IRC-Galleria

obsi

obsi

asuu taas raumalla

Ohhoijjaa....Torstai 17.04.2008 12:16

Töissä taas. Oli vaikeuksia saada WLAN toimimaan, mutta veikkaan että vika ei ole siinä, että kyseessä on Mac. Samoja ongelmia esiintyy myös mun "työkannettavalla" ja siinä on Ubuntu. Ja tässä ne kaikki Wintööt-puritanistit on hiljaa. WLAN ei siis vieläkään toimi. Verkkoja Airport löytää enemmän ku laki sallii, ja väittää vielä yhdistäneensä niihin, mutta ei hae IP:tä tai muutakaan. Ainoaan ei-avoimeen verkkoon kyllä voidaan yhdistää vaikka mistä, mutta vapaisiin?? EEEEEI!!!! stna.

Kyselin eilen niistä kuvista jotain:

17.04.08 06:43 <Honte> klikkaa niit kuvii hiiren oikeel napil ja paina save as... ;P

AAAHHAHAA VITTU KU OLI HAUSKA KOMMENTTI!!!! SIKS SE OLI HAUSKAA KU EI TÄS OO KU YKS NAPPI!!! HAHAAAHAAA! HEI KATTOKAA KAIKKI KU HONTE OLI HAUSKA!!! JOKO KAIKKI HUOMAS??? MÄ SOITAN ÄISKÄLLEKKI ET HONTE HEITTI HYVÄN LÄPÄN!!!

...noh... jätkällä on synttärit täs pian ni saa multa ainaki jotain ihan hirveetä paskaa. Vaikka Pikku-G:n levyn. Tai sit annan sille viinapullon, mikä on täynnä reikiä, ja kauniin naisen, jossa ei oo ainuttakaan... MUAHAHAA!!!

Kiitos trigger_hurtille vinkeistä. VLC:n jaksoin jopa asentaa illalla, mutta nyt aamulla se oli menny jotenki hassusti roskiin :/ miiiitävittua? evo. Nyt laitoin sen asennuspaketin tohon työpöydälle ja vedin sen VLC.app (vaimikäsenytoli) vielä tonne "Dockiin". Ja totuttuun mäkkityyliin se tietenki vaa teki kopion siitä, eikä siirtäny ite tiedostoa. tai sit vaan en osaa.

Tänää pitäis päästä jo irkkaamaan....

Nii ja Bluetooth-yhteys puhelimeen toimii moitteetta ja jopa helpommin ku wintuubassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.