IRC-Galleria

o07

o07

-vaaran vyöhykkeellä-

Blogi

- Vanhemmat »

ajatustenvirtaa.. Keskiviikko 19.12.2007 01:53

.. kuu katsoo sua silmiin ..
.. ihmettelevin silmin ..
.. se peittyy hiljaa pilviin ..
.. - mä käännyn pois ..

.. ei enää montaa tuntia aamuyöhön. en yleensä jaksa pessimistisyyttä, elämän halveksuntaa, epäkunnioitusta muita ihmisiä kohtaan, huonoa käytöstä tms. Luulen että osa ihmisistä, joiden kanssa oon päivittäin tekemisissä, pitää mua ystävällisenäomaperäisenäpersoonallisena, ehkä outonakin maankiertäjänä - sekin on ok. koitan parhaani mukaan olla ystävä ystävälle, sanainen sapeli viiltää sit niitä jotka tarkoitushakuisesti koittaa vahingoittaa toisia.. En ole tunteeton vaikken näytäkään kyyneliä, en täysin tyhjäpää vaikka pidänkin monet ajatukset omanani. Oon joskus sanonu asioita mitä ei ois pitän sanoa, tehny asioita joita ei ois pitän tehdä. Silti oon halun aina rakentaa hienoja hetkiä, ystävyyttä, kuunnella ja tukea - mielummin kuin hajottaa ja sortaa. Joukkuepelaajana uskon et joukkueen heikoinkin lenkkikin on osa joukkuetta, kannustuksella ja tuella se rakentaa asioit siinä missä muutkin. ketään ei sais aliarvoida, hyvällä fiiliksellä on uskomaton voima ja sen voimalla on helppo tehdä tavoitteista ja unelmista totta.. jokaisella eri kokemukset ja lähtökohdat, tavat, mielipitet ja ajatukset, mut se kaikki tuo näkökulmaa. kolhut kasvattaa luonnetta ja tuo asennetta, välillä sitä tuntuu et itselläänkin on se punainen lanka hukassa.
En ymmärrä ihmisiä jotka polkevat muita näyttääkseen itse paremmilta, yks menestyvä ihminen on kuitenkin aika pien bakteeri kärpäsenkakassa karttapallolla - etenkin jos on saavuttanut asemansa polkemalla muita. Se, mikä on mulle on merkinnyt on ystävyys, aito kaveruus ja yhdessäolo, toisten tukeminen. mut kuitenkin, niin se vaan välillä etenee - elämä.. ihmiset vaihtuu, lähtee pois, peruuttamattomastikin.. ja jälkeenpäin ajatelee et kumpa olisi osannut tehdä toisin - jokaiselle valinnalle on syynsä ja seuraukset, aina kuitenkin ollut pyrkimys valita oikein. on kuitenkin vitummoinen ikävä - sitä vanhaa porukkaa ja niitä ainutlaatuisia ihmisiä ja sitä helvetin upeaa henkeä, monist ristiriidoist huolimatta.. Monen polut on vienny eri suuntiin, niihin jotka on vielä kännykän kuuluvuusalueella niin haluan pitää yhteyttä jatkossakin.. on myös niitä joita ei näillä taajuuksilla tavoita, he on kohdannu sen yhden asian mitä itse pelkään - mut jokainen on myös tuonnu elämään pajon.. Moni on kaukana, mut se ystävyyden tunne ei mihinkään katoa. Harva ihminen tuntee sut todella, vaikka välimatkaa on niin ystävyyden tunne säilyy..
Kitara, ja hiljaiset yöt.. aitoa tai ei - muiden ihmisten silmissä pyrin viileyteen ja ystävällisyyteen. monet läheisistä ihmisistä on vaihtanut hiippakuntaa - tai vähintäänkin telealuetta.. Syksy ei ehkä sitä ominta vuodenaikaa skorpparille, joka kätkee ajatukset ja todellisen kiihkeyden viileen kuoren alle.. kynttilä, saunan tuoksu, yksinäisyys.. sormet tapailee kitaralla ystävän tekemiä sanoja: "pidäthän mun unelmillein avointa siltaa" .. "kun luokses kuljen pitkin kuutamon siltaa".. "ehkä seuraavassa elämässä me vielä kohdataan" ..
tällä hetkellä etin suuntaa, niin ihmissuhteissa kun elämässä muutenkin.. kukaan ei näitä blogeja kuitenkaan jaksa lukea, näppäilen sooloja ja tapailen uuden säkeistön alkua.. "otan sinut aina minun uniin" .. "olet aina osa elämääni".. "piilotan sut sisimpääni siitä kuvasta voimaa saan".. En vieläkään usko että mun suunta on väärä, toivon et omaan rohkeutta ja voimaa ja uusiutumiskykyä vaikka korttitalo välillä romahtaisikin.. ei elämäst selviä ilman kyyneleitä, ystäviä, rakkait ja tärkeit ihmisiä, huonoi päivii on joskus jokaisella.. taistellaan, yritetään, välillä kerätään voimia ja selvitetään pulmat.. kuitenkin tiedän ketkä merkitsee mulle paljon, keiden eteen oon valmis tekemään melkein mitä tahansa.. ja taas, uuteen vuoteen uusin kujein..
- Vanhemmat »
Yksityisyys