IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 19:56

mää en malta odottaa reissuun lähtöä ja viel on ekaanki reissuun 4kk ja toiseen vielä 8kk... huoh, miten tän odottamisen kestää :/ nii ja muuten lisättäköön et sen brasilian lisäks haluan tansaniaan serengetille.. iso huoh. en oikeasti pysty ehkä koskaan ottamaan mitään asuntolainaa tms ku kaikki mitä mukamas tienaan ni menee suoraan lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen tileille :D
niin ja äh tartti vaihtaa työvuoroja sillai et pitää mennä aamuseiskaks töihin ja tietysti just ny ku ens yönä siirretään kelloja. tää on niin tätä. ja ku kelloja siirretään toiseen suuntaan ni siihen si tietenkä ei osu aamuvuoroa vaan yövuoro. tämmösestä kohtalon ivasta en pidä. saatan myös olla huomenna töissä aika zombi. tänäänkin jo juttujen levottomuus hipo maksimia.. :) onneks ei ollu iltavuoro tänään kuitenka, ois harmittanu aamulla vielä enemmän.
nonni ja nyt painelen valmistamaan herkullista kanaa illalliseksi itselleni :) sikäli kivaa olla yksinään, et saa laittaa just sitä ruokaa mitä mieli tekee. joona aina nirsoilee, senkin mokoma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.