IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

vähiin käyPerjantai 16.05.2008 13:23

eilen kiidin töistä suoraan kotiin ja vetelemään pohjamaalia keittiöön. Aika hyvin ne jotkut seinät vetää sitä.. toiset seinät taas tuntui hylkivän koko maalia ja aina, kun koitti paikata jotain kohtaa niin loputkin maalit lähti seinästä.

Pohjamaalin kuivumista odotellessamme lähettiin käymään Prismassa shoppailemassa tupareita varten (ja vähän muutenkin). Piti maksaa silmät kiinni, kun kummasti nous se summa aika korkeeks... Löyty sieltä onneks kaikkee muutaki ku ruokaa.. esimerkiks uuet sandaalit ja parvekkeenpöydälle liina.

Shoppailuiden jälkeen palailtiin takas remppailemaan ja pääsin takas keittiön kimppuun. Osasta seinistä puuttu vielä kolmas kerros pohjamaalia joten tappelin taas niitten kanssa ja sit vielä kerkis iltamyöhään maalaamaan pariin seinään pintamaalin, että niihin vois tänään kiinnitellä hyllyjä ja kaappeihin ovia yms. Maalaan ne pari jäljellä olevaa seinää ku pääsen kotiin, niin ne ehtii jopa kuivua huomiseks. Tänään olis lisäks hommailtavana aika paljon reikien porailua seiniin ja kattoon (ja tavaroiden sijoittelua peittämään niitä reikiä). Sit pitäis ehkä leipoa ja siivota ja kaikkee.. noh, eipä käy aika tylsäks. Luulen että nukahhan huomenna jossain vaiheessa iltaa omissa tupareissani, ku oon säätäny taas muutaman päivän ihan täysillä :-S Mut hei.. siit tulee hiano :)

Kiva nähhä huomenna taas kasa vanhoja kavereita, joita ei oo nähny aikoihin. Ja muutenkin on tullut vähän laiminlyötyä niitä ei niinkään vanhoja kavereita ku on remppaillut, niin mukava päästä taas välillä tekemään vähän muutakin ja näkemään ihmisiä :) Onneks päätin jättää sen keittiörempan sinne jonnekin syssymmälle. Just nyt ei enää jaksais.

Vaan tänään mulla on ihan oikeesti hommaa, kuten oli myös eilen iltapäivällä. Jatkamaan ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.