IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

bloginaaMaanantai 11.02.2008 09:26

Aamu alkoi mukavasti, kun heräsin joskus puol 5 enkä saanut unta enää. Ketuttaa vähän enempi ku vähän. Ja väsyttää.

Eipä oo näköjään tullut hetkeen kirjoiteltua.. Ei oo mitään ihmeitä tapahtunut... Kipeänä oon ollut tänä vuonna siitä päivästä lähtien, kun tassuni kosketti työpaikan lattiaa. Oon kerryttänyt itelleni melkoiset sairaslomapäivämäärät. Nyt menee toinen antibioottikuuri ja tää vitun yskänuhakurkkukipu ei oo menny mihinkään. Sen sijaan antibiootit on lisänneet mun tautivalikoimiin päänsäryn, mahakivun, unettomuuden ja ajoittaista oksentelua. Tästäkö sitä sitten ihminen haluaa kirjoittaa..

Kyykät meni ohi viikonloppuna. Olin yskimässä sukujuhlissa ja huomaamassa, ettei tällä kurkulla pysty laulamaan. Ehkä sillä lääkärillä oli joku pointti, kun se kielsi puhumasta loppuviikon. lauvantai-iltana oltiin pojan kavereitten kanssa sentään eka syömässä ja sit mun ja sen kavereitten kanssa pelaamassa bilistä. Eilen oli myötätuntokrapula niitä kohtaan, jotka moista kärsivät kyykästä, vaikka en itse juonutkaan. tai lähinnä nuo ihanien antibioottien tuomat oireet muistuttaa krapulaa.. Vähän aiemmin päivällä poika heitti mut kotikotiin niin oli tarkoitus, että se vaan tiputtaa mut pihaan ja lähtee lujaa karkuun. Vaan isi olikin pihalla väijytyksessä ja kääntämässä autoa. Se siitä pakomatkasta. Onneks pääsi sentään äitiä pakoon se.

Mutta... mitään muuta tässä kuussa ei sit ookkaa tullut tehtyä. Satunnaista treffailua ja satunnaista töissäkäyntiä. Tosin ensimmäisen satunnaisuus on vähentynyt jälkimmäisen lisääntyessä. Ei vaan ihan oikeesti jaksa enää neljän seinän sisällä... Yliväsymystä.

Tän vuoden pisin matkailu on ollut nykistä palaamisen jälkeen pari kertaa matka Pälkäneelle. Onneks sentään pari ikiwanhaa kaveria jaksoivat matkustella tänne ja viettää nauruntäyteisen illan Tampereella.

Vaan jos nyt menis kuivaamaan hiukset. Ja arpomaan, suuntaako töihin vai lääkäriin... :-p Hyvää huomenta Suomi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.