IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

vähiin käyPerjantai 16.05.2008 13:23

eilen kiidin töistä suoraan kotiin ja vetelemään pohjamaalia keittiöön. Aika hyvin ne jotkut seinät vetää sitä.. toiset seinät taas tuntui hylkivän koko maalia ja aina, kun koitti paikata jotain kohtaa niin loputkin maalit lähti seinästä.

Pohjamaalin kuivumista odotellessamme lähettiin käymään Prismassa shoppailemassa tupareita varten (ja vähän muutenkin). Piti maksaa silmät kiinni, kun kummasti nous se summa aika korkeeks... Löyty sieltä onneks kaikkee muutaki ku ruokaa.. esimerkiks uuet sandaalit ja parvekkeenpöydälle liina.

Shoppailuiden jälkeen palailtiin takas remppailemaan ja pääsin takas keittiön kimppuun. Osasta seinistä puuttu vielä kolmas kerros pohjamaalia joten tappelin taas niitten kanssa ja sit vielä kerkis iltamyöhään maalaamaan pariin seinään pintamaalin, että niihin vois tänään kiinnitellä hyllyjä ja kaappeihin ovia yms. Maalaan ne pari jäljellä olevaa seinää ku pääsen kotiin, niin ne ehtii jopa kuivua huomiseks. Tänään olis lisäks hommailtavana aika paljon reikien porailua seiniin ja kattoon (ja tavaroiden sijoittelua peittämään niitä reikiä). Sit pitäis ehkä leipoa ja siivota ja kaikkee.. noh, eipä käy aika tylsäks. Luulen että nukahhan huomenna jossain vaiheessa iltaa omissa tupareissani, ku oon säätäny taas muutaman päivän ihan täysillä :-S Mut hei.. siit tulee hiano :)

Kiva nähhä huomenna taas kasa vanhoja kavereita, joita ei oo nähny aikoihin. Ja muutenkin on tullut vähän laiminlyötyä niitä ei niinkään vanhoja kavereita ku on remppaillut, niin mukava päästä taas välillä tekemään vähän muutakin ja näkemään ihmisiä :) Onneks päätin jättää sen keittiörempan sinne jonnekin syssymmälle. Just nyt ei enää jaksais.

Vaan tänään mulla on ihan oikeesti hommaa, kuten oli myös eilen iltapäivällä. Jatkamaan ->

[Ei aihetta]Torstai 15.05.2008 11:33

Aamuherätykset alkaa taas pikkuhiljaa olla aika tuskasia... Ei olis juurikaan napannut lähteä töihin, mutta täällä taas oon - tekemättä mitään.

Eilen karkasin taas vähän etuajassa kotiin ja menin laittamaan paikkoja kuntoon. Kuljettelin taas tavaroita edestakaisin ja järjestelin hyllyille, tällä kertaa vähän lähemmäs oikeita paikkojaan. Tuli huomattua jälleen kerran miten arsesta sen vaatehuoneen hyllyt on. Tai siis lähinnä se, että on kovin paljon tankoa eikä juurikaan sitä hyllyä. Ei ihan täysin pysty ymmärtämään, miten siellä on esimerkiksi joku lapsiperhe pystynyt asustelemaan...

Käytiin isoveljellä kahveella ja ne oli nähneet kovasti vaivaa ja tehneet gluteenittoman kakun, jotta Esakin vois syyvä.. Olin ihan otettu. Vietiin sitten lahjaks Artolle 3D palapeli, josta pitäis muodostua karttapallo. Siin oli palojen takana nummerot että mitkä menee vierekkäin. Ihan lällyä :D Lassi on kasvanut kovin. Se osaa jo hymyillä kovasti. Suloinen. Parasta ehkä on se, että se osaa kannatella ite päätään, niin mun ei tarttee pelätä ihan niin hirveesti ku otan sen syliin. Ens viikolla Lassi saa kuulemma alkaa syömään soseita. Kumman nopeesti se kaveri kasvaa... Onneks asun nyt lähellä niin voin nähdä useammin.

Illalla kun päästiin kotiin tehtiin vielä hommia. Esa tasoitti ja hioi keittiön seinät ja laittoi liukuovikomeroon ovet paikoilleen. Kuulostaa helpommalta kuin on.. Mä kiskoin ikkunalaudan irti, kehystin palapelin, kokosin hetken hyllyä ja sitten maalasin niitä tasoiteltuja seiniä. Tänään pitäis maalata ne uusiks heti kun pääsee kotiin ja sitten illalla jos kerkiää niin vielä pintaväri. Sitä sun tätä pitäis vielä kiinnitellä seinille sen maalauksen jälkeen ja listat puuttuu joka paikasta ja säkki katosta, taulut seiniltä ja jonkun pitäis vielä siivota ja leipoa. Hyvä kirjoittaa itelle nettiin tällaista muistilistaa, että mitä vielä on tekemättä :D Ainiin.. muista kiinnittää keittiön kaappeihin ovet.

violetti huone (aka makuuhuone) pieneni huomattavasti, kun sinne tuli vaatekaappi. Olkkari taas alkaa näyttää kumman isolta, kun sieltä on saanu vietyä tavaroita oikeille paikoilleen. Ehkä ne siit sitten tasoittuu...

Kah... kahvitauko. Täytynee lopettaa hetkeksi tämä hillitön työnteko.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 13:40

Taasen töissä.. kotona ei oo aikaa oikein blogitella, mut täältä on. Kun ei oo mitään tekemistä.. Eilen lähdin puol 2 kotia ja mulle luvattiin, että tänään olis hommia mut vähän hiljaselta näyttää.. Ehkä sit iltapäivällä.

Eilen sit käytin ylimäärären vapaa-ajan lähinnä nukkumiseen, mutta ei se oikeestaan ihan hirveesti auttanu. Edelleen väsyttää. Yöllä sit luin yhhen kirjan loppuun, ku päivällä nukku nii ettei si yöllä saanut unta. Sitten kerkesin vähän kasailemaan yhtä hyllyä ja kantamaan makuuhuoneen vaatekkaappiin tavaraa. Jonka jälkeen tietysti huomasin, että eihän niitä vaatteita siellä kannata pitää, joten tänään aamulla kiikuttelin sitten vaatepinoja edestakaisin vaatehuoneen ja makuuhuoneen välillä. Teen työtä jolla on tarkoitus - nyt myös kotona.

Eilen oli kuoropäivä, eli ei tullut rempailtua. Kumman nopsasti se kuoron Saksanreissu on lähestynyt. Johtunee ehkä siitä, että tuparit tulee liian nopeasti ja Saksanreissu on alle viikon päässä siitä. Laulut pitäis kuulemma osata ulkoa. Tuli vähän yllätyksenä. Ei sillä, että olisin muutenkaan taaskaan jaksanut ottaa oikeita nuotteja mukaan reeneihin. Joten kyllähän ne tavallaan meni ilman nuotteja, tosin piti naapurilta kurkkia välillä.

Tänään olis isoveljen 30v-synttärit. Tai no maanantaina ne oli, mutta tänään pitäis mennä kahveelle. Hyviä lahjaideoita otetaan vastaan. Hassua, että sekin täyttää jo 30. Joskus ajatteli, että 30v. on ihan älyttömän vanha. Ja nyt Arto on sitten ihan älyttömän vanha ja mäkin 2 vuoden päästä. Don't feel like it.. galtsuirkkaan ja kaikkea :D

Parin päivän rutistus olis eessä remontin kanssa. Että sais edes jonkinlaiseen kuntoon kämpän ennenku tulee vieraita lauantaina. Sit sen jälkeen voikin vähän löysätä... Jos jättäis kaiken säätämisen sen asunnon suhteen vaikka ens viikon ajaks kokonaan. Kaipaa lepoa. Kaipaa viikonloppuaamuja jolloin herätyskello ei soi. Kaipaa vapaa-aikaa. Kaipaa kavereiden näkemistä. Kaipaa kiireettömiä hetkiä sohvalla röhnöttäen. Ja rullaluistimia! Ja lenkkipolkuja! Ensi viikolla...

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:05

toim huom. huomasin muuten, että viimesin kuva tuosta kämpästä on tuo kun makkari on ihan täynnä tavaraa. Siit on tultu aika monta harppausta eteenpäin. Ehkä niitä kuvia vois tosiaan vähän lisäillä, näyttää se jo aika paljon valmiimmalta :)

[Ei aihetta]Tiistai 13.05.2008 13:03

Ääh.. kamera on Kangasalla, nii ei saa lisäiltyä tänne mitään kuvaavia kuvia.. mutta ans kummää kerron. Nyt on siis makuuhuoneessa kaappi, kun saatiin vihdoin haettua. Tosin ne liukuovet pitää vielä asentaa. Sit sinne pitäis vielä laittaa himmenninkatkaisija ja osa jalkalistoista. Muuten se alkaa pikkuhiljaa muodostumaan itsensä näköiseksi.. Eilen makailin siin sängyssä ja tuli tosi hyvä fiilis ku kattelin niitä violetteja seiniä siin.. kun se näytti niin omalta.. <3

Olkkarissa aloin laittamaan äipän taiteilemia verhoja paikalleen, mutta hirviömäinen ikkunalauta esti moiset puuhat. Täytynee koittaa napata se tänään irti. Viikon niksipirkkavinkki on, että vanhoista puusälekaihtimistä saa oivalliset ylätuet ja alapainot paneeliverhoihin..

Eilen ei muka saanut yhtään mitään tehtyä, ku oli ihan tuskanen väsy. Ja tuntuu, että vaikka kuinka paljon kantais tavaraa paikoillensa, niin ei se homma edisty. On kirjoitettu pitkä lista juttuja, mitä asunnon eteen pitäis tehdä ja päivän päätteeks ei tullut montaakaan asiaa vedettyä yli. Mutta pakostihan siellä jotain tapahtuu kuitenkin. Eikä kaikkia asioita oo kirjattu listaan. Tavarat alkaa pikkuhiljaa löytää paikoilleen, kun säilytyskalusteet saa pystyyn. Kirjahyllyjen vieminen makkariin antoi tilaa viedä parvekkeen pöydän oikeaan osoitteeseen ja toisaalta taas iso kasa laatikoita tuli tyhjennettyä sinne kirjahyllyihin. Alkaa olla tilaa tehdäkin jotain. Aika kaukana silti ollaan valmiista ja tuparit on lauantaina. Keittiö ei oo lähelläkään valmista. Mutta ehkä se ei oo sitten niin justiinsa..

Tänään on kuoropäivä eli remppavapaa :)

[Ei aihetta]Maanantai 12.05.2008 13:29

Viikonloppu vilahti taas lujaa ohitse.. perjantai meni työn merkeissä tiimipäivässä ja piipahdin myös vanhan projektin puitteissa Helsingissä kääntymässä. Sitten palasin pikapikaa syömään Tampereelle firman piikkiin ja siitähän se ilta jatkuikin sitten.. Käväisin Millan siivellä Love hotellin avajaisissa.. lisänesteytys takasi sen, että lähdin kohtis ajoissa kotia sieltä.

Lauantai meni sittne aika kesysti ja oli koko päivän kohtuullisen saamaton olo. Käytiin kaupoissa ja sen jälkeen kokoilin 1000 palan ankkapalapeliä, kun Esa kokoili laminaatinpaloista vähän isompaa palapeliä makuuhuoneessa. Mutta se oli kuulemma paljon helpompi, koska siin oli vähempi paloja ja niitä oli helpompi yhdistellä toisiinsa... Noh.. lauantaista ei siis jäänyt paljon kerrottavaa jälkipoville.

Eilinen meni oikestaan kokonaan Pälkäneen eri kulmilla. Käytiin mun porukoilla ensin ja yllättäen isotädit ja täti pöllähti kylään, niin ne onnistu näkemään Esan.. Pompittiin hetki trampoliinilla.. Ei siis isotätien kanssa, vaikka kovin koitin houkutella vaan Hannun ja Esan. Esa potkas valmiiks kipeen jalkansa taas kerran johonkin ja konkkaili sillä sitten.. mä taas onnistuin kiskaisemaan kyynärpääni johonkin, joten käsi meni vähän epäkuntoon. Äiti oli saanut mun puuverhot ja tyynyt valmiiksi ja vielä jonkun pöytäliinankin.. Loppupäivä vietettiin Esan porukoilla, jossa oli ihanan rauhallista meijän kotona olleen 11 hengen seurueeseen verrattuna. Illalla ei tehty juuri mitään.. Paitsi siirrettiin sänky makuuhuoneeseen ja saatiin ankkapalapeli valmiiksi. Mikä siis tarkoittaa sitä, että tällä viikolla on huiman paljon hommia ennen lauantain tupareita, jolloin kaikki muka pitäis olla kunnossa.. :-p

Mutta jos jatkelis työpäivää..

[Ei aihetta]Torstai 08.05.2008 17:01

eilen maalasin makkarin seinät violetiks ja kuvioin ne.. tai siis maalattiin pojun kanssa, kun se kuviointimaali pitää vetää eka siihen pohjalle ja heti perään kuviointitelalla perään. Oli muute nupea kuviointitela.. muovipussi veetty vähän kierteelle normitelan päälle :D Jännää miten tuo seinien maalaaminen muuttaa huonetta. Ku laitto tummat seinä niin näytti toisaalta kapeemmalta, mutta toisaalta taas korkeemmalta se huone. Vielä ku vetää rajaukset ja sit päätyseinän uuestaan valkoseks niin se olis maalattu ja sais alkaa laittaan lattiaa. En nyt ollenkaan väitä, että tulis kiire.. muuten vaan :D Tänäänkään ku ei oikeen ehhi mitään tekemään, kun on muita pakollisia hommia tehtävänä.

Äippäkin tulee käymään. Lupas ottaa mun verhokankaat, että voi ommella niistä jotain. Saas nährä millaset tulee.. Jotain paneeliverhoja olis kova yritys saada aikaseks.


Kullä mun elämä on niin mielenkiinnotonta, kun en enää mistään muusta pysty puhumaan, kun remppaamisesta ja sisustamisesta. Mutta sitä mun elämä nyt vaan on :-p

Mut nyt pitäis vissiin taas alkaa tehhä töitä.

Kun muutkin niin minäkin.. Torstai 08.05.2008 15:37

Tämän mukaan http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php olen:

84% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
15% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
61% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
33% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 15:24

Wabbu ja viikonloppu pääs menemään ohi.. liikuntaa ja remppailua tuli harrasteltua.. pikkuisen maakuntamatkailua ja veneilyä myöskin.

Tällä hetkellä kaikki kamat on sitten olohuoneessa. Paitsi jotain laatikoita, jääkaappi ja hella on kätsästi eteisessä. Ja sitten huonekaluja ja pelejä löytyy myös parvekkeelta. Sänky on olohuoneen nurkassa ja siellä voi hyvinkin nukkua, kunhan siirtää vaan nyrkkeilysäkin, vasarat ja kauhat niin ettei ne paina kovin pahasti kyljen alla. Makuuhuone on söpiksen vaaleanpunainen. Onneks siihen tulee se violetti pian päälle. Tai ihan juurikin niin pian kun kerkiää tekemään. Sitten sieltä puuttuu vielä lattia, listat ja himmennin. Niin ja se kaappikin. Miten musta tuntuu, että tällä listalla on aina ne samat asiat? Päätyseinä ja patteri (kuka prkl on päättänyt maalata patterin persikan väriseksi) pitäis vielä myös maalata valkoiseksi. Ja ikkunalistat. Tekemistä riittää ja tuparipäivä lähestyy uhkaavasti..

Keittiössä on nyt vihdoin laattalattia. Poju laitto sen viikonloppuna kuntoon. Seuraavaks sielläkin tarvis maalata. Onneks ei ollu rahaa niin ei tarvi laittaa keittiön kaappeja vielä. Tuntisko joku muuten hyvää putkimiestä? Mun keittiössä kun ei oo liitäntöjä pesukoneelle prkl.. Kaikkea muutakin "pientä laittoa" on vielä jäljellä. Aika loppuu kesken. Voisko joku myydä?

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 01:09

Tänään on ollut välipäivä remontista.. piti olla kuoroilua, mutta en sitten mennytkään, kun päiväunien jälkeen särki niin pirusti päätä. Oon tässä sit itekseni rentoillut kotosalla ja laittanut paikkoja kuntoon ja vähän tavaraa kaappiin. Suurinta osaa ei voi vielä kyllä laittaa. Täytyypi oottaa lisäkaappitilan saapumista ja seinien maalaamista ennen kuin kaikki tavarat löytävät tiensä kotiin. Mukava olo, kun tää olkkari on nyt kuitenkin jalkalistoja (ja nyrkkeilysäkkiä ja himmennintä) vaille valmis :) Kun saa laittaa tavaroita paikoilleen ja olla kotonaan ja täällä on nättiä. Laitoin pari kynttilääkin palamaan. Toinen on oranssi ja toinen mustassa kynttilänjalassa tietty :D Tuossa parvekkeella seisoin kattelemassa sitä ihanaa auringonlaskua mitä oon ootellut pääseväni näkemään. Tuossa remontoidessa kun ei ole liiemmin ehtinyt kuikuilemaan. Sekin sopi kovin hyvin mun sisustukseen..

Huomenna on myös välipäivä rempasta, kun on vappuaatto ja tulee muutama kaveri ja veli ja ja mun pikkunen kummipoika kyläilemään. Kerrankin mun luona on siistiä :D Tai siis 1 huone, mutta kuitenkin...

Tuli äsken huono omatunto ku istun vaan laiskana täs koneella.. Sit tajusin, että oon tänään jo tiskannu 3 allasta, imuroinu, purkanu tavaroita, koonnu yhhen hyllyn ja täyttäny sen, pyyhkinyt tasot.. Oon tainnu tottua lähiaikoina vähän turhan tehokkaaseen ajankäyttöön :D Tämmönen rentoilupäivä täällä siis..