IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Avoin palaute YleisradiolleKeskiviikko 28.11.2007 16:43

Heippa hei,

Palautteeni koskee nerokasta päätöstänne lopettaa Yle Extra -kanavanne.

Olette perustelleet kanavan lopettamista erittäin painaville syillä, kuten "Tekstitysongelmiin on kertakaikkiaan saatava ratkaisuja, ja varma tapa on polttaa teksti kiinni kuvaan. Emme kuitenkaan halunneet luopua TV1:n digitestityksen vammais- ja erityispalveluista, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi lähettää TV1 kahteen kertaan. Siksi Extra sai väistyä tämän poltetulla tekstillä tulevan TV1:n tieltä."

Käytännössä näytätte samaa kanavaa kahdella paikalla.

Toinen perustelu on ollut se, että digitalisoitumisen takia moni on irtisanonut tv-lupansa, joten ei OLE RAHAA.

Ei millään pahalla mutta aika HELVETIN PASKA taktiikka saada ihmiset maksamaan. "Vähennetäänpä palveluita niin kai ne sitte hankkii sen tv-luvan. Eix hei."

Itse kuulun siihen harvinaiseen parikymppisten opiskelija/paskatyöläisten joukkoon, jotka maksavat tv-lupansa. Hankin digiboksinkin kun oli pakko - opiskelija-paskatyöläisen rahoilla.

Sitten alan oikein itkeä onnesta, kun on niin ihana maksaa tv-lupaa: minun antamillani rahoilla kerrankin tehdään jotain juuri minulle suunnattua! Ja kah: pian tulee YLE vetämään maton altani, kusemaan muroihini, puukottamaan selkääni ja muuta sellaista. Ymmärrätte varmaan mitä haen.

Että kiitti vaan hei. Katselkaapa mielenkiinnolla kuinka kauan jaksan vielä maksaa teille tällaisista päätöksistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.