IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hihiTorstai 27.09.2007 12:37

Jos välität minusta, laita minulle "<3"
Tarkoituksena on vain saada tietää, kuinka moni välittää.


(Kopioi tämä päiväkirjaasi, niin näet ketkä kaikki välittävät sinusta.)

helssssinki 20.09.2007Perjantai 21.09.2007 18:23

viuuhhh olipa taas reissu ! :D
helsinkiin saavuin siinä joskus vähän ennen viittä, koska bussi oli ruuhkien takia vähän myöhässä.
lähettiin samantien siitä sinne keikkapaikalle palloileen ja pojat oli justiin saapunu paikalle. t ja k oli sokeita, mutta v ei !
siinä hengailtiin roksin eessä ja joku (ex) julian alaviiva drain tuli vähän jutteleen ja jammaileen.
sitten joku "kiva" järjestyksenvalvoja sanoi meille, että ei saada olla siinä enää jotenka lähdettiin vähän kauemmaksi penkille istuun, puhuun paskaa ja vähän maisteleen :) aika meni tosi nopeesti ja kohta alkokin jo keikka. siinä ennen keikkaa yritettiin saada porukkaa meneen roksiin ja vähän mainosteltiin..
mut niin se keikka... kuultiin se tällä kertaa puhelimen kautta, kiitokset vaan, että saatiin soittaa ja kuunnella !
keikan jälkeen oli hyvä fiilis uudesta biisistä ja muutenkin koko keikasta. larger ois ollu kyllä vielä kiva kuulla, mutta aina ei voi voittaa :D
siinä sit jatkettiin hengausta ja jossain vaiheessa poikia rupes yksitellen valuun ulospäin. joillain oli kiire, mutta ei se menoo haitannu ! ja joku sitten siinä perseellekin potkas, kiitos vain :D
masan, miken ja markon kanssa tuli varmaan eniten juteltua ja kuulu taas kivoja juttuja, tai no kivoja ja kivoja mut kummiskin.
sitten tuli illan paras, kun jaska tuli ulos ! oli taas niin hyvät jutut ja kuvat ja kaikki että ai ai :D tosin ne kuvat on aika vitun kauheita :'''D siinä sit juteltiin hetki tai isompi hetki ja sai se jaska sitten sen ruusunkin, vaikka väitti että niitä jaellaan vaan vivianille ja törölle ! eipäs jaeltukaan :D
jossain vaiheessa jullepulle tuli kanssa siihen jammaileen ja senkin kanssa muutama sananen vaihdettiin ("en mä oo sekasin, vaan.... no niin") ja sitten lähdettiinkin kamppiin nukkumaan ja lämmitteleen (vaikka mulla ei kyllä ollu kylmä koko tuolla olo aikana)..
oli aivan mahtava ilta, ai että ! tästä nyt jäi puolet hyvistä jutuista pois, mut ei se mitään!

kiitokset
kaikille, joiden kanssa siellä hengasin.. erityisesti jonski ja laura ! :)
ämmät
löveks

niiivalaaaSunnuntai 16.09.2007 18:47

huhhuh mikä reissu taas :D
matka alko puoli kakstoista ja ongelmien jälkeen sain jopa lipun ostettua :D kiitos karon!
junamatka oli melkein yhtä nauramista ("sitten ne vaan veti jätäharrusta......" "mitä vittua karo???? " :DDDD) ja joidenkin henkilöiden kustannuksella pilailemista ;D + tietty paskan puhumista, se kuuluu aina asiaan !
nivalaan saavuttiin siinä vartin yli kuus ja siellä tietenkin satoi, mites nyt muutenkaan. ensimmäiseks mentiin syömään ja ai että oli hyvää. olin ihan haljeta syömisen jälkeen, mut silti lähettiin samontein lyllertään keikkapaikalle, tosin vähän eka eksyttiin tai siis käveltiin ohi :D mutta löydettiin paikan päälle ja mentiin bussille kuunteleen soundtsekkiä. oli kyllä ihan kivan kuulonen se uus biisi :o vaikka se ei loveksilta kuulostanukaan :'D "ei tää loveksia oo, tää on joku coveri!".. mike sitten kuitenkin myöhemmin paljasti et uus se oli !
vähän ennen kasia mentiin hengaan sinne pääovien eteen ja kaheksan aikaan sit päästiin sisälle.
maksoin lipun vähän hiluina, eikä se vitun pappa osannu edes laskea niitä ! :DD se väittti et siinä oli liian vähän rahaa, eli jouduin ite laskeen ne sille et se tajus :'D
no sisällä sit kummiskin nähtiin jonski ja laura. ja suvikin tuli jossain välissä. : D
siellä hengattiin ja kuunneltiin diskoo. mike ja masa viihdytti meitä jutuillaan onneks aika paljon. :) ja kuultiinpahan se yksi ilouutinenkin, onnea vaan mike <3
mike anto myös meille niitä tarroja ja joidenkin meidän elämät kuoli, kun toiset sai enemmän kun toiset :'(
no joo joskus vähän ennen yhtätoista päästiin sisälle ja eturiviin siitä sit päädyttiin ("norttu!! eturivi, JUOKSE!!" ). siinä sitten ootettiin keikkaa ja vammailtiin VITTU MO :'D
joo keikka alko vähän yhentoista jälkeen ja olin vissiin ekan biisin jälkeen jo aivan kuollu ! oli kuuma ja kaikkee huhhuh :D
siinä sit riehuttiin (tai ainakin yritettiin riehua) koko keikka ja siinä vissiin ennen love & lustia oli sen verran higi ja kuuma ja jano, et oli pakko pyytää vähän vettä jonskin kaa ;D "toro... toro.... toro..... voitaisko me saada vähän vettä kun on kauhee jano?" :'D juupa juu. ja julle nauro mulle largerissa :(
keikka oli siispä oikein loistokas ja sitä rataa. melkein heti keikan jälkeen lähettiin kohti ylivieskaa, josta meidän juna lähti. junamatka meni oikein hyvin, nukuin melkein koko matkan kun tukki :'D onneks sentään osasin jäädä oikeella asemalla pois !
kiitos:

karo, jonski, laura, suvi, mervi <3
loveks + ämmät
nainen, jonka kyydillä päästiin ykaan : )

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 03:02

no voi saatana. oli justiin hyvät jutut meneillään ja ihan innostuin ja SITTEN........ tää vitun galtsu taas tekee jotain hommmia ja ei pysty kommentoimaan. hianoo jee.
taidan siis mennä nukkuun prkl !
mut jonski, puhutaan myöhemmin lisää ;D

oulu!!!Sunnuntai 02.09.2007 19:11

aivan loistavaaa taas jälleen kerran !
lähettiin perjantai iltana matkaan siinä puoli kymmenen aikaan ja ensimmäisenä käytiin pyörähtään tikkurilassa ja sieltä matkamme jatkui kohti oulua! ouluun saavuttiin joskus puoli kahdeksan aamulla, tai no ehkä kahdeksalta kun juna oli vähän myöhässä.
sielä sitten hengailtiin ja aika meni tosi nopeesti ! oli vähän kävelymatkaa keikkapaikalle, mutta se oli vaan hyvä koska tuli taas läskeiltyä :(
nooo sisälle pääsi siinä vähän yli kaks, mutta me hengattiin hetki vielä pihalla.
sisälle mentiin vähän ennen lissujen alottamista. ei oikein ollu fiilistä vielä niiden aikana, mut no jaa ihan hyvin ne laulaa osaa.
SITTEN joskus neljän aikaan alotti AT THE END !!!! aivan mahtavan loiistavan hyvä, tykkäsin oikeesti ihan pirusti ! siinä niiden aikana alko fiiliskin nousta ja kaikkee. kannattaa kuunnella tätä bändiä, on oikeesti niin mahtavaa ! myspacesta ainakin löytyy ( http://www.myspace.com/atend )
vähän mainostusta juu!
noo siinä sitten soitti vielä joku sir badding tms ja kyllä sekin oli ihan kuunneltavaa ja sillee.
sit alottikin sturmikset ja ai vittu riehuin ! niskat on nyt vähän jumissa näiden takia, mut ei se mitään. hyvä keikka oli, miseriakin kuultiin :)
sit illan viimenen oli tottakai loveks ja ooooooooo mikä fiilis taas ! aivan mahtava. keikka oli hyvä, joorrssin aikana maattiin skuren kaa maassa ja heiluteltiin jalkoja ja kaikkee. muuten koko keikka riehuttiin ihan täysillä, tuntu loppuvaiheessa jo siltä et kunto loppuu :D
keikan jälkeen muutama sananen tuli vaihdettua poikasien kanssa."harmittaa" vähän seuraavan levyn kansi, kun siihen ei tulekaan sitä mitä oli luvattu :'D ja jaska sitten meni ja luki mun listan, voi vide !
mut jöö, kiitti satanax + mervi seurasta, oli mahtia <3

"oooooonnnn pieniä käärmeitä, helvetin pieniä kääärmeitääää. kun ne laittaa samaan pussiin, siellä alkaa salaa........."

goggolaSunnuntai 26.08.2007 17:17

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa voisin huutaa ja kiljua ja vaikka mitä. mullon niin hyvä fiilis eilisestä, että ei oo tosi ! perjantai meni miten meni ja silleen, mut eilinen oli mahtavinta ikinä ! kesän paras keikka loveksilta ehdottomasti ! oli hyvä fiilis keikan aikana itelläkin ja skuren ja idan kanssa pompittiin kun hullut. halfway meni vähän ohi eräiden ansiosta, mutta ei se mitään :D
tapahtuman jälkeen juteltiin "vähän" poikien kanssa, ja mukavasti sitä juttua lensi. ja lensihän joku henkilökin tuulen mukana ;D muah.
siinä tuli otettua perhekuvia ja juteltua pelikorteista ja kitaroista, satanaxista ja keikoista, sormikoukusta ja vaikka mistä. : ) kiitos poijjjaat.
toivottavasti tää fiilis kestää piiiitkän pppiiiitkän aikaa. huhhuhhhhhhh.
kiitokset tytöille ja loveksille !

ps. indica oli aika jees, negative ei oikein iskeny, mut ne "tulennielijät" ngt:n aikana oli huippuja!

hamina 11.8.2007Sunnuntai 12.08.2007 16:41

haminassa oli aika loisto päivä eilen, olin odottanu tota siitä asti kun tieto siitä ilmestyi :)
tc:tä oli kiva nähdä pitkästä aikaa, hassu oli huomata, että muistin vieläkin tosi monet välispiikit ulkoa. "vielä kerran aivan vitun täysiä".. ei sitä vittua sitten siinä tullu, mutta olis voinu. keep on rockinia olin odottanu ja se on vaan kerta kerralta parempi!
loveks oli sitten taas aika perus, remorsessa oli mukava uutuus, kun krisun taustalaulu kuulu sieltä selvemmin. tykkäsin siitä!
oli kiva kuulla pitkästä aikaa yourskin. torde teki sitten sen, mitä monet oli odottanu ja otti paidan pois. ja yritti se sitten vissiin saada muitakin ottaan, mutta ei ne oikein innostunu. no jööö keikan loppu meni multa vähän ohi, olin ihan ajatuksissani vaan.
keikan jälkeen kaikki juoksi sinne bäkkärin aidalle ja menin mä sinne sitten loppu peleissä itekin. toron kanssa muutama sananen tuli vaihdettua ("ethän sentään kokonaan yöunias menettäny sen takia?" "niin et kaikkia, mutta melkein kuitenkin"). muiden luokse en enää ees jaksanu yrittää, sen verran paljon oli lössiä ja sitten kun kyytikin odotteli.
kiitos tanja (TANI) kun lähit mun kanssa. :)
ja kiitos myös loveks ja tc.

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 23:54

suunnitelmiin tuli muutos, enkä nyt siis lähdekään kokkolaan ens viikonloppuna.
se on sitten viron reissu eessä, viinaa niin vitusti! :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 16:36

huuh huuh. musarit ois sitten niinkun ohi mun osalta.
neljä päivää tuli juotua ja sen oon varmaan näkönenkin :D ei vaan, oli ihan vitun hauskaa varsinkin nyt pe ja la !
kokoontaitettavalla jopolla puiston mäkee alas, jei ! :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 17:12

jipiii tänään musarit!

// niin ja tosiaan, perjantaita odotellessa ;)