IRC-Galleria

obsi

obsi

asuu taas raumalla

Huh huh...Maanantai 09.06.2008 12:00

Tulipa käytyä viikonloppuna seinäjoella.

Menin sitte lauantaina käymään top-soundissa. Tuli ostettua vähän tavaraa. Boss GT-Pro, Behringer V-amp Pro, Roland FC-300 ja Gatorin 3U räkkiloota. kaikki tämä lähti hintaan 650€. mun mielestä ihan helvetin halpa setti, varsinki ku kaikki laitteet on aivan uuden verosia.

Tossa eilen illalla jo pääsin paremmin testailemaan noita vekottimia. V-amp Pro:sta saa todella helposti irti kunnon runttaussäröt, kun taas yli 3 kertaa kalliimpi Boss vaatii noin 10 kertaa enemmän säätämistä saman lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ja silloinkin ääni on jonkin verran tr00-norway-sähköinen. Cleanit efektit ynnä muut häröilyt ja muljuutukset Boss hoitaa sitten taas huomattavasti paremmin kuin V-amp. Myös säädettävyydessä GT-Pro menee roimasti edelle. GT:n saa myös "kätevästi" liitettyä tietokoneeseen usb:llä ja säädettyä laitetta koneelta käsin (joskaan en näe siihen tarvetta). Myös uusien soundien lataaminen netistä ja asentaminen käy usb:n kautta.

Rolandin FC-300 tuntuu näppärältä laitteelta. "Kaasupolkimiakin" on kaksin kappalein ja säädöissä löytyy. Rakenne tuntuu jämäkämmältä kuin muinoin omistamassani Behringerin FDB1010:ssa.

Niin... mitäs vittua mää tollasilla sitte teen. On ne ainakin hyvä lisä kotistudion laitevalikoimaan ja nyt mulla alkaa ainakin olla kitarakamat siinä kunnossa, että luulis saavan mitä tahansa saundia aikaseksi. Sitte seuraavaks bassolle joku kunnollinen atuaste. JA UUS TIETOKONE!!

Nyt odottelen et tuo iPOD lataa ittensä. Sitte laitan sen täyteen musaa ja lähen asentelee noita uusia koneita. Hyvä päivänjatkoa teille kaikille...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.