainen, ja hitto vie, se osaa kyllä laulaa.
12 hengen taustabändi (rumpali, lyöjä, basisti, kitaristi, kiipparisti, vetopasuuna, trumpetti, alttosaksofoni ja tenorisaksofoni ja kolme taustalaulajaa), 7 tanssijaa ja rouva itse.

Oli kyllä ameriikan malliin tehty ylöspano ja show. Wau.

Huomenna esseetä ja yritän saada kuviakin illan konsertista tänne. Jei.

kokemuksiaKeskiviikko 15.11.2006 03:10

Joo, futis lauantaina oli aikas hauskaa, polvenkorkusista 60+ asti oli yleisö ja kaikki yhteen ääneen hoilas kaanustuslauluja ja taputuksia... vielä ku ois saanu sanoista selvää ni ois ollu aikas jees... 2-2 tasapeliin päättyi se ottelu (Blades vs. Bolton). Kotimatkalla sato kaatamalla ja oltiin niin uitettuja ku päästiin kotiin etten muista koska viimeks. Lenkkarit taitaa yhä olla vähän kosteet, ja pelistä jo 3 päivää!

La-iltana rohkeasti kuitenkin pop tarts-bailuihin. Taas kasari-ysäri-hittikimara, mutta ei iltaa ilman yllätyksiä. Puolen yön aikaan musa vaan katkes ja tuli hiljaisuus kunnes kaikki rupes huutelemaan ja ihmettelemään että "what's going on". Sit tuli security paikalle, ja opasti meiät ulos, ja sillon vasta tajuttiin et jaa, palohälytys....

Ja niin, siis kyseessä oli TIETTY väärä hälytys (Niitä on täällä ihan jatkuvasti... huvinsa kullakin), joten ei kukaan ees jaksanu panikoida. 10 min seistiin ulkona ja sit päästiin takas sisään jatkaa bailuja. Heh. Kokemus sekin.

Su ja ma meni himassa jumittaessa, tiistaina käytiin saksalaisten Estherin ja Elisabethin kanssa "beer tasting"-illassa. Ja siis se oli ihan oikeesti niinku Wine tasting, ainoo vain että oli kyseessä 10 eri olutlajia... not bad :)

Nyt pitäs sitten lukasta viel huomiseks yks 15 sivunen kansantaru, sit ois niinku tuutilullaa.

London was, football will be...Lauantai 11.11.2006 16:10

Joo, lontoon kaupunki oli aivan huippu. Oli niin loistoreissu kyllä Riikan kanssa ettei paremmasta väliä. Tehokas kolmen päivän visiitti, tuli nähtyä: St. Paul's Cathedral, Tower of London, London Dungeon, Hyde Park, London Eye, Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham palace, Camden Market, British museum, We Will Rock You-musikaali (joka TODELLAKIN rockasi!!!) ja sitten otettiin osaa hostellin Pub Crawliin ja oltiin humalassa ja tanssittiin :)

Paljon turistikrääsää ja tuliaisia hankittiin, syötiin hyvin, käveltiin paljon ja nähtiin ja koettiin paljon. Oli sanalla sanoen kivaa.

Jee.

Kohta kattomaan futismatsia ja illalla vaihteeks Pop Tarts!!!

huma-lati-laSunnuntai 05.11.2006 06:55

Juuuuu. Pop Tarts oli taas. Vengaboys ja baxkstreet boys ja barbie girl soi iloisesti :D
Tuli vähän noita alkoholipitoisia juomiakin naatittua... huomenna kaduttaa, mutta oli kyllä mukavaa :)

Kuvia myöhemmin, nyt ei jaksa.

Ai niin, Shakespearen kotikaupungissakin tuli piipahdettua. Nätti kylä. Juu.

kuorutuksia...Lauantai 04.11.2006 03:23

EI hyvät ihmiset!!! Siis on se kumma, aattelin pitää itteäni perillä uutisista ja tapahtumista kotomaassa, ja kattelin sitten netti-tv:stä Ylen puol ysin uutisia perjantaina... Ja eikös siellä toimittaja iloisesti kertonut kuinka jotkut optiorahat ovat vain KUORUTUS KAKUN PÄÄLLÄ!?!!!

Rakas toimittaja, ja muut. Meillä on olemassa suomen kieli, ja suomenkielinen sanonta kuuluu "Piste i:n päälle"!!! Pitäkää rakkaat ihmiset suomi suomena älkääkä jaksako joka sanontaa englannista kääntää. Se on rasittavaa, eikä toimi.

Ainakaan PITKÄSSÄ JUOKSUSSA (!!!!????!!!!)

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.11.2006 03:03

käyn läpi tapahtumasarjaa...
varmasti tuhannetta kertaa...
en voi ymmärtää miten se menikin niin...
ei niin käy koskaan...
mutta näköjään joskus sittenkin.