IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Päivän kirjain LTorstai 13.11.2008 10:50

Päivän kirjain olkoon vaikka L sen kunniaksi, että eilen kävin vähän shoppailemassa

Laskettelusukset ja monot
Tuli sitten ostettua eilen. Aika kallista tuo jäätelölle lähteminen ideaparkkiin.. Eikä nuo vehkeet nyt olleet todellakaan mistään kalliimmasta päästä. Ne vaan maksaa yleensäkin kovin. Piti vaan saada lisempää leluja. Ja ostaa nyt kun oli kovasti halvennuksessa vielä ennen kuin kausi alkaa. Sitä ehkä kyllä saa odottaa.. Käytiin viime talvena pojun kanssa pariin kertaan laskemassa ja tykkäsin kovin. Mä kun olen aina halunnut lasketella, mutta kun ei ikinä ollut varaa nuorempana. Eikös se aikuisuus ole sitä, että on varaa tehdä kaikkea sitä mitä lapsena ei.

Lunta
siis pitää odotella. Se vois muutenkin piristää kun ulkona on niin synkkää ja mua väsyttää ihan älyttömiä määriä. Tai sitten pitää lähteä kauaspois. Ettimään sitä lunta.

Lämpötila
sillävälin lunta odotellessa totutellaan arktisempiin olosuhteisiin. Mitattiin kotimme lämpötila tänään yleismittarilla. pyöri siin 19-20 asteen tietämissä, kun halpis huoneenlämpömittari väitti sentään 21.. Ikävää joutua käyttämään kahta peittoa nukkuessaan.

Leipominen
ei oo kyl tullut kovin leivottua. Ja eilen leivottiin taas. Sämpylöitä, joihin käytettiin gluteenitomia jauhoja, sihtiruisjauhoja, ruishiutaleita, perunamuussia, ja auringonkukansiemeniä.. Ihan on oma resepti :D Eipä tuo miehen vilja-aineallergia leivontaa tunnu kovin rajoittavan.. lähinnä pääsee olemaan luova ;) Tuli muuten tosi hyviä sämpylöitä. Maistuis varmaan sullekin. Mutku ei niit tainnu jäädä jäljelle..

Liikunta
Ei ole tullut juurikaan harrastettua. Tappoväsymys syö ihmistä kovin. Piti eilen mennä salille mut ei jaksattanut. Tänään olis varattu sulkisvuoro seiskalta. Sinne olis paree jaksaa. Se on kyl kivaa hommaa..

Läski
on kyllä musta tullut. Kun ei vaan jaksa lähteä liikkumaan kun aina väsyttää. Tarvis tehrä asialle jotain. Kun vaan ensin otan päiviunet... zzz

Läppäri
Kotona siirryttiin läppärikauteen tuossa elokuulla. Toissapäivänä sain töissä uuden läppärin. Nyt vaan kun onnistuis saamaan sen nettiin muutenkin kuin surkean wlanin kautta.. Vois olla hyödykästä joskus kantaa vaiks konetta mukana jossain kokouksissa. Tai sitten ei.

Lassi
on mun kummipoika. Taas yli viikko jo kun sen on nähnyt, vaikka se asuu siin 700m päässä. Sen vanhemmat kun ei vaan taho olla kotona silloin kun mä haluaisin mennä sinne. Ja toisinpäin. Se konttaa eteenpäin jo lujaa vauhtia ja käveleekin sellasen tuen varassa. Lassi meni juuri perhepäivähoitoon ja siellä on kuulemma sille taistelupariksi Leevi. Lassi täyttää ihan pian 10kk.

Laput
Mulla on nykyään post-it noteja mukana kaikkialla. Siis onneksi vana töissä. Ne toimii mun varamuistina ja mä kirjoitan muille viestejä niille. Välillä tuntuu että täytän niillä puolet työpöydän pinta-alasta..

Loppu
taas tulee tästä kirjoittelusta. Palaveri alkaa kohta. Hei hei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.