IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 21:36

raivokas banjo-soolo

taatusti håtSunnuntai 24.05.2009 02:01

http://www.youtube.com/watch?v=fFFVROfZBms

ps maiju ja noora tääl taaas yllättävää moi
pps TASO

^^

maiju täällä myös moiLauantai 23.05.2009 20:53

[Ei aihetta]Torstai 21.05.2009 13:44

HEIVAIIN tulin eile takasin Lontoostaaaaaaaaaa :
)
Asuimme Lauran kera viihdykkäässä Koukkuparaatissa vanhasssaaaa perheessä. <3 Ja sit siel oli aina vähä ranskalaispoitsui :>> eee... ekaks 4 14-vuotiast poikaa (ps yks niist RAKASTI muaaaaa) ja sit kahten viimisen päivän 4 pikkupoikaa jotka oli kamalii ja hyppi sängyol ja yks niist tuli vissii vähä strippaamaa ja sheikkaamaa meijä huoneesee? Sit siel annettii nii vitust aina vaa ruokaa ku ne annoskoot vähä kasvo eveRi dei ni pari kertaa meni kyl sieni-kana kastikkeet servettiin ja roskiksee. aaijjjaiii.

Sit shoppailtiin pikkase, mä en tajuu mihi mul meni yli 400puntaa? Mul on sellane olo etten ees ostellu paljoo? ...mut ostin kyl ton viikon aikaa 8 parii kenkii... (äiti mm. tykkäs myös. MUT KELATKAA, niihi meni yhteenä alle 100£). Ja sit hei PRIMARK = <3! Oikeest niin maailman ihanin kauppa, mul meni sinnekki jotai 100.. Mut sain sielt sil rahal viidet kengät, koruii, paitoi, tuliaisii, housui, hamei ja oikeest KAIKKEE. Siel tuli käytyy n. jokapäivä :>>

Sit oli toi Mohammedziaz, lempimyyjä Budgensilt (ps, Budgens<33) ku vähä nauro meil jokapäivä (nii mitkä enkuntaidot? (ja Saana - ei sanaakaan, OK? )) ja sit maanantai ku kävin siel vähä yksi ni se pyys treffeil :DDD hmmm mohamed melkeen 30v, kattokaaa ku meninki... No on mul sen nimi ja numero just in case... NOT ?

Sit yks ilta päätin lähtee vähä yksi lenkil päjöilee ku oli kiva ilma ja mul oli hyvät juoksukengät ja sit eksyinki, yllättävää. Kysyin yhelt naiselt tietä ja se neuvos mut, onneks, koska muuten oisin lähteny iha väärää suuntaa. Kolmat kertaa. Sit aloin selittää sil et oon iha lost ku oon suomalaisturisti ni sit se naine heittää iha vaa suomeks "aijaa. Mäki oon suomalaine!". o.O Siis ok, olin miljoonakaupungis eksymäs ja kysyin randomilt naiselt tietä ja se oli kans suomalainen?

NYT meen kunnon suihkuu <3 oon kaivannu NIIN pal normaalisuihkui mist tulee normaalilämpöst vettä tarpeeks monta litraa minuutis :)) Lontoon suihkuist tuliki sellaset puol desii vettä minuutis, se oli iha helppoo ja viihtyisää...

NONIKeskiviikko 13.05.2009 11:54

3tunnin pääst vissii näkyy tuol lentokentäl

sit vähä lennelläää ja sit oonki LONTOOS! :
))) have fun tääl suomes sit vaaa bitches, mä tuun vähä yli viikon pääst ;>>

ps. Saana: "Toivottavasti sun enkuntaidot paranee siel... Ei pahal." <3

[Ei aihetta]Tiistai 12.05.2009 02:09

pengoin täs vähä kaappii (niii-in, sinänsä kokeisiin lukeminen on hyödyllist, et saa ainaki kaikkee muuta tehtyy. mm. pengottua kaappeja) ja löysin ikivanhan hameen ku oon ostanu kutosluokal.
Seiskal se ei enää mahtunu, kasil ei ollu toivookaa. Nyt kokeilin sitä ja SE MAHTU YHTÄ HYVIN KU 3 V SIT!
OK no se ei oo enää yhtää mun näköne ku se on vähäc ATG mut silti !!! oon ylpee, oon kasvanu pituut mut oon samois vyötärö-lantio-mikälie-mitois ku ala-asteel. :
))

ps. se hirvitys tullaan viel näkemään mun pääl. USEASTI.

Keskiviikko 06.05.2009 09:54

viikon pääst SAATTAA jänskättää :>>

mmmNIINSunnuntai 26.04.2009 23:09

tääl vähä Maijun kaa kokkailtii, ja tapamme mukaan onnistuttiin hyvi :)) ...

tuli taas nä pari aikasempaaki leipomust mielee + of course meijän KERHO
"noniin lapset kaatakaas itellenne hiuka piirakkaa"

http://www.youtube.com/watch?v=KAHML7O-7Ek&feature=related

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.04.2009 23:07

"How old are you?"
Mä:mm it was something like three years ago!

oikeest osaan enkkuu mut joskus höperöin vähä tai jotai

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 14:00

Hyvää Ystävänpäivää ! <3