IRC-Galleria

norrski

norrski

elämä on juhla

Blogi

« Uudemmat -

NONIIKAIKKITiistai 29.09.2009 04:11

Jos et lisää tätä päiväkirjaasi 1 minuuttin niin et saa 5 vuoteen.

mulla meni kaks minuuttii ku galleria ei toiminu, fck.

kun taru tuli kaapista ulosMaanantai 14.09.2009 03:28

Taru sanoo: (0.26.44)
nään susta märkiä unia
noora sanoo: (0.26.51)
<3

IKeskiviikko 09.09.2009 17:27

H8 TUOMO HOROO 4EVER AND EVER AND EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pilkkasi mua kun oon asunu keuruulla.

moi rakas päivis! <3Sunnuntai 16.08.2009 21:33

Moi, miten menee ?

Mulla menee ihan ok, mitä ny vähän väsyttää ja sillain. Tanjan kans just katellaan telkusta room raidersia. <3 tanja on maailman paras kämppis!

Joo on taas jääny kirjottamatta, anteeks siitä. :( oon ollu tosi pussy ( vai miten kiireinen kirjotetaan englanniks ) ja silleen. No anyway, olin tos elokuun alus Madonnan keikal yhen riikan kans, riiks` gales, ja meillä oli niin kiva reissu<3 madonna oli tosi hyvä ja silleen. ja tallinna on niin siisti kaupunki ja siel on kivoja kauppoja <33 no joo..

kouluki on alkanu nyt, ihan kiva vaan. näkee kaikkii siistejä tyyppejä ja tälleen ja on kokoajan tekemistä, mm läksyi ja matikkaa.

mut sit tärkeimpään, meil oli pippalot tai sellaset perjantaina, oli kaikkii kivoja ja tosi cooleja tyyppejä niinkun aina! <3 mulla ja tanjalla on niin paljon ihania kavereita <33 ilta meni tosi hyvin, yhes vaihees mua vähän harmitti, miehet on perseestä, mut ei sit enää 5min jälkee ja meikä ilta jatku tosi hyvissä mielin. <33 pääasia et mulla oli hauskaa!! mut joo, sit meiltä lähettii kharmaa ja siel oli ihan ok, ei ollu kyl kauheesti porukkaa mut ei haittaa. sit lähettii pilku jälkee kävelee meille, tommi, kaappp ja jesse tuli meille sit yöx. meinattii saada mun huoneeseen kunnon tulipalo, mut onneks ei sentää. niija olihan veera, laho ja tuukkaki tääl yötä. sit aamul vaa oltiin ja illalla tanja sit lähti johki ja meikä nukahti sohvalle. et joo. ei mul oikeestaan nyt muuta.. tänää oon vaa ollu enkä oo tehny mitää muutaku pessy petauspatjan lahon jäljiltä ja pessy vähä pyyhkeitä. et sellasta..

mä koitan kirjotella vähä useemmi, kyl sitä aikaa löytyy viel.

mut kiitos kun oot silti aina valmis kuuntelee mun huolia ja muitaki juttuja <3 se on tosi tärkeetä mulle. oot mulle yhtä tärkee kun mun kaverit, eli tosi tärkee <33

kiitos rakas, taas. pelastat mut kerta kerran jälkeen. oon aina sun <3

xoxo Noorasi 4every

ps. mul OLI vähän tollanen petauspatja

Rakas päiväkirja <3Tiistai 28.07.2009 14:15

Moi rakas dagbok!

Mulla on ollu TAAS vähän kiirettä tässä, aika ei millää meinaa riittää tähän kirjottamiseen. Mut koitan kuitenkin kirjottaa as much as possible!

Oon ollu nyt tolla iskällä Espoossa, on ollu tosi kivaa, oon vaan lomaillu! :) Sunnuntaina oli tosi hauska päivä, tulin Juuso<3n kyydillä kun se oli äitinsä luona kans Espoossa, Espoo rules! Nii juuso ajo sitten ja me juteltiin kaikkee ja sit kun oltiin tampereella niin ajettii vähän ohi ja sitten päätettiin ihan spontaanisti mennä SÄRKÄNNIEMEEN<3 Me mentiin ekana koskiseikkailuun, ja mä olin ihan märkänä, ylläri. Sit en ees muista mihin me mentiin mut mun pää tuli kipeeks yhessä hirveessä laitteessa. :( Sit me käytiin kummitusjunassa ja se oli aika pelottava, mut hyvin kestettiin! Käytiin myös moikkaamassa niitä akvaariokaloja, osa oli ihan hirveen rumia. miksei sinne olis voinu ottaa vaan nättejä kaloja? se rupes vähän harmittaa. no sit me käytiin kattoo se delffiinien show, ja se oli aivan IHANA<3 mä rakastin niitä ja ne oli oikeesti niin sulosia. siellä oli vieläkin se evertti jota veera aina halus leikkiä pienenä! oli kivaa, sitten me lähettiin ja juuso vei mut kotiin ja sit menin kotiin. niin. sit juuso meni kotiin.

Sitten maanantaina oli aika paska päivä ja sitten illemmalla olikin parempi ja sitten minna tuli mun luokse, tai mun ja tanjan luo mut eihän tanja nyt ees oo täällä. mut joo sit illalla minna halus lähtee käymään tos grillillä kun täällä ei oo mitään ruokaa kun eihän täällä kukaan oo nyt ollukkaa. nii mentiin siihen ja sit päädyttiin todistamaan kun joku lissu rupes raivoo grillinpitäjälle et sen kaverin ranskalaisissa oli kivi, hohhoijaa. poliisit sai sen sit kuitenkin kiinni, onneks. ihme tyyppejä kyl tääl kuokkalassa asuukin.

Tänään mun matka taas jatkuis täältä jyväskylästä espooseen, lähen karkuun ralleja. Paitsi se salkkareiden ossi kyl ajais täällä ja KIMI mut ei voi nyt mitään.

Että tällasta mulle on nyt sit tapahtunu täs parissa päivässä.. Mulla on jotenkin huono omatunto kun en oo taas kirjotellu vaikka lupasin. mut kyl mä koitan saada tän taas säännöllisemmäks, mä lupaan!

Tiedät silti varmasti, että oot mun paras ja ainut päiväkirja, oot mulle tosi tärkee. yhtä tärkee kun mun frendut <3

Kiitos taas kun kuuntelit. <3

Yours

Noora

ps. kun jonotettiin juuson kans tukkijokeen niin kuultiin kun Danny esiinty, siel oli sen pitkä kuuma kesä-ohjleman nauhotukset menossa.
pps. kuultiin myös maija vilkkumaata ja sunrise avenuee
ppss. siinä oli jo enemmän esiintyjiä kun mitä meikä näki provinssissa
pppss. oon rakastunu............. Justin Timberlakeen

Rakas päiväkirja!Lauantai 25.07.2009 03:06

Moi taas, pitkästä pitkästä aikaa<3 korvaan tän pitkän kirjottamattomuuden sillä et kirjotan joku päivä ainakin kymmenen sivua!

Mun elämä tuntuu nykyään aika tyhjältä. Kerron kohta lisää.

Tänään en oo tehny oikeestaan mitään, oon vaan ollu. Tai kävin mä tos alepassa kattoo et oisko siellä ollu yks hottis myyjä ( veera tietää ;) ) , mut ei ollu kun joku ruma kinkkityttö. hohhoijaa.

Mulla on ikävä mun frendui, mut must tuntuu et kellään niistä ei oo iksu mua :( tai KAIKKI on ihan varmaan koittanu soittaa, mut kamut hei, mun puhelin jäi jyväskylään. vastaajaviestejä saa kuunnella taas viikon.. ne ei ikinä tajuu.

mun kaverin poikkis, olkoon nyt vaikka late ( ritariässä- ehkä tietää tän ) niin se on todella hävytön. ehottelee tällaselle neitsyelle kaikkee kaks ykköstä ym kamalaa. mua ärsyttää kun ihmiset ei ota vakavissaan mun vakaumusta. oon neitsyt kunnes koop tulee mun sisään, eikun.... noniin. tiedän että mun kaverit ja etenkin niiden poikaystävät ja kaikki miehet haluu mua. oon kuitenkin jyväskylän coolein muija, mut silti! oon tehny sen monesti jo selväks, että tää reikä aukee vaan koopille. ikinä en oo kenenkään kanssa edes pussaillu, tai ehkä kerran kun viivi pakotti. ja pakotti artunkin viel kuvaamaan sitä, ihme lesbo oikeesti. en mee sen kans enää saunaan... :s toi sen ja villen suhde on selvästi kulissia. hyhhyh.

mulla on ikävä mun nuoruutta ja kaikkee hauskaa mitä aina tein mun kavereiden kans. nykyään elämä on jotenkin tyhjää. ei oo muutakun lauantaijokeri ja tanjan puoliks juoma siideri. aika paska laiffi vai mitä ? mut onneks on ees joitan frendui, ja sä, rakas päiväkirja. kaks asiaa mitkä mulle maailmassa merkkaa eniten <3

mut nyt pakko lopettaa ja mennä, huomenna kirjotan kunnolla!

<3: Noora

ps. tuliskohan koop meidän tupareissa ? eikun.... tupareihin ?
pps. alkaiskohan joku seukkaa mun kans jos ei tietäis et oon neitsyt ?


noora <3 koop. 4-ever and ever

liitän tähän loppuun viel viiville omistetun yhteisön. muut on mulle<3

Heissan parhaista parhain päivis <3Maanantai 20.07.2009 02:42

Moi vaan!

Eilen oli aika outo päivä, oli tosi kivaa, mut must tuntuu et tuli otettua pari liikaa, tai ei liikaa mut vähemmälläki olis pärjänny. ei kuitenkaan tullu otettuu liikaa.

Ihan ekaks mä tulin keuruulle (siis jyväskylästä) sit mä olin kotona ja tein siinä kaikkee ja tälleen. kuunneltiin veeran kans vähän musaa, mm flo-ridaa !! ( miten se voi olla niin hyvä, 4real ?? ) sit kävin pari kertaa kaupassa ja sit valmistauduin ja sit menin jassulle. ( jassu on tosi kiva, me tutustuttiin eilen ) sillä oli kiva kämppä ja siellä oli ihan kivaa porukkaa. :))) ihanaa kun tuntee niin paljon kaikkia, kaikki on mun horoja<3

no sit mentiin ulos ja viiviki tuli ja sit oltiin ulkona tosiaan, leikkikentällä. en tajuu miks mut oli ihan kivaa. sit mentiinki pubiin!! oli tosi kivaa, ei kauheesti tuttuja mut anyway, oli silti ihan kivaa. vaikka lonkku perry maksokin viis euroo, wtf!!!?? No sit me mentiin sebulle ja en kauheesti muista siitä, mut oli kivaa. uskoisin, tai ainakin mulla on ollu. ja sehän on pääasia. mentiin joskus kaheksalta nukkuu ja sit herättiin kymmenen aikkoihin, mä nousin vähän sen jälkeen. en tajuu, menin nukkuu viivin viereen mut heräsin lattialta. :(

mut sit tärkein: KOOPIN KEIKKA <3

jammailtiin viivin kans ja tanssittiin ihan hulluna ja koop oli niin ihana ja se laulo elvistä ja se oli tosi kiva ja ihana ja mä lähetin sille lentopusun, ja se otti sen kiinni!!!! siis oikeesti <3 mun elämä on ihanaa, välillä. koop; oon sun neitsytmorsian <33

ei tässä nyt muuta, oon menossa iskälle viettää hermolomaa ja mun puhelin jäi jyväskylään, vähän harmittaa mut ei nyt silleen kauheesti harmita. tai ei yhtään oikeestaan. onneks on face ja gale <33

mut nyt pitää lopettaa, alan laittaa musaa mun ipodiin ( jos osaan )

moikkelis, stay suljettuna <3

Yours

Noora

Rakas päiväkirja <3Lauantai 18.07.2009 15:46

Moi, mitä kuuluu ?

Eilen oli kyllä aikamoinen ilta, etten sanois. Viivi tuli meille, käytiin kaupassa ostoksilla. Me käytiin myös saunassa ( saunominen rulez!! ), ei tullu sillee mitään riitaa, mitä nyt Viivi rupes stressaa ettei keritä tanssii ja sithä mä vähäniinku suutuin ja sit oli vähän sellanen kiree tunnelma... mut se meni kyl sit sillee seminopeesti ohi, onneks<3 en haluu enkä jaksa tapella mun frendien kans aina, se on tosi raskasta ja ahistaa mua ihan oikeesti. ne ei aina tajuu sitä, et oon oikeesti herkkä ja haavoittuvainen ihminen ja haluun vaan olla sovussa <33 mut mun frendeijä parempia ei ookkaa!!

No me tässä otettiin yhet sidukat ja lähettii sit käymään siel birrassa. Siellä oli ihania alfauroksia, oon myyty. ( Nyt se Tanja kun tulee Oulusta niin lähtee mun kans kyl yhille..... ) Sit lähettii suuntaa kohti keskustaa. Otettiin siinä kuokkalan sillalla kuvia, joo siis ihan ite otettiin, me ollaan niin hyviä kuvaamaan et me ei tarvita apukuvaajia !! No anyway käytiin passionissa yhellä ja Heidi tuli meidän kans. Ei ollu ketää hottiksii siellä. MUT KHARMA, siis kun mä menin sinne sisälle (niin siis näytin oikeesti varmaan aika hirveeltä kun oli tuullu ja kaikkee ) niin kaikki miehet tuli heti mun luo, hyvä etten viiviä hukannu siinä menossa! Sit siel oli kyl se poika joka lähetti mulle sen viestin, et ei vittu kiinnosta.. hohhoijaa, siellä se tais puristella jotain miestä perseestä ja se heitettii ulos. ihan oikein sille !!!!! Miehii kyl riitti, mut ei kyl kämpille asti. Ja ihan hyvä, kun ne olis voinu luulla jotain ja mähän oon koopin neitsytmorsian<33

Mut sori, mun on pakko ruveta nyt pakkaa mun kamoja ja tälleen, kun tänään lähen keuruulle. ihanaa nähä kaikkii frendui siellä <3 kaikki oottaa mua sinne!!

Mut pysy still lukittuna only 4 me, mä varmaan tappasin itteni jos joku lukis salaa tätä. </3 mut oot melkein mun bff, suhun luotan 100prosenttisesti. <3

<3: Noora

ps. oon aika väsyny
pps. liimaan tähän kuvan musta ja viivistä<3

Moi maailman paras päivis <33Perjantai 17.07.2009 20:53

Moi taas, pitkästä aikaa !

Tää kun pääsee kirjottaa tänne niin on mun päivän kohokohta. Ootan tätä kun kuuta nousevaa.
Mut tänään se Tanja sitten lähti, jättäen mut tänne. Ollaan viuhtin kanssa yhes makoiltu vaan ja itketty ja kuunneltu coldplaytä. </3 viuhti on mun tukena aina, toisinkuin ERÄS joka toivottavasti lukee tän ja soittaa mulle sitten.

Kävin tänään suihkussa. Kohta meen kauppaan.

Oon muuten rakastunu yhteen Idols-tähteen, enkä puhu nyt siitä Meurmanista, se oli joku hairahdus niinkun oon aiemmilla sivuilla jo kertonu. Mut nyt tää olis ihastunu Kooppiin. Koop haluu mut, oon sen neitsyt morsian <3

Viivi tulee tänään mun kans tänne, säälistä varmaan sekin. Ei mul oikeesti oo kavereita, mua vihataan eikä kukaan haluis olla mun kans. Oon niin tyhmä, en osaa ees matikkaa. :( ei ihme että mua vihataan. Toivottavasti veera ei ikinä lue tätä päivistä, vähänks mua nolottais..... Se varmaan kertois kaikille mitä tänne kirjotan.. Noh, ei voi mitään. Veera on silti mun sisko<3333

Tänään ehkä mennään käymään birrassa, haluisin tehä koopin mustasukkaseks ja iskee jonku miehen sieltä ja sit alkaa lauantaina olee sen kans ja sit voisin jättää sen sunnuntaina kun alan sillon koopin kans.

Mut mä kirjotan taas huomenna, tänään ei ollu mitenkään erikoinen päivä.

Pysy lukittuna <3

Nyt moi<333

<3: Noora

ps. oon onnellinen
pps. noora <3 koop 4-ever
ppss. otin tänään ihan ITE, en siis tarvinnu apuu. nii uusii galtsukuvia, pitää laittaa niitä esille joskus.
pppss. liimaan tähän kuvan musta ja tanjasta, siis siitä kuka lähti sinne ouluun...

Rakas päiväkirjaPerjantai 17.07.2009 04:50

Moikkelis moi

Tänään oli aika mukava päivä. Siivottiin Tanjan kanssa ja Rita oli mukana auttamassa. Oli ihan kivaa, mut olis voinu olla kivempaakin. Vietiin haiseva biojäteroskis, se oli aikas lailla ällöttävää.

Käytiin Tanjan kanssa saunomassa, oli ihan hauskaa, otettiin yhet.

Tanja lähtee huomenna Ouluun ja jättää mut tänne yksin. Se ei aina ymmärrä että sen teot satuttaa mua sillein henkisesti. Esim tää just kun se lähtee Ouluun ja jättää mut yksin. Mut se onki ollu aina aika itsekäs.. Tanja is bitch nro 1, mut onneks se ei saa tietää mitä mieltä oon siitä kun kerron vaan sulle, ja sä aukeet vaan mulle. <3 oot paras päivis. Se mikä mul oli aiemmin nii oli aika paska, kun siinä oli jotain kukkasia tai jotain niin en tykänny siitä.

Mä kuuntelen nyt vähän surullista musiikkia täällä ja silleen. Oon muuten ehkä ihastunu yhteen poikaan joka muka vihaa mua, mut en kyl usko. Vaik laitoin sille viestii ja se vastas et ei vittu kiinnosta, niin en mä jotenki usko et se oli tosissaa. Ja sit sen kaveri sano et se poika vaihto mun takii numeroo, mut lol. Rakkaudesta se hevonenki potkii, vai mitä heppatytöt ?

Pakko viel laittaa tähän loppuun et mä rakastan mun kavereita, ootte mulle tosi tärkeitä ja ilman teitä mä en olis mä. <3

Huomiseen, hyvää yötä päivis

<3: Noora
« Uudemmat -