IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tää oikeesti helpottaa oloa ! :)Maanantai 20.10.2008 17:05

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et (koskaan) tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. En jaksa enää sua, en vaan jaksa! Miettisit joskus muitakin ihmisiä etkä aina vaan sitä omaa napaas. Kaikkee ei voi saada, mitä haluaa. Eikä edes puolia. On meillä hauskaa aina kun hengaillaan, mut se ei ehkä riitä enää pitkälle. Oot kuitenkin kaikesta huolimatta tosi tärkee, muuta vaan hiukan tota asennettas.

2. Sinä samoin, miettisit joskus muitakin kun vaan ittees. Tainnu olla vähän huono kasvatus, kun sua ei siihen oo koskaan opetettu. Eikä ees lähelle sitä. Ja sitten toi suihkukin on keksitty!

3. Vaikka ei olla enää kauheesti tekemisissä, niin oot silti mulle tärkee ja tuut aina olemaan :) Aina kun yhteyksissä ollaan, niin meillä on kyllä ihan sika hauskaa ja nauran sun jutuilles aina! Sun kanssa on yhet parhaimmista muistoista tullu!

4. Ei olla mitenkään hirveen kauaa vielä tunnettu, tai siis ainakaan sillain kun vertaan muihin kavereihin. Mutta oot silti yks tärkeimmistä :)... mutta musta on alkanu tuntumaan, että ollaan ihan erkaantumassa. Eri kuviot tai jotain.. mut ei olla yhtä läheisiä enää, kun tossa kesällä esimerkiksi.

5. En tunne sua enää. En ollenkaan. Hyvä kun puhut mulle. En tiiä mistä tää johtuu, ennen oltiin kuitenkin tosi hyvissä väleissä jne.. Mut ehkä tän vaan kuuluu mennä näin.

6. Yks asia on muuttanu sua aivan sairaasti ja se on alkoholi. Mä sanoin siitä sulle sillon joskus, mutta et ymmärtäny. Nyt oot samanlainen kun minä, heikkohermonen ja äksyilevä. Kaks tällästä ei sovi yhteen.... joten mekin ollaan erkaantumassa ja pahasti.

7. Luotan suhun oikeesti 110% vaikka et sitä uskokaan koskaan. Sulle pystyn puhuun kaikesta ja sä osaat auttaa. Oot niin viisaskin :) Kiitos että oot olemassa!

8. Ennen en luottanu suhun pätkääkään ja pakko sanoa, että en vieläkään 100%. Mutta kerroin sulle juuri yhden sellaisen salaisuuden, jota melkein kukaan ei tienny ja jota varjelin melkein henkeni edestä. Mutta luotin suhun ja kerroin sen sulle. Toivottavasti osaat arvostaa tätä ja pitää suus kiinni. :) Oot ihana ! Ja rakas ! ja vaikka mitä <3

9. Oon tuntenu sut kaikista pisimpään ja musta on tosi hassua, et vaikka ei oltais piiitkään aikaan melkein missään tekemisissä niin silti pystyn aina kertoon sulle kaiken :) En oo koskaan kuullu, että olisit kertonu mun asioita eteenpäin ja ootkin ehkä luotettavin ystävä mitä mulla on! :) Oot ihana ja rakas ja kaikkeee myöskin! <3

10. Sanon tässä kahdelle ihmiselle samaan aikaan, kun mulla on niille samat asiat sanottavana. Elii ilman teitä mä en jaksais käydä tuolla laitoksessa, piristätte mun päivää aina ja saatte mut nauramaan :) Kullannuppuseni! Mutta yhdestä asiasta voisitte kysellä vähemmän, kerron sitten kun sen aika on.

11. Ollaan nyt tässä lähiaikoina oltu enempi tekemisissä (mistäköhän johtuu ;D) ja huomasin, että oot oikeesti mahtava tyyppi ! Meillä on hauskaa melkein aina ! Joskus ehkä vähän liiankin, kun ei anneta toisen nukkuakaan :D

12. Voi oot lutunen <3 Joskus mulla meni suhun hermot melkein päivittäin, nykyään harvemmin. Johtuen varmaan siitä, että ollaan molemmat kasvettu vähän tässä vuosien varrella ja et ehkä enää ihan tahallas ärsytä mua niin paljoa kun ennen. Ihmettelen et miten ollaan pysytty näinkin hyvinä kavereina. Mut oon ilonen et ollaan!

13. Hyihyihyihyi ällötät mua. Oot niin epähygieninen ja yök hyi vittu. Lisäks luulet itestäs vähän liikoja, oot liian mustasukkanen... En tajua itteeni. Enkä sua. Oot kyllä ihan mukava joskus. Ainakin sillon kun nukut :D haha ei vais. Oot siis mukava kyllä, mutta rajota silti vähän kiitos!

14. En oo menettäny hermojani suhun ihan kunnolla tänä vuonna muutakun kerran :D edistystä! Oot hassu ja hauska ja piristät aina!

15. Teit mulle semmosen jutun, jota en pysty varmaan koskaan unohtaan. Oon kyllä yrittäny. Osittain se on munkin syytä, koska annoin sun ymmärtää väärin. Mutta silti, en uskonu että sä voisit tehä mulle sen. Oot tehny sen useemminkin, mutta kerran niin pahasti, että mun teki mieli huutaa sulle pari vitun valittua sanaa. Kaikesta huolimatta oot kuitenkin tärkee, enkä halua menettää sua.

16. En tiedä ollaanko me kavereita ? Joskus tuntuu siltä, että ollaan ja et pystyn sulle kertoon asioistani ja sä kuuntelet. Toisena hetkenä taas tuntuu siltä et oon sulle pelkkää ilmaa. Mä tykkään susta kyllä paljon, siis kaverina, mutta mulle on jääny epäselväks mitä mieltä sä oot musta. No, ehkä se johtuu siitä, että ei olla tunnettu vielä mitenkään kovin pitkään.

17. Oot super. Jaksat mitä vaan. Oon sua kohtaan tosi usein ihan hirvee, mut silti aina vaan jaksat. Sä teet kaikkien eteen ihan hirveesti ja et saa siitä koskaan kunnon kiitosta. Osaat myös auttaa aina asioissa ja en tiedä mitä tekisin ilman sua. Rakastan sua, vaikka en sitä koskaan ääneen sulle sanokaan <3 Toivottavasti sen kuitenkin tiedät ilman sanomistakin.

18. Oot sanonu musta niin pahoja sanoja ympäriinsä, että mä en voi muutakun inhota sua ! Katoppa omaa napaas ja mieti sen jälkeen mitä puhut!! Ehkä vika voi olla joskus myös itsessä, eikä aina muissa. No, onhan se helppo syyttää mua kaikesta, kun itellä menee huonosti.

19. Lopeta se paskanpuhuminen, se ei auta sua yhtään missään! Päin vastoin, tulee vaan ongelmia itelles. Niinkun oot varmaan jo huomannu. Ei kukaan jaksa tollasta.

20. Koita päättää mitä haluat. En tiiä mitä ajatella. En ois uskonu susta tollasta, mutta ei kai voi olla muutakun uskomatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.