IRC-Galleria

JAUHOT JA MADOT SEKASIN.Torstai 29.11.2007 01:49

Tänään tuli TAAS töissä syötyä, sanotaanko,, ei niin terveellisesti...
Loimaalla paikallinen pizzeria toimi näyttämönä kun taas tuli todistettua että ihmismieli, tässä tapauksessa omani, on vaan niin kovin heikko. Tilasin itselleni aurajuustorullakebabin.

Syötyäni koko sen valtavan rullan, tunsin heti kuinka omatuntoni soimasi minua siitä, että tuli syöyä niin epäterveellisesti. Muutenkin on ruokailut menneet töissä viimeaikoina päin perskannikoita. Sillon kun ei tule syötyä jotain epäterveellistä, tulee syötyä milloin sattuu ja siitäkös kroppa tykkää...

Kotiinpäästyäni omatuntoni suorastaan huusi minulle. En ollut käynyt taas vähään aikaan salilla. Saatika tehnyt juuri muutakaan urheilullista vapaa aikanani. Syitä on monia mutta, ne tuntuvat nyt vain huonoilta tekosyiltä.Katsaus treenipäiväkirjaani ja omatuntoni alkaa kääriä hihojaan läpsiäkseen minua poskille. En tosiaan ole tehnyt vähään aikaan mitään mainittavaa urheilusuoritusta.

Päätän siis tänään tehdä jotain. Mietin päivällä syömääni ateriaa ja sen ravintoarvoja. Ei terve. Noh, onneksi minulla on kaapissa lisäravinteita vaikka muille jakaa joten kaappi auki ja silmäys tarjontaan... Tossahan on avattu pussi heraproteiiniä ja tossa pussi DEXTROA.

Sopivassa suhteessa molempia veteen sekoitettuna ja päivän ravintoarvot olivat ainakin hieman parantuneet... Juuri kun olin kumoamassa juomaa kurkkuuni huomasin jotain sekoittimen pohjalla... Se oli jotain pientä ja punertavaa. Otin lusikan ja kaivoin sekoittimeni pohjalta madon!

Se ei ollut kuin 5mm pitkä ja paksuudeltaan lyijytäytekynän lyijyn kokoinen. Siis pieni mato juomassani! Mitäs vidua? Tarkistus pusseihin ei ensin paljastanut mitään erikoista mutta pienen sekoittelun jälkeen avattu HERA pussi osottautui madon lähteeksi sillä sielä näytti olevan toinenkin. Hitaasti varisutin pussin sisällön tiskialtaaseeni ja sain laskettua kaikkiaan 8kpl matoja sieltä. Olin aavistuksen ihmeissäni. Ei se pussi nimittäin NIIN kauaa sielä kaapissa ole vanhentunut...

Kaadoin kuitenkin kaikki loputkin avoimet pussit tyhjiksi mutta mistään muusta ei matoja tai mitään muutakaan sinne kuulumatonta löytynyt... Omituista! Mutta salille menoani se ei estänyt!

FUCK THE MICROSCOPIC ANIMALS! X)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.