IRC-Galleria

norrski

norrski

elämä on juhla

moi rakas päivis! <3Sunnuntai 16.08.2009 21:33

Moi, miten menee ?

Mulla menee ihan ok, mitä ny vähän väsyttää ja sillain. Tanjan kans just katellaan telkusta room raidersia. <3 tanja on maailman paras kämppis!

Joo on taas jääny kirjottamatta, anteeks siitä. :( oon ollu tosi pussy ( vai miten kiireinen kirjotetaan englanniks ) ja silleen. No anyway, olin tos elokuun alus Madonnan keikal yhen riikan kans, riiks` gales, ja meillä oli niin kiva reissu<3 madonna oli tosi hyvä ja silleen. ja tallinna on niin siisti kaupunki ja siel on kivoja kauppoja <33 no joo..

kouluki on alkanu nyt, ihan kiva vaan. näkee kaikkii siistejä tyyppejä ja tälleen ja on kokoajan tekemistä, mm läksyi ja matikkaa.

mut sit tärkeimpään, meil oli pippalot tai sellaset perjantaina, oli kaikkii kivoja ja tosi cooleja tyyppejä niinkun aina! <3 mulla ja tanjalla on niin paljon ihania kavereita <33 ilta meni tosi hyvin, yhes vaihees mua vähän harmitti, miehet on perseestä, mut ei sit enää 5min jälkee ja meikä ilta jatku tosi hyvissä mielin. <33 pääasia et mulla oli hauskaa!! mut joo, sit meiltä lähettii kharmaa ja siel oli ihan ok, ei ollu kyl kauheesti porukkaa mut ei haittaa. sit lähettii pilku jälkee kävelee meille, tommi, kaappp ja jesse tuli meille sit yöx. meinattii saada mun huoneeseen kunnon tulipalo, mut onneks ei sentää. niija olihan veera, laho ja tuukkaki tääl yötä. sit aamul vaa oltiin ja illalla tanja sit lähti johki ja meikä nukahti sohvalle. et joo. ei mul oikeestaan nyt muuta.. tänää oon vaa ollu enkä oo tehny mitää muutaku pessy petauspatjan lahon jäljiltä ja pessy vähä pyyhkeitä. et sellasta..

mä koitan kirjotella vähä useemmi, kyl sitä aikaa löytyy viel.

mut kiitos kun oot silti aina valmis kuuntelee mun huolia ja muitaki juttuja <3 se on tosi tärkeetä mulle. oot mulle yhtä tärkee kun mun kaverit, eli tosi tärkee <33

kiitos rakas, taas. pelastat mut kerta kerran jälkeen. oon aina sun <3

xoxo Noorasi 4every

ps. mul OLI vähän tollanen petauspatja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.