IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata
Uskokaa tai älkää, mutta sitä voi ihminen hajota. Kun palaa työmatkalta eikä sen jälkeen viikonloppuna kerkiä oikein näkemään ja sitten sovitaan että mennään yhdessä maanantaina kävelylle ja puhutaan suhteesta kun sitä ei ole oikein pystynyt hoitamaan etäisyyden vuoksi kesän aikana. Ja sitten menee keskustelemaan. Ja toinen kertoo, että ei tää nyt voi enää jatkua. Että se on sitten heihei 1v8kk seurustelulle. Sitten sitä yrittää puhua ja selittää kaikkea hyväksi. Ja saada toista ajattelemaan asiaa uudestaan. Ja toinen vaan on päättänyt. Eikä se mielipide muutu, ei vaikka sanois mitä...

Ja ihan vaan tähän väliin heti sanon. Elkää kaivako luureja esille ja alkako soittelemaan että voi päivi parka... Sitä mä en kestäis. Vaan tarttukaa siihen luuriin ja pyytäkää mut mukaan. Ihan mitä vaan teettekin. raahatkaa mut ulos tästä kämpästä. Koska täällä mä en viihdy. Niin kauan kun mulla on muuta tekemistä mun ei tarvi ajatella. Ainakaan niin hirveän paljon.

Tiistaina oli kuorossa ja selvisin jotenkin. Jaakko on komea. Katselin sitä. Ja se on aina niin ystävällinen. Vähän vaikea kestää sitä. Vaikea kestää ettei sitä saa koskea. Ei oikein ole tottunut ajatukseen. Sit kun siihen tottuu ja sen asian tajuaa oikeesti voi hajota aika tosissaan. Mutta siihen asti vaan pidetään vauhtia päällä.

Eilen menin töitten jälkeen (varatun) työkaverin kanssa leffaan kattoon tapaus punahilkkaa ja sit sen jälkeen soitin darklat3_lle ja menin sen, Pekan ja Dorkan ja fuksikasan kanssa kiertämään baareja. Lähhin vähän yli 11 bussilla kotia ja sain vihdoin nukuttua. Tietty joka päivä on pitäny käydä töissä ja ehkä vähän kuolussakin. Nyt oon saanu syötyäkin jo jotain. 2,5kg kerkes maanantaista kadota. Hyvää se vaan tekee.

Tänään itseaktivointikampanja jatkui ja sain kiskaistua itseni kuntosalille Jasun kanssa. Oltiin gogolla. Nyt tuntuu ihan hyvältä. Ainakin kropassa. Ylihuomenna mä luultavasti oon ihan tuskissani. Ja illalla mennään vissiin Jasun ja Antin kanssa Pasariin ja Onnelaan. Huomenna kun heräilen mä junailen itseni Joensuuhun. Venlaihanaisen luo. Mun elämän valon. Tuttu kaava toistuu.. Aina kun mä saan näpeilleni mä katoan sen luokse haavojani nuolemaan.

En mä ihan oikeesti oo kokoajan näin pirteä ja itsevarma. Ja pysty jäsentelemään asioita ja jutustelemaan selkeästi. Niitä toisia hetkiä ei vaan tänne oikein viitsi ikuistaa. Mutta ainaki mä pyrin pitämään itteni kasassa.

Mutta ihan teille kaikille vielä muistutus. Ei sääliä, vaan toimintaa.

[Ei aihetta]Maanantai 28.08.2006 01:33

Milloin illoista tuli noin pimeitä? Ja mistä tuli sellainen kirpeä syksyn tuoksu? Meinaa hiipiä alakulo paikalle...
Mies palas maailmalta. Mutta on paljon pahempi ikävöidä sellaista, joka asuu siin 1,5km päässä eikä halua nähdä kuin sellaista, joka asuu 200km päässä eikä pysty nähdä. Saa nähdä mihin tää homma menee...
Pe-la yönä palasin ranskasta. En tiedä koska on seuraava reissu luvassa. ei ainakaan kuukauteen. On ne sinänsä rasittavia. Mutta nyt on taas ihan tyhjä tunne. Istua yksin kotona. Tekemättä mitään.

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 15:43

Miten mä kuvittelin, että täällä ehtis nukkua? Je suis épuisé. Et tu est conciliant porc. Ranskalaiset miehet ei oo vissiin nähnyt ennen naisia. Tai ainakin ne flirttailee ihan uskomattoman paljon. Välillä hauskaa ja välillä rasittavaa. Ollaan Sallin kanssa keräilty taas hymyjä. Ei oo ollu vaikeeta.

Tavaratkin saapu jo tänään. Eilen käytiin sateessa ettiin illalla vaatekauppaa ku oli pakko saha puhdasta päälle. Ainoo aukioleva mitä löydettiin oli henkkamaukka. Pojat kyl vähän mukisi vastaan, mut sit ne kyl löys ihan söpöi vaatteita. teinix :-D Mä en ollu oikein tyytyväinen mun henkkamaukkasatoon. Ois ehkä sittenki kannattanu kokeilla eka. Mutku oli vähän kiire.. Onni oikein, nuttu nurin. Ei se oo niin justiinsa. Mä ehkä kuolen väsymykseen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.08.2006 18:32

pitkän ja väsyttävän viikonlopun jälkeen pääsee työmatkalle lepäämään. Kuolema korjaa univelat. Ja lentokoneet on kivoi. Tajunnanvirta loppuu. Nyt.

[Ei aihetta]Perjantai 18.08.2006 03:05

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJAA! Sinun tulee kirjoittaa kaikki seuraavat lauseet silmät suljettuina! Jos saat kaikki oikein olet haluan mäjkä sytmahtava.. Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat!

1. Sä oot kaunis: Sä oot kaunos

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin: N'ut't aobam apunaöya kuten soskosikin

3. oon rakastunut suhun ihan kybäll: Oon rakastunot sygun igan kybäll

4. anna ruokaa, mulla on nälkä: Amma rpplaa, mulla on näkjkä

5. pissiksiä ei tueta: Pissiksiä ei tueta

6. mä kutsun sut mun synttäreille: Me kutsun sut mun sunttäreille


Joku voisi sanoa, että mä kirjoitan yhtä hyvin myös silmät auki, mutta sellaiset kommentithan me jätetään ihan omaan arvoonsa..

töissä on vaarallistaPerjantai 18.08.2006 01:26

istuin työtuolissani tänään ja venyttelin kovin makeasti käsiä kattoa kohti. Sitten pomo hiippaili jostain äänettömästi taakseni ja alkoi jutustaa. Säikähdin kovin. Sit meni hartialihakset jumeksiin ja nyt on sit särkenyt koko päivän sen jälkeen päätä ja hartioita. Ei ole reilua.

kaikkea sitäTorstai 17.08.2006 01:22

Jos tunnet/tiedät tän nimisistä ihmisistä yli 40 olet todella suosittu, ja hyvä kaveri.

[1] Anna
[2] Antti
[3] Anu
[4] Arttu
[5] Atte
[ ] Birgi
[6] Eila
[ ] Enya
[7] Erkki
[] Essi
[ ] Evita
[8] Hanna
[] Hanne
[9] Heidi
[10] Heikki
[ ] Helena
[] Heli
[] Iida
[11] Jaakko
[] Jaana
[12] Janne
[13] Jani
[ ] Jenna
[14] Jenni
[ ] Janette
[15] Janita
[ 16] Janna
[17] Jere
[18] Jesse
[19] Johanna
[20] Joonas
[21] Juuso
[22] Juho
[ ] Kaisla
[23] Kaisa
[ 24] Kari
[25] Kati
[26] Laura
[ ] Leila
[] Lotta
[27] Markku
[28] Marko
[29] Meri
[30] Mia
[31] Miia
[32] Mika
[33] Mira
[] Niki
[ ] Ninni
[34] Niina
[ ] Niti
[] Nina
[ ]Nuutti
[35] Petri
[36] Pete
[] Pia
[37] Piia
[] Riikka
[38] Riina
[39] Riku
[40] Saara
[] Sofia
[ ] Sara
[41] Sanna
[42] Sari
[43] Sini
[44] Taina
[] Taru
[45] Terhi
[46] Tiina
[47] Timo
[48] Timppa
[49] Tomi
[50] Toni
[51] Tuomo
[52] Tuukka
[ ] Uki
[53] Vesa
[ ] Viivi
[54] Ville
[55] Joni
[56] Matti
[57] Mikko
[58] Teemu
[] Eveliina

jepjep

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.08.2006 02:31

Tänään on ollut hyvä päivä. Monet ihmiset ja asiat on saaneet mut nauramaan. Töissä saattoi olla ihan hippasen väsynyt olo, mutta se teki kaikesta vaan hauskempaa. Oli Bluppin kanssa ihan omaa kivaa ja kiusattiin poikia. Juttelin myös parin uuden tyypin kanssa töissä. Ja myöhemmin se ex, joka ei suostu puhumaan mulle vastas viestiini, kun kysyin mitä sille kuuluu. Lisäksi lupasin lähteä huomenna lounaalle vanhan kaverin kanssa. Ja sitten olin lautapelailemassa sen ystävistä vanhimman kanssa. Oli hyvä päivä. Sai hymyilemään :-)

Vain kotiin en tahtoisi tulla...

Vastaus Syysneiti haasteeseenTiistai 15.08.2006 02:16

"Tehtävänanto: Täytän ja haastan seuraavat 5 henkilöä täyttämään tämän."

ENSIMMÄINEN...

1. paras ystävä: Heidi Numminen, mökkinaapuri
2. suudelma: jouduin pussaamaan tarhassa panttileikissä (pata kiehuu ja kuohuu, kenen pantti ilmassa liehuu, mitä sen on tehtävä ja minne sen on mentävä) Pekkaa noin 5-vuotiaana. Siit seuraavaan menikin sit aikaa..
3. lemmikki: Saku, Harmaa kissa kun olin noin 8v.
4. rakkaus: Sampo ala-asteelta (se oli kyllä aikas yksipuolista...). Eka oikea melkein aikuisiän rakkaus oli sitten JuMpPa.
5. harrastus: Äippä tais viedä skidinä pyhäkouluun. Eka ite hankittu harrastus oli sitten jalkapallo

KOSKA VIIMEKSI...

1. Poltit tupakan: taisinpa viime vuoden puolella polttaa yhden. Kun vituttaa niin vituttaa sitten kunnolla.
2. Joit alkoholia: Viikonloppuna join minttusuklaabaileysia
3. Ajoit autolla: Arton off-roadautolla toissaviikonloppuna
4. Soitit: Tänään Jaakolle ja äitille
5. Nauroit: Tänään Outin seurassa
6. Kuuntelit musiikkia: Aamulla kuuntelin töihin mennessä mm. I ain't missing you ja Pohjoisen poika -kappaleita
7. Itkit: Eilen. Oli paha mieli.

OLETKO KOSKAAN...

1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi?: En. Vaikkakin yksi parhaista ystävistäni olisi halunnut deittailla minua.
2. ollut pidätettynä? En
3. uinut alastomana? Melkoisen usein, viimeksi juhannuksena.
4. ollut TV:ssä? Jossain viihdeohjelman kuvauksissa olen ollu mutta jättänyt sitten tarkastamatta olinko itse näkyvillä.
5. Harkinnut itsemurhaa? En. Ei oo mun juttu
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? En ole ihan varma.
7. Pelännyt? Pelkään jääväni yksin. ja monia muita asioita.

TÄLLÄ HETKELLÄ...

1. Mitä uraa harkitset? Haluaisin päästä töihin johonkin yrityksen tiedotusosastolle keskijohtoon.
2. paras ystäväsi? Mulla on olemassa 4 ystävää enkä mä niiden joukosta kykene valitsemaan, koska ovat niin erilaisia kaikki.
3. sinulla on päälläsi? Tummansiniset alushousut, allani pyyhe, tulin just suihkusta

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...

1. Syönyt Nachoja juustokastikkeella ja tuntenut syyllisyyttä
2. Käynyt lenkillä ja hajottanut vähän polveani siinä
3. Puhunut Jaakon kanssa ja tullut iloiseksi
4. Käynyt Outin kanssa leffassa katomassa Onni von Sopasen
5. Pelannut 3 peliä biljardia, josita voitin vain yhden

[Ei aihetta]Maanantai 14.08.2006 13:46

Home again. Tai no ei nyt varsinaisesti. Vähemmän täällä toimistolla tulee kuitenkin asuttua. Tiukkaa työntekoa.. pasianssi vaatii suunnattomasti aivokapasiteetin käyttöä. Idästä tuulee ja ilmastointi lykkää sisään savua Venäjältä.

Oho.. mulle tuotiin työtä!