IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 04:36

sillä tää on uneton yö, joka turhat toiveet sisältä lyö, ei helli vaan korville lyö, tää on tuhansien toiveiden yö...

[Ei aihetta]Lauantai 18.11.2006 06:35

ör.

London bridge is falling downLauantai 11.11.2006 14:07

Taalla Aarne Tanninen, Lontoo. Nuo kehvelit vaan nukkuu tuolla meijan huoneessa ja ma haluaisin jo kovasti tehda jotain. Ei valttamatta jaksais ihan yksinkaan tasta lahtea tutkimusmatkailemaan. Ma rakastan tata Englannin nettipolitiikkaa kun suuri osa operaattoreista aina bannailee kaikkia sivuja ja sitten pitaisi todistella olevansa 18 jollain luottokortilla etta pystyisi joitain sivuja lukemaan. Esimerkiksi galtsun sivuista osan pystyy katsomaan ja osaa ei. Ilmeisesti toisten kuvat on vaan niin torkean ruman nakoisia.

Eilinen meni shoppaillessa ja mitaan en kuitenkaan ostanut. Tai no ruokaa ja juotavaa ehka. Sitten kaytiin lahipubissa ja baarimikko muisti mut <3. Tosin sit se yritti jutustaa Jasun kanssa ja oli ihan paskana kun Jasu ei ollut small talk -tuulella. Koitettiin kovasti valvoa siihen asti etta meidan vahvistusjoukot saapuvat, mutta vika puoli tuntia tias menna unten mailla. Ne lahti viela innolla hoseltamaan tuonne kaupunkiin ja kun ne kuuden aikaan polahti tuonne huoneeseen aamulla niin olin kuulevinani etta olivat kayneet bigbenilla. Teeskentelin nukkuvaa. En ole aina juttutuulella minakaan. Tanaan mennaan kuulemma Camdeniin shoppailemaan. Vissiin joku kovastipaljon shoppailualue. Vahan olis olo niinkuin rapulassa vaikka ei pitaisi olla.

Mutta ma taidan paattaa raporttini talla kertaa taalta tahan ja menna kurkkimaan onko ne yhdet hereilla tai sitten lahtea johonkin tutustumaan jalleen lahiseutuun. Kavelyn hydeparkissa taidan jattaa jalleen kerran valiin.

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 19:37

Hiphei! Hyvempi ruoka ja parempi mieli ja silleen. Aikasta huikeeta notta taas tuli tanne lennettya. Huippuporukkaa ja illalla viela tulee lisaa \o/ Saattaapi tulla aikas mukava viikonloppu. Mutta jos sita taas ihminen raahautuisi ylos tuonne hostellihuoneeseen. Ja sitten valloittamaan taas Lontoota kunhan akut on ladattu!

[Ei aihetta]Torstai 09.11.2006 23:05

lontoo ->

Kun lintu laulaa ja i...Torstai 09.11.2006 14:06

Kun lintu laulaa ja ihminen alkaa tapailemaan kännykkätaskuansa niin jotain on ehkä mennyt pieleen. Vois jo palata kotiin...

UraaKeskiviikko 08.11.2006 22:48

Piti sit alkaa leikkimään wapilla pälkäneen metsissä kun ei nettiä ole. Ruoka on loistavaa, pikkuveli kultainen ja tänä yönä saa nukkua runsaasti! Päivä meni tonttuillessa töissä ja joulumusiikki hajoitti ihmisiä. Onneks siihen oikeaan on vielä aikaa... Huomenna lontoo!

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.11.2006 01:32

nykyään mä käytän rahani vain ja ainoastaan välttämättömään, koska ne on niin vähissä. Ja kaikki tietää että mä en voi elää ilman Gilmoren tyttöjä... 4. tuotantokausi!! En oo kyl ehtiny kattoo ku on liikaa hommaa.. :-p ehkä sit joskus ens viikolla. Jos nyt menis nuq ni sais unta 5h mutta ei voi mennä ku pitää laittaa pyykit kuivuun ja tehhä kiljoona muuta kivaa skaretta. Ei riitä vuorokaudessa tunnit..

[Ei aihetta]Perjantai 03.11.2006 16:58

vtun saatanan estoset operaattorit ulkomailla. ei päässy galtsuun ku se on kuulemma alle 18v soipimatonta sisältöä sisältävä sivusto. for sure. kekkä sitä muut ees käyttää ku alle 18v tyypit? paitti minä.. mutta te ette pikku nuudelipäät olleet kirjoittaneet mulle yhtään kommenttia koko viikon aikana. miinukset siit teille!

[Ei aihetta]Lauantai 21.10.2006 02:53

toooosi hyvä idea viettää koti-iltaa yksin kotona.. jepjep.. ihan pirun tylsää.
mul on muute ylihuomenna 26,5 vuotissynttärit. saa tuoda kakkua