IRC-Galleria

Laadididiididaa Henry oi Henry ~ c:Perjantai 20.11.2009 19:59

Hhaa katoin Harperin taas ja öö nauroin. Koska Henry oli pro ja Jimmystä alkoi tulla niin ilmiselvä että olisi ollut aika karmeaa jos se nyt olisi se ollut (vaikka samalla petyin kun veikkasin että se olis voinu olla :c) mut mut Henry oli kuulkaas oikein oiva \o/ Oikeesti repesin vähän luonnottoman pahasti siinä vaiheessa kun se alkoi vaan selittää avaimesta ja räkätin täysillä ja huusin jotain että olet sen poika olet sen poika :
D Siinä kun Wakefield selosteli Abbylle niin kelailin että sen poika on Jimmy, mut sitten mietin että se olis Abbyn velipuoli ja sit kelasin ettei semmosta yhteyttä kuitenkaan olis ja niin. En muista kävikö Henry mielessä, mutta jos käviki niin taisin aika nopeesti unohtaa en muistaaaaa.

Jotenkin käy sääliks äitiä ku huutelin sille kaikkea että 'No nyt se kuoli', 'On noi aika evoja kun ei osaa ampua, eikä sitoa eikä lukita ovia', 'Ei tota ovea kyllä lukkoon laitettu' ja kaikkea muuta vastaavaah. Ja sit menin selittämään sille että Sully saattaa maata kuolleena siellä radiokopissa, mutta sitä ei näytetty vielä ja se näytti pahasti siltä että ei kiinnosta umu

Henrykäs olis kyllä voinut paljastua vasta vikassa jaksossa asd, nyt sinne ei jää mitään muuta kuin kaikkea tylsää D
: Tai siis ellei käykin ilmi että joku Sully oli kolmas murhaaja ja Jimmy neljäs tai jotaaaainh. Ois muute jännä.
Ja kivaa stalkata muiden blogeja kun lukee että neljä jää henkiin; ehdin jo toivoa että kaikki vaan kuolis ;O; Joku Madison oiski murhaaja ja tappais kaikki ja poliisit pidättäis sen ja JD heräis kuolleista ja ne menisi naimisiin pimeässä vankilassa ja kaikki kuolleet eläisivät häpili ever äfter.

Yhtä kaikki en jaksas odottaa ens viikkoon : ( Ai joo, jos neljä jää henkiin niin... Abby, Jimmy, Madison jaaa no ei ketään kaikki muut kuolee. Kamoon joku Henry kuitenki ku se tuskin tekee parannusta, ja se Madisonin äiti on niin turha että kuolee ja Sullyn kaikki kaverit on kuollu niin sekin ja Wakefield on jeejee pahis niin kai seki sitte. Jos on pakko heittää niin mmmm Henry tai Sully. Tai Wakefield. Yhy en tiedä, kuolkoon kaikki vaa D: Abby vikana ja sit tulee poliisit tyhjälle saarelle ja on ihan whaat kun kaikki vaan makaa kuolleina nurkissa.

Niin! Sit kiinnostaa ihan hirveesti Henryn ja Wakefieldin sisäiset patoumat, joiden takia tapetaan :
)

Ja tosiaan, Henry on vallan pro tyyppeli. Joskus sarjan keskivaiheilla kun mietin murhaajaa, niin se vilahti joukossa (okei luettelin tyyliin puolet hahmoista siinä, mut kyllä aika monet jätin luettelemattaki niin), mut kaikista paras murhaajapari ois kyllä ollu Cal & Chloe ~ <3 Olin varma ettei ne ole mutta olis ny silti voinu olla. Kuolivatkin liian nopeasti ja ah niin dramaattisesti ja kaikkee :c Ihukit hahmot.
Ja kun nyt tässä vauhtiin päästiin, niin lempparihahmot oli Cal ja Chloe (yhessä, Chloe oli ihan asklfaklak yksin paitsi joskus siin loppuvaiheilla se oli ihan muksa yksikseenkin) ja Sully on kovis ja JD oli paras ja Shane oli mahti ja Henrykin ajoittain aivan loistava jaa sit oli varmaan vielä joku muttah en mä enää muista kuka. Varmaan joku alkupäässä kuollu, Booth esimerkiks oli aika mukava ja kuoliki randomisti.

Niin näin. Saas nähä muuttaako vielä vika jakso lempihahmoja tai mielipidettäni sarjasta tai yllättääkö se jotenkin (tavallaan aika ennalta-arvattavia ollu nää vikat jaksot, kaikki Wakefieldin loikkimiset ja karkaamiset ja yyämäs), mutta kai toi nyt niin hyvä sarja on että vika jakso jotenkin yllättää c: Jos ei yllätä niin oli se silti mukava.

Laadidii, kova selostus kova selostus, ei kannata lukea kun on turha. Hyvä silleen varottaa ihan lopussa c:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.