IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

üüLauantai 18.10.2008 21:40

"Tuomioistuin on hylännyt entisen Nebraskan osavaltion senaattorin Ernie Chambersin kanteen. Chambers halusi haastaa jumalan oikeuteen, mutta tuomioistuin katsoi, ettei jumalaa voi haastaa oikeuteen, sillä hänellä ei ole kirjattua kotiosoitetta.

Chambersin mukaan jumala on terrorisoinut häntä ja hänen äänestäjiään Omahassa "aiheuttaen kuolemaa ja tuhoa miljoonille maan asukkaille".

Chambers kertoi halunneensa haasteella kiinnittää huomiota siihen, että kaikki, niin rikkaat kuin köyhät, ovat tasa-arvoisia lain edessä.

Douglasin piirikunnan tuomari Marlon Polk muistutti hylkäyspäätöksessään osavaltion lain mukaan asianomistajan ja vastaajan on tarvittaessa voitava tavata, jotta haaste voidaan siirtää eteenpäin. "Sellaista ei kyseisen vastaajan kohdalla voida koskaan toteuttaa", Polk perusteli.

Chambers on luottavainen, että hänen viestinsä on nyt kuultu. "Koska jumala tietää kaiken, hän tietää myös tästä kanteesta", Chambers sanoi."


http://www.hs.fi/maailmanihmisia/artikkeli/Ex-senaattori+haastoi+jumalan+oikeuteen+Yhdysvalloissa/1135240287981

@:-)Tiistai 14.10.2008 19:01

ich habe einen Turban

LONDON CALLING ! <3Maanantai 22.09.2008 18:27

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 01:55

(Y) silmälasit paskaks

ei siin viel mitää mut ku vast maanantai voi mennä hankkii uusii ja sit niitten tuleminen kestää, ja olin muutenki aatellu hankkii uudet. ja mul on 23 parii piilarei jäljel

MUT SIT

ylihuomen luokkakuva --> piilarit kehii ---> en näytä yhtää iteltäni ja en voi niin kauheest mitää meikata ja sit en osaa enää kauheest laittaa niit ni silmät punottaa ku joudun käplää niit


ei onneks vituta tai mitää

maaimalloppuKeskiviikko 10.09.2008 01:47

HUOME KUOLLAA KAIKKIps mul on sillo yhteiskuntaoppii

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 11:50

DEMITÄN TÄÄL KOULUS (Y)

[Ei aihetta]Maanantai 01.09.2008 19:30

yhyy joutusin tänää raahaamaan kauheen kassillisen liikkajuttui mukaa ja sit kans varautusin koko viikonlopu siihe et juoksisin tänää sen 800 ja ku mul oli niin pal tavaraa ni meinasin matkal kaatuukki ku en ollu iha tasapainos ja SIT mul onki liikkatunnin pääl tukarikokous enkä sit juossu ja otin kaikki tavarat mukaa iha turhaa :<

oli MELKEE yhtä rankka päivä ku ellil eile ;o

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 20:41

"Niin ja sit tähän pitää merkitä jäsenten syntymäpäivät. Yleensä ollaan saatu 25prossaa alennust kaikist retkist jos ollaan syntymätiedot annettu etukäteen"

mä: "ai sillee jos jollain on synttärit vai?"

ei mikää jääpää

http://hikipedia.info/wiki/Demi.fiTorstai 21.08.2008 01:04

"Demi on järjestäytyneen venäläisen rikollisuuden pahamaineinen verkko, joka on luotu alentamaan suomalaisnuorien aivotoiminta hengenvaarallisen alhaiselle tasolle.

Demi.fi, itse saatanan kehto, on suunnattu suomalaisille teinitytöille (vetää puoleensa pienehköjä määriä homoja, täysin elämättömiä pimpanhimoisia nörttipoikia ja lolitafetistejä). Demi levittää hävyttömästi idiotismia."

! "...sitten alat käymään demittämässä heti koulun jälkeenkin itkemässä surkeaa kohtaloasi." !

Demiriippuvuuteen ei kehittyneestä lääketieteestä huolimatta ole keksitty hoitoa. "


Luokat: Sairaudet | WWW-sivustot | Näitä sinun tulee varoa | Pahat asiat