IRC-Galleria

norrski

norrski

elämä on juhla

Rakas päiväkirjaPerjantai 17.07.2009 04:50

Moikkelis moi

Tänään oli aika mukava päivä. Siivottiin Tanjan kanssa ja Rita oli mukana auttamassa. Oli ihan kivaa, mut olis voinu olla kivempaakin. Vietiin haiseva biojäteroskis, se oli aikas lailla ällöttävää.

Käytiin Tanjan kanssa saunomassa, oli ihan hauskaa, otettiin yhet.

Tanja lähtee huomenna Ouluun ja jättää mut tänne yksin. Se ei aina ymmärrä että sen teot satuttaa mua sillein henkisesti. Esim tää just kun se lähtee Ouluun ja jättää mut yksin. Mut se onki ollu aina aika itsekäs.. Tanja is bitch nro 1, mut onneks se ei saa tietää mitä mieltä oon siitä kun kerron vaan sulle, ja sä aukeet vaan mulle. <3 oot paras päivis. Se mikä mul oli aiemmin nii oli aika paska, kun siinä oli jotain kukkasia tai jotain niin en tykänny siitä.

Mä kuuntelen nyt vähän surullista musiikkia täällä ja silleen. Oon muuten ehkä ihastunu yhteen poikaan joka muka vihaa mua, mut en kyl usko. Vaik laitoin sille viestii ja se vastas et ei vittu kiinnosta, niin en mä jotenki usko et se oli tosissaa. Ja sit sen kaveri sano et se poika vaihto mun takii numeroo, mut lol. Rakkaudesta se hevonenki potkii, vai mitä heppatytöt ?

Pakko viel laittaa tähän loppuun et mä rakastan mun kavereita, ootte mulle tosi tärkeitä ja ilman teitä mä en olis mä. <3

Huomiseen, hyvää yötä päivis

<3: Noora

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.