IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 16:27

no niin. takana neljä valvottua yötä. kolme tuntia nukuttuna viimeisen jälkeen ja nyt kohta junaan ja helsinkiin ja illalla tavastialle. huomenna aamulla takas tampereelle ja illalla tammerfestit. perjantaina voisin veikata viettäväni täydellistä koomaa, koska lauantaina on mentävä jälleen töihin näiden ruhtinaallisten yökötysvapaiden jälkeen.. tällä hetkellä väsyttää niin paljon et tuntuu melkein että oksettaa. onneks junassa ehtii vielä hiukan nukkua ja onneks helsinki on pääteasema, ettei o pelkoa et herää jossain moskovassa tahi iisalmessa.
edelleen muuten jopa tässä mielentilassa jaksaa ketuttaa nää surkeat kelit. ei o näin kehnoa kesää ollu kyllä miesmuistiin. jumalalle kiitos siitä älynväläyksestä jonka seurauksena varattiin kyproksen reissu. saa edes viikon verran viettää kunnon kesää.
jaa juu tuli keniasta postia pikkuiselta pojalta, oli kiva yllätys :) ja toinen kiva yllätys oli et tuli myös kelalta postia et opintotuki nousee. ou jee kyllä nyt saa oikein yltäkylläisyydessä piehtaroida opiskelija!
no nyt nokka kohti sitä helsinkiä.

ps. vapaaehtoset tammerfest-seuralaiset torstaille ilmoittautukoon heti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.