IRC-Galleria

nonote

nonote

harkitsee pohdintaa

[Ei aihetta]Perjantai 31.03.2006 16:52

Ei mulla oikeestaa mitään uutisia ole... Jotain tekemistä vaan piti keksiä jotta vois töitä vältellä... Kohta tulee niiden kanssa kiire, viikonloppu menee varmasti täs koneella. Sit viikon päästä ois tentti ja puolentoista viikon päästä toinen. Kesätöiden tila muuttuikin äkkiseltään varmasta epävarmaksi kun hemmetin Tallink meni ne Superfastin laivat ostamaan... nyt sit jännätään miten duunien kanssa käy. Tarttis kyl ne rahat kun syksyllä ois Englantiin lähtö edessä. Ei hyvä. Ahdistavaa.

Olemmeko tavanneet?Tiistai 28.03.2006 02:53

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)

KarjahallaMaanantai 20.03.2006 17:04

Musaluokassa, tunnit pidetty. Mukavaa. Viel pitäis töitä touhuta... lukee kirja ja laatia siitä tiivistelmä ja esseitä... no joo, ei sentään tartte enää noita YO-kirjotuksia kirjotella.. olipa taas idioottiotsikoita tarjolla äikkään.. rockista oisin varmaan kirjottanu, onneks ei tartte.

ristiriitaisia tunteita...Maanantai 13.03.2006 18:18

...yliopistoa kohtaanpa tietenkin. Kasvatustieteen laitos on kyllä kumma paikka, kun siis jos edellytetään keväältä että tulee "seurata ja analysoida 40 oppituntia" niin miksei tohon sitten muka voi laskea pitämiään sijaisuuksia TÄH? Kysyin tätä laitokselta sähköpostitse ja vastaus oli tyhjentävä (?) "et valitettavasti voi". Ei voi käsittää.

No joo, onneks kotilaitos, eli enkun laitos on huomattavasti kivempi, ne ilmoitti tänään ilmoitustaululla että mun hakemus meni läpi ja pääsen ens syksyks Sheffieldiin vaihtoon! Hihiii!

Kaipa tässä päälimmäisin tunnelma on ihan hyvinkin hilpeä (kasvatustieteenlaitoksen sekoiluista huolimatta), kun tietää että tää kevät enää tarttee kasvisten kanssa taistella ja sit taas ens syksy tuo mukanaan ihan uusia tuulia :)
Jepjep. Nyt kokkaamaan kana-aurajuustopastaa.

etenee... etanaaLauantai 11.03.2006 21:28

hitaasti ehkä tai sitten ei tää aika tässä sujuu (onpa kyllä taas sellasita suomen kielen käyttöä että huhhuh). Nojoo, nyt tulee turhaa ja tyhjää löpinää.

Kävin Käpyläs tutustumassa yhtenäiskouluun tossa. Oli mukavaa. Hauska päästä taas ihan noihin konkreettisiin opetushommiinkin välillä käsiks. Ois tossa noita opiskelujakin (lähinnä kirjatenttien muodossa) ja toimistohommia kans mut kun vaan sais taas itteensä niskasta kiinni niitten suhteen. Jaa-a no, keskiviikkona sitten musiikkia opettamaan Karjaalle, mikä sekin on hauskaa. Viime kerrasta onkin taas jo jonkun verran aikaa. Eipä tässä muuta oikeestaan. Mainittakoon nyt vielä että tänään on soinu soittimessa Egotrippi, Bon Jovi ja Ultra Bra... monipuolisuus virkistää.

ti-ti-tyy... eiku ti-ti-tiistaiKeskiviikko 08.03.2006 01:00

Hmm. "Lukuloma" on ja eilen tuli käytyä allergiatesteissä jotka ei mitään uutta paljastaneet. Tänään on kirjoteltu ainedidaktiikan portfoliojuttuja siihen kuntoon että sain ne lähetettyä eteenpäin, eximian hommissa tuli taas jaeltua karamelleja, serkun kanssa pitkästä aikaa kävelyllä ja vielä sosiaalipsykan johdantotenttikin meni läpi, joten aika hyvä saldo tälle päivälle. Huomenna sitten naistenpäivää varmaan enimmäkseen töiden ja uusien tenttikirjojen parissa pitäs viettää. Katsellaan.

laukun kätköistä...Torstai 02.03.2006 02:00

tuli siis uusi haaste...

Laukusta löytyy...
-Kalenteri
-Lompakko
-opiskelijakortti
-Kännykkä
-nenäliinoja
-leffalippu (just näin brokeback mountainin, oli jees)
-allergialääkkeitä (joita en saa ottaa viel ku oon maanantaina menossa testeihin)
-täytekynä, pyyhekumi ja lyijyjä... tänään oli kaks tenttiä.


Taskuista löytyy...
...no joo, housuntaskut on tyhjät, takin taskuissa on kotiavaimet, matkakortti, nenäliinoja, purkkaa ja 50 sentin kolikko Kumpulan liikuntatilojen pukukoppeja varten.Tähän haastetaan sitten:
Zatak
idalainen
Tunspi
LittleGirlBlue
Taru-Pii

ja homma jatkuu...Maanantai 27.02.2006 19:49

Nimesi?
-Hanna

Ikäsi?
- Galleriatietojen mukaan tällä hetkellä 22,80v

Syntymäkuukautesi?
- toukokuu, ja vielä ihan liputuspäivä MUN kunniaksi (kuka Snellman?)

Missä asut ja kenen kanssa?
-tällä hetkellä Kalliossa omassa ylhäisessä seurassani, ja Tunspi naapurissa :)

Kuunteletko nyt jotakin musiikkia, mitä?
- Donkkarit soi

Mitä sinulla on päälläsi?
- alusvaatteet, sukat, mustat housut, vaalee t-paita ja mustavalkoharmaa villatakki. Vähän vetää tosta ikkunasta, pitäs laittaa villasukat ettei taas tuu kipeeks

Poltatko kynttilöitä?
- kun muistan... eli kun on pimeetä... eniten joulun alla

Milloin olet viimeksi heilunut imurin varressa?
-uuu, viikko sitten ku siivoilin kämppää... tosin, imurin kanssa on vähän paha heilua kun sen meteli peittää aina kaiken musan.. heilu siinä nyt sitten!

Oletko koskaan seurustellut?
-hmmm... voisko joku määritellä mulle termit deittailla, tapailla, olla yhdessä, seurustella jne... menee aina välil vähän sekaisin :)

Mikä on suosikkilomasi?
-voivoi... se kyllä riippuu elämäntilanteesta. Joskus kulttuurimatkat on tosi jees, Rooma oli upee... toisaalta mikäs sen mukavampaa ku lojuta jossain uima-altaalla tai rantsussa tekemättä mitään... tai sit sellanen sekamatka niinku Triniin bändin kanssa.. välillä soitto ja sitten vähän biletystä ja sitten beachia... tällä hetkellä paikasta viis, kun vaan sais pään tyhjennettyy KAIKISTA huolehdittavista asioista hetkeksi.

Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? Piditkö siitä?
-romaanien puolelta viimesin alusta loppuun luettu kirja on Dan Brownin Angels & Demons, oli loisto. Nyt on aika menny enemmän tenttikirjoihin... ne ei silleen jostain syystä sytytä ollenkaan silleen: "Aijaa! Ja mitä SITTEN tapahtuuu??"

Mikä väri kuvastaa sinua ja miksi?
- en tiiä kuvastaako mikään väri mua... ite tykkään sinisestä kun oon sellanen vesi-ihminen...meret, järvet ja muut vesistöt on kauneinta luontoa. Rauhallisen levottoman hallitun hallitsemattomia.

Mitä näet edessäsi (tietokoneen lisäksi)?
- kynäpurnukoita, valokuvataulun jossa esiinnytään minä ja milla sekä ikkuna josta näkymä on hekumallinen... vastapäisen kerrostalon ikkunat ja katto.

Oletko ollut tänään ulkona? Mitä teit?
-Joo, ensin 2,5h ainedidaktiikkaa, laadittiin ryhmissä kurssisuunnitelmaa vieraan kielen lukion kurssille. Sit viel puolentoista tunnin luento sosiaalipsykaa... puhuttiin johtajuudesta ja sen muodoista

Kuinka usein matkustat bussilla?
-monta kertaa viikossa... riippuu aina vähän siitä kumpi tulee paikalle aiemmin, bussi vai ratikka. Tosin keikkabussi on kyl kaikkein kivoin bussi :)

Mistä ostat yleensä vaatteesi?
-Lindexin puoleen taitaa kääntyä

Onko sinulla lemmikkieläintä? Jos on, minkä niminen? Jos ei, haluaisitko?
- Ei oo, enkä kauheesti kyllä kaipaakaan. Puhuva papukaija ois makee, mut varman mä sillekin tulisin allergiseks alle päivässä

Oletko neulonut koskaan mitään?
- Vaikka mitä... tai no, lähinnä lapasia, kaulaliinoja ja säärystimiä nyt viimesen parin vuoden aikana... villapaita piti ysillä väsätä, siitä on edelleen toinen hiha neulomatta...ehkä joskus...

Millainen lompakko sinulla on?
- Musta, kankainen jossa on magneettinappi (juu, tiedän, ei sais olla, menee korttien magneettinauhat pilalle) En tohdi luopua siitä kun se on kiva ja käytännöllinen ja ostin sen Lontoosta pari vuotta takaperin... ehkä sit ens syksynä jos Englantiin taas eksyn ni vois uuden ostaa.

Mitä odotat elämältä?
- tällä hetkellä lähinna tervehtymistä kaikista mahdollisista sairauksista :) Mut joo, siis terveyttä ja rakkautta... eiköhän ne sen tiivistä. (Ja matkailemaan lisää)

Minkälaisen auton haluaisit vai haluaisitko ollenkaan?
- Voitasko valmistaa sellanen kolarit ja elukat välttävä kaara.

Mitä aiot tehdä vuonna 2006?
- Noo, opiskella täällä Helsingissä ja opiskella ehkätoivottavasti myös Englannissa ja väkertää kesätöitä tossa Hanko-Rostock-linjalla

Mitä ikimuistoista teit vuonna 2005?
- Eiköhän Rooman visiittiä sekä Norjan keikkareissua muistella pitkään... nii ja kesätöitä laivalla

Kuka on rehellisin tuntemasi ihminen?
- Ainakin oon ite itelleni rehellinen... olenko?

Miltä kyntesi näyttävät?
- No eilen ne leikkasin, joten ihan hyvältä at the moment... antakaa viikko ni katotaan uudestaan :D

Millainen sää ulkona on?
- vähitellen taitaa alkaa hämärtää ja mukavat 7 astetta miinusta

Tärkeimmät ihmiset elämässäsi?
- lähimmäiset :)

Oletko menettänyt ketään läheistäsi?
- tavalla tai toisella jonkun joskus. En nyt ihan äskettäin tietääkseni.

Asia joka saa sut surulliseks?
- toisten suru ja sit jos oon ite väsyny tai stressaantunu ni se kääntyy helposti kyllä suruksikin. Nii, ja epätietoisuus on viheiläistä, mut se pistää enemmän vihaks ja turhauttaa ku surettaa.

Asia joka saa sut iloiseks?
- No mä pyrin kovasti ihan yleisesti olemaan ilosella mielellä ja olla positiivinen, mut muiden onni on oma onni... ja oikeesti, monesti tosi pienet jutut saa mut iloseks. Hymy, hyvä piisi jne.

Mitä harrastat?
-Musiikkia jossain määrin ja urheilua punttiksen ja aerbisten juttujen muodossa ja ihmisten ilmoilla olemista.

Biisi joka saa sut surulliseks ja miks?
- Musiikki ei kyl juurikaan saa mua surulliseks, yleensä ennemmin ilmoiseks tai herättää jotain muita tunteita... no joo, Nightwishin Ghost Love Score saa mielen tosi kaihoisaks, varsinkin ku istuu mökillä laiturin päässä auringon laskiessa ja sillon kuuntelee sitä. Vau.

Mitä pelkäät?
- Eniten varmaan yksinäisyyttä

Hirvein muisto?
- ...

Ihanin muisto?
- niitä tulee onneks koko ajan lisää... ja niitä on nyt jo niiiiin paljon. Yleensä kaikkiin kyllä liittyy aina noita läheisiä rakkaita... ei mikään muisto oo kovin ihana ellei sitä oo jonkun kanssa jakanut.

Onko sulla mesee?
- löytyy... ja jumitan siinä ajoittain ihan liikaa

Kesä vai talvi?
- jaa-a

Syksy vai kevät?
- keväällä synttärit, syksyllä kauniita värejä luonnossa.

Lempiohjelmasi?
- Idolsit koukuttaa mua kyl aikas usein, varsinkin alun koelaulut... :) Ja sit C.S.I.


Haastetaas...
Zatak
Tunspi
Zeester
lemming
niidel

taas haasteita...Torstai 23.02.2006 14:02

Tehtävänanto: Täytän ja haastan seuraavat 5 henkilöä täyttämään tämän.

ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: Pitkäaikaisin laspuudenystävä on kyl muistin mukaan Emilia
2. suudelma: hehee, lasketaanko ne tarhassa tehdyt testaukset inkkariteltassa?
3. lemmikki: liekö meillä ollu akvaario ennen gerbiilejä
4. rakkaus: voivoi... jos oidipukseen on uskominen, ja oon normaalisti kehittyny ni eikös tähän pitäs laittaa että isi? Muuten sitä vielä ootellaan.
5. harrastus: Pianonsoitolla taisin alottaa... sit viulu ja sit löysin vasta omani, eli pannut ja huilun ja laulun.

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: ööö, ehkä edellisessä elämässä
2. Joit alkoholia: ...Ihan piti kalenrista katsastaa ja on siitä jo puoltoista viikkoo. Olutta. Tuopin.
3. Ajoit autolla: uuu, viimeks ku olin Karjaalla, eli 2,5 viikkoo sitten
4. Soitit: puhelimella ehkä puol tuntia sitten äiskälle lääkärin terveisiä.
5. Nauroit: Eilen illalla Millan kanssa kun käännettiin tiivistelmää suomesta englantiin. Hilpeää hommaa.
6. Kuuntelit musiikkia: Parasta aikaa soi Donkkarit tossa taustalla.

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi?: En vielä ainakaan
2. ollut pidätettynä?: Sekin on kokematta
3. uinut alastomana?: Tottakai. Miksi sitä mökille mennään?
4. ollut TV:ssä?: Useampaan kertaan
5. Harkinnut itsemurhaa?: öööm joskus teininuorena saattoi käydä mielessä
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä?: ei kai suudelmia pitäis katua?
7. Pelännyt?: Joo.

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä ammattia harkitset?: Opettajaks tässä vahvasti suuntaudutaan
2. Paras ystäväsi?: Milla
3. sinulla on päälläsi?: Vaatteet. Sinistä ja mustaa.

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
Nyt on niin kovin aikainen vielä... mut oon kyl silti tehny jo kaikenlaista...
- Käyny lääkärissä ja verikokeessa
- Kävelly töölöstä Kallioon takas (ja soittanu matkalla mammalle)
- Syöny aamupalaa
- Kuunnellu musaa
- laittanu opiskelukavereille sähköpostiaJoo, että sellasta. Tähän sit haastetaan seuraavat:

Tunspi
AdaChaplin
idalainen
Taru-Pii
Zeester

toipilaanaKeskiviikko 22.02.2006 01:00

Kipeenä ollaan ja pysytään. Sen lauantaisen siivouksen jälkeen on ollu pää täynnä räkää (mistä sitä oikeen tulee?) ja kurkku kans tulehtunu, ties mikä virus. Lääkärissä yritin tänään käydä, ni eihän siel ees ollu päivystävää lääkärii paikalla, sentään terkkarin tapasin, mut se olikin sitten kiinnostuneempi mun allergisoivasti turponeesta huulesta kuin tulehtuneesta kurkusta, että ei siellä oikeestaan hullua hurskaammaksi tullu, mitä nyt ihotautilääkärille sain allergioiden takia ajan, mikä on sekin kyllä toisaalta eteenpäin... ei vaan tässä flunssa-asiassa. No joo, vähän huonolla omallatunnolla tässä nyt pelataan kun en tälleen toipilaana oo mitään saanu aikaseks, mut kai sitä pitäs vaan se tosiasia hyväksyä et kipeenä ei tarttiskaan mitään tehä... mä en vaan oo tottunu olemaan tekemättä, varsinkin ku tentit ym painaa päälle.. no joo. Kahtellaan.