IRC-Galleria

norrski

norrski

elämä on juhla

Rakas päiväkirja <3Tiistai 28.07.2009 14:15

Moi rakas dagbok!

Mulla on ollu TAAS vähän kiirettä tässä, aika ei millää meinaa riittää tähän kirjottamiseen. Mut koitan kuitenkin kirjottaa as much as possible!

Oon ollu nyt tolla iskällä Espoossa, on ollu tosi kivaa, oon vaan lomaillu! :) Sunnuntaina oli tosi hauska päivä, tulin Juuso<3n kyydillä kun se oli äitinsä luona kans Espoossa, Espoo rules! Nii juuso ajo sitten ja me juteltiin kaikkee ja sit kun oltiin tampereella niin ajettii vähän ohi ja sitten päätettiin ihan spontaanisti mennä SÄRKÄNNIEMEEN<3 Me mentiin ekana koskiseikkailuun, ja mä olin ihan märkänä, ylläri. Sit en ees muista mihin me mentiin mut mun pää tuli kipeeks yhessä hirveessä laitteessa. :( Sit me käytiin kummitusjunassa ja se oli aika pelottava, mut hyvin kestettiin! Käytiin myös moikkaamassa niitä akvaariokaloja, osa oli ihan hirveen rumia. miksei sinne olis voinu ottaa vaan nättejä kaloja? se rupes vähän harmittaa. no sit me käytiin kattoo se delffiinien show, ja se oli aivan IHANA<3 mä rakastin niitä ja ne oli oikeesti niin sulosia. siellä oli vieläkin se evertti jota veera aina halus leikkiä pienenä! oli kivaa, sitten me lähettiin ja juuso vei mut kotiin ja sit menin kotiin. niin. sit juuso meni kotiin.

Sitten maanantaina oli aika paska päivä ja sitten illemmalla olikin parempi ja sitten minna tuli mun luokse, tai mun ja tanjan luo mut eihän tanja nyt ees oo täällä. mut joo sit illalla minna halus lähtee käymään tos grillillä kun täällä ei oo mitään ruokaa kun eihän täällä kukaan oo nyt ollukkaa. nii mentiin siihen ja sit päädyttiin todistamaan kun joku lissu rupes raivoo grillinpitäjälle et sen kaverin ranskalaisissa oli kivi, hohhoijaa. poliisit sai sen sit kuitenkin kiinni, onneks. ihme tyyppejä kyl tääl kuokkalassa asuukin.

Tänään mun matka taas jatkuis täältä jyväskylästä espooseen, lähen karkuun ralleja. Paitsi se salkkareiden ossi kyl ajais täällä ja KIMI mut ei voi nyt mitään.

Että tällasta mulle on nyt sit tapahtunu täs parissa päivässä.. Mulla on jotenkin huono omatunto kun en oo taas kirjotellu vaikka lupasin. mut kyl mä koitan saada tän taas säännöllisemmäks, mä lupaan!

Tiedät silti varmasti, että oot mun paras ja ainut päiväkirja, oot mulle tosi tärkee. yhtä tärkee kun mun frendut <3

Kiitos taas kun kuuntelit. <3

Yours

Noora

ps. kun jonotettiin juuson kans tukkijokeen niin kuultiin kun Danny esiinty, siel oli sen pitkä kuuma kesä-ohjleman nauhotukset menossa.
pps. kuultiin myös maija vilkkumaata ja sunrise avenuee
ppss. siinä oli jo enemmän esiintyjiä kun mitä meikä näki provinssissa
pppss. oon rakastunu............. Justin Timberlakeen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.