IRC-Galleria

origin_

origin_

Pulisonki-Maiju
1. Mitä lukee ensimmäisessä tekstiviestissäsi?
- "Muuten, se HILKKA ohjaa tätä.."

2. Kenen sängyssä nukuit viime yön?
-omassa sängyssä :p

3. Minkä värinen paita sinulla on nyt?
- pitkähihainen,korkeakauluksinen ruskea poolo

4. Lempielokuva?
- Näitä löytyy! mm. monet kauhut (Manaaja,Psycot,Hohto,Kuudes aisti), Jali ja suklaatehdas, Leijonakuningas, Forrest Gump, 300, Big Fish...jne.

5. Sano yksi asia jota teet joka päivä?
- poden aamuärtyneisyyttä

6. Minkä väriset ovat huoneesi seinät?
-yks persikanvärinen, yks valkoinen ja isoin seinä täynnä postikortteja ja valokuvia.

7. Paljonko sulla on rahaa tällä hetkellä?
- Käteistä n. 1,50e! Tilillä mulla taitaa olla melkein neljä euroa. Ja lainassa on ainaki viiskybää. Parit keikkarahat vielä saamatta ja mummun lomarahat, jotka saan hiihtoloman Egyptinreissua varten. Sitte on varmaan joku pari-kolmesataa?

8. Lempiurheilulajisi?
- Uinti ja juoksu. Nukkuminen?

9. Mitä et malta odottaa?
- Lauantaita ja ylipäätään koko lomaa, saa vähän tilaa hengähdykselle.

10. Millon viimeksi näit äitiäsi?
- Hetki sitten kun se tuli tänne kotiin.

11. Mitä söit eilen illalla?
- Kreikkalaisia lihapullia. Taisin syödä myös jonkin sortin jogurttia. Niin, ja mysliä siirapilla,nam nam!

12. Katso vasemmalle mitä näät?
- Valkoviherkultaiset olohuoneen verhot,tummanruskean Pianon, LP-soittimen, metronomin, Sibeliuksen nuotteja, Jari Tervon Intialainen lippalakki-runokokoelman joka on mulla kesken, tyhjän jogurttipurkin ja lusikan. Kissan. Äidin korkokengät lattialla mustan sohvan vieressä. Mun koru ja kynä lattialla. Ei enää kissaa. Kolmihaarainen,musta kynttilänjalka pianon päällä, jonka tein ylä-asteella puukäsitöissä. Nuottiteline.

13. Minkä vaatteen lainasit viimeksi joltain?
- Jotkut Lakshmin isosiskon pikkuhousut muuten! Kyllä! Meidän piti mennä uimaan mutta mulla ei ollut vaihtopökiä. Tää tais olla heinä-tai elokuussa. Ne oli tosi kiva housut,siks ne mulla vieläkin!

14. Millä sivulla datailet useimmiten?
- Galleriassa, Youtubessa ja Googlessa varmaankin.

15. Onko sulla kasveja huoneessas?
- On mulla kyllä joskus ollut,muttei ole enää, koska ne ei oikein taida pitää mun huoneeni ilmasta.
Muistan kastella aina,kun on liian myöhäistä. Vähän aika sitten mulla oli kyllä yks tosi ihana pikku härveli tossa mun ikkunanlaudalla. Se ehti olla siinä kylläkin vain päivän,koska kun tulin seuraavana päivänä kotiin koulusta, oli meidän kissa sen pistänyt poskeensa melkein juurineen päivineen :( Taitaa osoittaa mieltään kun imuroin vahingossa sen lempilelun viimeviikolla-tajusin senkin vasta liian myöhään eli silloin, kun mitään ei ollut enää tehtävissä. Sinne meni pikkuinen Irmeli! (vauvansukka, jonka sisällä oli pumpulia ja kissanminttua, olin ite piirtänyt sukalle vielä parran,silmälasit ja viikset)

16. Sattuuko sua mihinkään tällä hetkellä?
- Etureisiin ja pohkeisiin,eikä mikään ihmekään. Oon niin rapakunnossa tällä hetkellä,enkä lisäksi jaksanut edes vaivautua venyttelemään toissapäiväisen Cooperin testin jälkeen paljoakaan. Välillä sattuu oikean käden etusormeen-eilinen vahinkopaperiviilto sattui tulemaan just sopivaan kohtaan eli sormen taittokohtaan :S. Aina kun puristan käteni nyrkkin tai koukistan sormia, haava aukeaa uudelleen. Se sattuu aina vähän.

17. Milloin viimeksi liikuit taksilla?
- Varmaan joskus tossa joulukuussa kai. Tulin Turusta Poriin,mutta bussi oli täynnä. Pääsin sitten taksin kyydillä Laitilaan asti. Sen jälkeen en oo kai muistaakseni kulkenut taksilla?

18. Milloin viimeksi olit tosi surullinen?
- Varmaan edellisviikon perjantaina kun sain kuulla tosta mun entisen musiikinopettajan kuolemasta.Rauha muistolles, Priitti.

19. Haittaisiko sinua jos ystäväsi rupeaisi seurustelemaan exäs kans?
- Vaikea kysymys. Tottakai olisin aluks varmaan vähän katkera. Mut toisaalta, jos huomaan,että niiden suhde toimii oikeasti ja molemmat vaikuttaa onnellisilta, niin kai mäkin sen ajan kanssa oppisin hyväksymään ja tottumaan ajatukseen. Musta on jotenkin toisaalta niin tyhmää käyttää "Kaverin exään ei kosketa"-juttua,ainakin jos on kyse ihan oikeasta rakkaudesta. Onhan se moraalisesti ystävää kohtaa väärin, mutta ei sitä voi itse päättää,keneen rakastuu,koska rakastuu ja onko se,keneen rakastuu jonkun exä vai ei. Jos aina ajattelis tolla taktiikalla etsiessään "kunnon" ihmissuhdetta, niin loppujen lopuks kaikki vastaantulevat olis aina jonkun exiä, right?

VIIMEISIN
20. Henkilö jonka näit?
- Isä, joka heitti mut soittotunnilta kotiin.

21. Henkilö jonka kanssa puhuit puhelimessa?
- Taisin tossa vaihtaa mummuni kanssa pari sanaa. Se soitti mulle ja kertoi lähtevänsä huomenna keilakisoihin Turkuun. Tsemiä, Mummu!

22. Henkilö jota halasit?
- Lakshmia taisin halata tänään koulussa kun näin sen.

23. Henkilö jonka kanssa tekstailit?
- Lindholmin Niina,kohdan 1. viesti sisältyy tähän keskusteluun.

24. Kappale jonka kuuntelit?
-Alicia Keysin "Tell you something". Kuuntelen sitä just tälläkin hetkellä. Love it.

25. Mitä teet nyt?
-Räpsyttelen silmiäni koska piilarit alkaa vähitellen kuivua silmiin. Ollut taas pitkä päivä takana. Pitäis myös suihkuun mennä, heti kun oon saanut tän valmiiks.

26. Mitä teet myöhemmin?
- Suihkun jälkeen varmaanki luen vähän Seppälää ja sit varmaankin katon mun vaatteet huomiseen abijuhlaan. Kattelen tvtä ja kuuntelen musaa. Polttelen kynttilöitä ja juon teetä. Sellaista normaalia.

27. Mitä olet tehnyt tänään?
- Saavuin kouluun pari tuntia myöhässä,mut ei haitannut tällä kertaa,koska oli vasta ekat tunnit kun olin pois siitä aineesta tässä jaksos. Olin silti jo herännyt kahdeksalta eli podin sitte huonoa omatuntoa pari tuntia täällä kotona ja soittelin pianoa. En vain jaksanut lähteä kouluun,kun sain itseni liian myöhään kuntoon (:D). Ja mä oon niitä,ketkä on mieluummin koko tunnin pois kuin tulisin myöhässä puol tuntia. Koulu oli ja meni samalla kaavalla,sitte kävin isän kyydillä tuolla Karhuhallissa. Multa oli unohtunut Cooperin testissä punaiset,RAKKAIMMAT JA IHANIMMAT helmet sinne. Ja se olikin sitten viimeinen kerta kun niitä pidin kaulassani. Harmi sinänsä, ne oli uniikit eli en samanlaisia mistään enään saa :/. Syyttää voin itseäni, mutta tuntuu kivemmalta syyttää koko porin urheilijoita jotka siellä mun jälkeen kävi :DD. Helvetti!
Olin mä myös Amarillossa syömässä kaveriporukalla. Soittotunti alko siinä kuudelta,sen jälkeen oon vain ollut kotona ja hahmotellut huomisen abipäivän kuvioita päässäni. Ja kuten joka päivään, kuului tähänkin pari pitkää puhelua tuonne Turkuun.

28. Mitä sulla on päällä?
- Tuo sama ruskea poolo ja punaiset pitkät kalsarit,jotka ovat niin vahnat,että ne vois kuulua arkin Nooalle. En oikeastaan edes tiedä,miks nää on mun päällä just nyt.

29. Mitä olet syönyt tänään?
- Ruisleipiä, kouluruokaa eli jauhelihaperunamössöä. Herkuttelu jatkui Amarillossa MuchosNahcosWingsthingsdiipadaipajutuilla. Kotiin päästyäni söin Seebu-lehmän ja nyt juon Pirtua.

HUOMENNA
30. Millainen päivä huomenna?
- Aikainen herätys. Itsensä kuntoon laitto: Puku,hiukset,meikki. Niina tulee alas kahdeksaks,siitä sitte lähdetään kouluun, kunniakujan mä ajattelin abien juhlapäivänä skipata. Sitte siinä päivän mittaan on meidän abibändeilyä tanssien aikana, kahvilamusiikkia ja laulua mulla myös tiedossa.
Joskus puol yhden maissa pääsen jo kotiin. Sitte lähdetään isän kanssa ostamaan mulle uusia helmiä,koska sillä on tilipäivä huomenna.

31. Mitä suunnitelmia huomiseksi?
-Ainakin nyt ensiks suoriutua suht kunnialla kaikista velvollisuuksista (lukuunottamatta kunniakujaa). Sitte varmaankin pitäis nähdä Ansku. Ja Niinaa oon luvannut mennä katsomaan tonne Valimolle Seitsemän Kuolemansynnin kenraaliin,jonne pääsen ilmaiseks.

32. Tavoite?
- Huomisen tavoite vai ylipäätään? huomisen tavoite on sama kuin huomisen suunnitelma. Olla, nauttia ja suoriutua. Pitää hauskaa.

33. Mistä et pidä huomisessa?
- Siitä,että täytyy herätä niin pirun aikaisin jos aioin ehtiä laittaa sellaisen kampauksen kuin haluan ja sellaisen meikin kuin haluan.

34. Onko sulla töitä?
- aina ja ei koskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.