IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ouraid.Sunnuntai 07.05.2006 14:13

viikonloppu on menny hyvissä fiilingeissä, ja selvinpäin. ;D
ensin perjantaina olin kotona puoli kaheksaan asti, sit lähin eka vanhainkodille hakeen tupakkia ja siitä sit porsseileen kylälle, missä oli Tanja, Joona ja Antton. Siellä kekkuloitiin yrjölän leikkarilla ja käytiin karassa ostaan jätskit ja barbaarissa pissalla sun muuta. Sit lähettiin polkeen Tanjalle päin ja mulla istu yks pervo jätkä kyydissä, kurkki koko ajan housuihin ja semmosta mukavaa. ;)
Tanjalla vähän syötiin lihajuu alá tanjaa ja ruokittiin eläimet (joita on muuten 41!! ruokkimisessa meni joku tunti. :D) ja sitten muuten vaan keharoitiin. Sit lähin kotiin ja kotona olin joskus puol kolmen aikaan.
Lauantaina oli aika väsyny fiilis aamulla. Joskus varmaan kahen aikaan soitin Jormalle ja se heitti mut, Tanjan ja Joonan kylälle. Mentiin eka karaan ostaan vettä sun muuta ja sit lähettiin Seikkailupuistoon, kun Jonte halus mennä leikkiin. :) Oli ihan sika kuuma, hiki valu melkeen kun lähettiin sieltä seikkailupuistosta. Soitin sit Liisalle (Eli jormalle.:'D) ja se tuli hakeen meitä. Sit illemmalla lähin seksikkäissä kuteissa Tanjalle rulliksilla ja lähettiin siitä sit takas kylälle, mulla taas se yks pervo jätkä takana (menin siis pyörällä ja Tanja luisteli).. tosin tää jonte mies nukku sinne meno matkan.. sit joskus yheksän aikaan lähettiin kylältä takas ja siinä vaiheessa kurkittiin hameen alle ja puristeltiin pyllystä ja sen semmosta. :D sit mentiin tanjalle, katottiin c.s.i miami ja syötiin lihajuu alá tanjaa ja nakkijuu alá tanjaa. :D ja leipää. sit kattelin anttonin kaa armageddonia ja tanja jotaa vammaili jossaa koneella vissiin. sit äiti tuli hakeen ja menin kotiin ja kattelin armageddonin loppuun sun muuta.
Elikkä on ollu kyl kiva viikonloppu. :) Tänään mun pitäs vissiin mennä Jormalle jossaa vaiheessa ja sit illemmalla rullisteleen tanjan kaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.