IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

turkuuuSunnuntai 18.02.2007 23:08

aivan huippu reissu! ihan ykkönen.
saavuttiin turkuun siinä 12.12 ja olin tunnin nukkunu edellisenä yönä ja vähän maistellu viunaa junassa joten meni aika tota öö lujaa siinä alussa. : D
pikkuisen etsimisen jälkeen löydettiin sinne caribialle ja pihalla ensiks vähän jäädyttiin, kunnes päätettiin mennä sinne sisälle. siellä sitten hengattiinkin telkkarin edessä kivoilla tuoleilla ja tsiigailtiin porukkaa.
ennen lähetystä päästiin lehteenkin (johonkin raumalla ilmestyvään) ja katrakin kävi juttelemassa. : ) ja krisu ja sammy. ("jaahas että pitäiskö sitten eteiseen majottaa vai?")
kun lähetys alko, oli kauheen jännittyny olo ja tuntu et en kestä sen loppuun asti. katteltiin lovexin veto siitä salin ovelta, näki ihan vitun hyvin ja pysty pomppiin ja kaikkee ! ne järkkärit (POKEMONIT :'D) varmaan tykkäs meistä kun huudettiin.
No viisut meni nyt sit miten meni ja se masensi aluks aika vitusti ja tuli siinä porattuakin aika kauan niitten jälkeen. yritin kuitenkin ettiä positiivisia puolia asiasta ja kyllä niitä sit löytykin ja fiilis parani.
oltiin hetki ulkona juomassa, kunnes päätettiin lähtee sisälle palloileen ja siellä sitten kaikenmaailman kivoihin ihmisiin törmäiltiin ja vähän väliä joku tuli jutteleen ja se oli kyllä mukavaa. :) tapahtumia en kerro, muutakun harvoille ja valituille tarkemmin, mut oli aivan mahtavaa!
sisällä oltiin sitten johonkin vähän vaille neljään asti aamulla ja lähettiin käveleen kohti asemaa ja sit puoli seittemän kohti kotia. :)

kiitokset mahtavasta reissusta;
Jonski, Laura ja Asta <3 (YDINRYHMÄ!)
Äksät
Muut mukavat
POKEMONIT jotka anto meiän olla siellä sisällä. :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.