IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 24.11.2007 15:59

alan olla jo niin täynnä tätä töissä käymistä... bloaah. vaikka toisaalta just joku päivä tuli puheeks sekin, et en kyllä oikein kouluunkaan itteäni enää osaa ajatella. et tässä sitä ny ollaan sit puun ja kuoren välissä ja ahistaa.

NÄIN ON!!!!!Torstai 22.11.2007 15:46

:D:D:D:D:D:D:D


MENKÄÄ NYT HELVETIN HOITAJAT JO SIIHEN LAKKOON!! Se meinaan olisi oikein kaikille osapuolille. Ensinnäkin: te saisitte merkittävästi lisää liksaa, minkä olette varmasti ansainneet - en tarkalleen tiedä, minkälaista työnne on, mutta ei ole kovin vaikea päätellä, että on se ainakin rankempaa ja vastuullisempaa kuin jonkin paperiprosessiurpon triplasti paremmin palkatut "duunit" (vituttaa, että Iltalehden lukemisesta ylipäätään joku saa muuta kuin turpaansa). Toisekseen: opettaisitte vähän realiteetteja kaikille niille tekopyhille jeesustelijoille, jotka ovat kuivin huulin sitä mieltä, että "kyllähän ammattietiikkaan tolla alalla kuuluu, että ketään ei saa jättää pulaan".

VOI VITTU JOO!! Missä saatanan päiväunilla porukka oikein aikansa viettää, kun luullaan, että tässä yhteiskunnassa olis yks ammatti (paskasti palkattu ja vittumainen sellanen), jossa olis sellanen sisäänrakennettu etiikka, että töitä pitää tehdä vaikka ilmaseks ja 24/7. EI PERSE!! Mahtaa olla helppo puhua ammattietiikasta, kun kyseessä ei ole oma elanto tai oma etiikka. Sanoppa jollekin kuminvalmistajalle, että "et sä hei voi mennä lakkoon, koska kyllähän sulla nyt on moraalinen velvote turvata Suomen renkaantuotanto". "Jaa, no en kai mä sit voi.. ENPÄ, KATO MUA, MÄ OLIN LAKOSSA JO EILEN!!"

Ja ihan turha sitten kitistä siellä takarivissä, että olisi jonkun mystisen yhteiskunnan vika, että ollaan ajauduttu tähän tilanteeseen. TAJUTKAA VITUN KENOPÄÄT, ETTÄ YHTEISKUNTA OLETTE TE!! (Joo, tiedän, surullista, hyvin surullista). Se on vain ja ainoastaan teidän syy, että tän maan asioista päättää eläintarha, jossa riekkuu jotain helvetin JuhaMietoja!

Vittu, kun kiehuu veri kuin mustalaisella! Jos jollain on sellanen työ, että yhteiskunta on katastrofissa heti, jos se jää päiväksi tekemättä, niin pitäisikö ehkä miettiä, josko siitä kannattaisi maksaa enemmän kuin 1600 euroo kuussa? NO KYLLÄ VAIN! Ja pää kiinni myös te, jotka olette kommentoimassa, että kyllähän jokainen tyytymätön voi vaihtaa ammattia! VITTU JOO! Se, että osaatte muuttaa happea hiilidioksidiksi ei vielä anna teille oikeutta olla mitään mieltä mistään!!
hahahahahahahahah!!! AAMEN!! :D
Miten TEHY lakkoilisi oikein?

Miten hoitajat voisivat suorittaa lain heille suoman edunvalvontaoikeuden, työtaistelun, tuottavasti? Terveydenhuollon ammattilaiset on velvoitettu suojelutyöhön, joka vesittää lakkoaseen totaalisesti. Esimerkiksi vuonna -95 työnantajapuoli määräsi lähes yksinoikeudella lähes kaiken kiireellisen hoidon työtaistelun ulkopuolelle. Seurauksena oli se, että lähes kaikki potilaat hoidettiin, myös kiireettömät. Esimerkiksi ensiapu oli koko ajan ääriään myöten täynnä, koska osastoilla oli vähemmän hoitajia ja he eivät pystyneet potilaita ottamaan vastaan. Työnantajapuoli oli TYYTYVÄINEN, potilaat hoidettiin PIENEMMIN PALKKAMENOIN. Neuvotteluissa työnantajalla ei ollut mitään kiirettä, eikä tarvetta tulla vastaan. Annettiin vain ajan kulua ja köyhän TEHYn rahojen loppua. JA NÄIN TULOKSET HOITAJILLE OLIVAT ERITTÄIN HEIKOT.

Koska TA saa suojelutyövelvoitteella itselleen näin suuren edun työtaisteluun, miksei niiden alojen, joissa on suojelutyövelvoite, palkoista pidetä huolta muilla keinoin? Suojelutyövelvoite on asetettu, koska nämä alat ovat yhteiskunnallisesti arvokkaita, niissä valvotaan ja hoidetaan ihmisiä.

Koska kukaan ei pidä hoitajien puolta, he päättävät itse puuttua asiaan. He JOUKKOIRTISANOUTUVAT vapaaehtoisesti (on laillinen työtaistelumuoto, tarkistakaa laista). Kerrankin myös hoitajilla on kunnollinen neuvotteluasema. Mitä tekee työnantaja? Pyytää hallitusta apuun. Ja hallitushan tulee, vaikka on koko ajan väittänyt ettei ole neuvotteluosapuoli. Tuleva potilasturvalaki vesittää taas täysin hoitajien neuvotteluaseman ja antaa työnantajalle murskaavan ylivoiman.

Voisiko joku kertoa miten terveydenhuollon ammattilaiset voivat työtaistella tuottavasti? Vielä koskaan aikaisemmin siihen ei ole ollut keinoja ja ei ole näköjään enää nytkään.

Oma ehdotukseni on erillinen eduskunnan määräämä palkkaohjelma, johon kuntatyönantajan on sitouduttava ja pidettävä huoli, että suojelutyövelvotteisilla on työn vaativuutta vastaava palkka.

Mitä tulee tapahtumaan? Hoitajat ovat nyt äärettömän pettyneitä ja vihaisia, jälleen kerran. Veikkaan, että osa tulee uhmaamaan lakia ja maksaa mieluummin uhkasakon, kuin antaa edun työnantajalle. Ja ne jotka menevät töihin ovat todella pettyneitä ja epämotivoituneita, mikä voisikaan olla sen vaarallisempaa potilasturvallisuudelle? Tämä laki ei ratkaise potilasturvallisuuskysymystä millään tavoin. Ainoastaan raha pelastaa maamme katastrofilta. Sitä on, miksi sitä ei käytetä?

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 21:36

olen niin pettynyt tämän maan päätöksentekojärjestelmään. ei jumalauta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.11.2007 20:55

kyl tää maailma ny vaan niin hullu on.

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.11.2007 06:22

hurraa-huuto mun elämälle : täällä mää istun yksinäni kotona ja katon keskellä yötä viidettä tuntia putkeen greyn anatomiaa, ja vieläpä semmosia jaksoja mitkä osaan jo ulkoa. hienosti menee.

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 16:11

JEI! LUNTA! parasta! ajattelin käydä tekemäs rapun ulko-oven viereen lumilyhdyn ja laittaa sinne tuikun illalla :)

[Ei aihetta]Torstai 01.11.2007 16:20

huokasin aivan liian aikasin aamulla. hitto että jäi paskan maku suuhun kyllä viime yöstä.