IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

OlemisenSietämätönKeveysTorstai 23.10.2008 11:06

"Ollaan ja vaan ja hengaillaan. Ei mennä nukkumaan..." Siinä pähkinänkuoressa tämän hetkinen tilanteeni.
Töissä ei ole juuri nyt mitään kiireellistä. Pikemminkin odotellaan, että muut saisivat valmista, jotta mekin pääsismme töihin. Illat täällä Pohjanmaalla meneekin sitten sadetta, tuulta ja tuiverrusta lasinläpi katsellessa. Öisin taas tulee pyörittyä sängyssä kuin puolukka pihakivellä, eikä oikein uni tule. Viikonloput kotoisessa Riihimäessä puolestaan menevätkin melkeinpä kotona tai kavereilla kiertäessä.
Ei tule ylimääräisiä "riehuttua" siis sielläkään!
Pyöräprojektit seisoo tallilla, eikä kukaan tee niillekkään mitään. Perkele!

Laiska, tyhmä vai saamaton?
Tämä on kysymys, joka nousee mieleeni tälläisinä hetkinä ja hyvä niin... Tämä kun aiheuttaa vitutuskäyrän rajun nousun, huolimatta sen lähtö tasosta. Tämä taas puolestaan johtaa vääjäämättä ryhdistäytymiseen, koska en voi sietää itsessäni tälläistä piirrettä. Perkele!

Vereni kiehuu. Se vaatii rasvaa, sokeria ja kostoa. Varokoot siis kaikki. Ihmiskone Janne nousee ja sillon alkaa tapahtua! Joten kun kuulet AC/DC - T.N.T biisin kaikuvan taivaanrannassa ja tunnet kuinka maa jalkosesi alla alkaa värähtelemään, olisi parasta, että olet siihen mennessä kuunnellut kyseisen biisin ja teet niinkuin siinä käsketään. Siten sinulla ja omaisillasi on pieni mahdollisuus selvitä.

Ihmiskone tulee vielä! Äläkä sitten väitä, ettei sinua olisi varoitettu!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.