IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ou jeaSunnuntai 28.05.2006 23:02

On ollu tosi mukava viikko. :)
Ensin maanantaina lähettiin luokkaretkelle, mentiin ensin hämeenlinnaan ja siellä värikuulasotaa [oli tosi siistii. :D] ja sit siitä lähettiin ajeleen kohti Sauvoo [vai mikä olikaan:D] ja siellä oli semmonen kiva mökki missä oltiin yötä. Siellä sit käytiin uimassa ja paistettiin makkaraa ja lettuja ja vaikka mitä. Maanantai - Tiistai välinen yö ei ollu sitten mitään kovin kivaa, meiän luokalla sattuu olemaan ihmisiä jotka ei kauheesti muita osaa ajatella. En nimittäin saanu nukuttua muutakun vasta joskus vissiin kolmen tai neljän jälkeen, kun yli puoli luokkaa metelöi siellä. Kiitos kaunis vaan niille!
Sitten tiistai aamuna heräilin jo siinä puol kasin aikaan ja syötiin aamupalat sun muut siellä ja lähettiin ajeleen kohti helssinkiä.<3 hesassa mentiin ekaks kiasmaan, ja siellä oli ihan sika tylsää.
Sitten päästiin shoppaileen <3 ostin muutamia vaatteita. Sit mentiin Raxiin syömään ja lähettiin sen jälkeen kotiin. Kotona olin joskus puol kasi ja vittu että väsytti. :| ihan mukava luokkaretki, jossei oteta huomioon sitä yötä.
Sitten keskiviikkona kouluun, vaikka ei olis millään jaksanu. Koulun jälkeen lähettii Iittiin Lovexia kattoon joskus viiden aikaan ja Iitissä oltiin vissiinkin joskus seittemältä. :)
Sisälle päästiin joskus puoli kaheksan ja toiseen riviin päästiin. :) Oli ihan sika ihana keikka, meininki oli hyvä. Tosin sielläkin niitä tunkijoita oli ja yhelle jotain vähän raivosinkin.
Keikan jälkeen otettiin kuvat ja jotain juken kaa höpistiin ja sit lähettiin kotiin. Kotona olin vartin yli kolme yöllä.
Torstaina hengailin vaan kotona, oli melko tylsä päivä ja näin. en ees muista mitä mä sillon tein. :DD Jormaa taisin vissiin jossaa välissä käydä moikkaamassa ja näin.
No mut sit perjantai, joka on ollu tän viikon paras päivä.<3
Lähin joskus puoli kahelta keskustaan ja hyppäsin siitä bussiin, joka vei mut tampereelle. siitä sit jatkoin matkaani ikaalisiin [en yhtään tienny missä mun pitäs jäädä pois, jotenka kysyin bussikuskilta ja se onneksi mut jätti sitten oikeessa kohdassa pois] ja siittä sitten kävelin semmosen 7 metriä ehkä Ikahoville. :D Vilja ja Janica oli onneks siellä, ettei yksin tarvinu hengailla. :>
illan aikana siinä sitten sattu ja tapahtu, yksityiskohtia en selosta, mut sen sanon että nauraa sain. :DDD "We like pippeli <3" "No juke onkin vähän nihkee kaveri" ja monia muita hauskoja juttuja. :DD kiitos vaan pojille.<3
Toro lähti jossain vaiheessa käymään kikkarilla ja kun se tuli sieltä, kysäsin et josko päästäs soundchekki kuunteleen ja päästiinhän me. ;D toron kaa marssittiin sisään ja mentiin istumaan sinne pöytiin. Siinä kuunneltiin sit Lovexin soundchek ja vähän bitch so sweetinkin soundchekkiä kunnes jorma tuli sitten hakemaan. :)
Kiitoksia paljon Janica ja Vilja seurasta. <3 :)
Kotona olin sit joskus kahen aikaan, kun jäätiin viel jorman kaa ajeleen hetkeks.
Lauantaina sitten oli lähtö Elimäelle. Kolmen aikaan lähettiin sinne ja paikalla oltiin joskus viiden aikaan [ja vittu mitä peltoo se koko elimäki. :DDD] ja päästiin tokaan riviin. Tarkat turvatarkastukset sun muut siellä kyllä oli. :'D siinä sitten jäädyttiin muutama tunti ja lopulta oli tc:n vuoro esiintyä. Yhdet tytöt meidän edessä oli kivoja ja päästi meiät tc:n ajaksi niiden paikalle siihen eturiviin ja kuunneltiin siis keikka eestä.
Oli mahtavaa olla tc:n keikalla pitkästä aikaa, mutta jotenkin jäi kuitenkin paska maku suuhun tosta. en jaksa siitä enää tarkemmin kertoo.
NIIN JA TÄRKEIN MEINASI UNOHTUA!!! ELIKKÄ: NÄHTIIN PIIIIITKÄN ODOTUKSEN JÄLKEEN VIIMEIN SATUN LEGENDAARINEN AUTO. :'''D oli meinaa paras.;D
mutta joo, siinä kolmen jälkeen olin taas kotona vasta.
ja nyt tänää oon nörtänny ja kävin mä sit jopa ulkona jormaa moikkaamas. :>
no mut joo eipä tässä sit kai pidempää tarinaa enää tarvii kirjottaaa. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.