IRC-Galleria

en vaan osaaKeskiviikko 27.06.2007 00:41

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/peruskoulutesti/default.asp

Äidinkieli..................... 8
Englanti...................... 10
Ruotsi......................... 8
Matematiikka.................. 10
Fysiikka ja kemia.............. 9
Biologia ja maantieto.......... 9
Historia ja yhteiskuntaoppi.... 8
Uskonto........................ 8
Liikunta ja terveystieto....... 8
Musiikki...................... 10
Kotitalous.................... 10
Käsityö: tekstiilityö.......... 7
Kuvataide...................... 9
Käytös ja huolellisuus........ 10

Keskiarvo.................... 8,9

biipiliipiTorstai 21.06.2007 07:31

yöunta 0h 0min ja tunnin päästä startti \o/

et prkl hyvää jussia :P
Juhannushoroskooppi

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessääno olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa.
Ei sammu koskaan.

RAPU juo juo ja juo, itkee, juo juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun. Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi,loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan,lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä.
Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoo.

RMJKeskiviikko 20.06.2007 20:12

here we comeeeee!

nyt alan olla pikkuhiljaa pakannu ja kohta suuntaan jäkeen.. ja huomen 5:30 startataan :) hihii.

1.6!Perjantai 01.06.2007 03:25

Nyt on pojat kuulkaa virallisesti KESÄ :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 00:45

oon aika palanu. mut ei se mitään, meilloli ihan hauska pidennetty viikonloppu :D heh.

ja mulloli eka ajotunti tänää!

kesäkesäkesäLauantai 19.05.2007 15:44

taitais olla vihdoin tääl.. :) eilen olin aamulenkillä ja mun tuli t-paidassa kuuma..näin paljon perhosia ja sitten keräsin valkovuokkoja.

nii ja eilen illalla grillattiin outin, ninan, ellin ja krissun kanssa ja oli vähän kivaa. ja tänää hypittiin ja otettiin aurinkoo tossa trampalla.

jag älskar sommar! tai.. jtn semmosta :D

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 00:48

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan

(nii vissii :P)

*PILEET*Keskiviikko 21.03.2007 22:26

Mun filosofia lähti E:na!!!! :D Kelatkaa! bwahhahaa.

Vapaaehtosia?Maanantai 19.02.2007 19:00

Take Thattien Euroopan keikkapäivät julkastaan kai nyt ens maanantaina (ja myyntiin tulevat vissiin 2.3 ja ne keikat on joskus loppuvuodesta), että jos ne tulee Tukholmaan ni haluuks joku lähtee mun kanssa? Anyone? :D